Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופיר/עופר.....התכוונתי אמת לאופיר וכתבתי אוטומתי עופר, לא יודע למה????:? (אולי מבחנים...)

מארז חמוד. איפה רכשתה מארז כזה? וכמה?

לגבי מעבד:

ללא כיוון יצאה לך לשמוע גם כרסיסים וגם מעבד JBL. מה אתה אומר?

הרגשתה שינוי בגיינים?

אגב, כמה וולט הוא?

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש. כמה חלמת על הגאדג'ט הזה.. שמח בשבילך. בהזדמנות אשמח לתהות על קנקנו.

כן , אבל בחורה אתה לא יכול לכבות ולגשת אליה רק בפעם הבאה שבא לך

או שמצאת זן חדש?

http://www.youtube.com/watch?v=LZOZ7A9fets דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחלה סטארט אפ :lol:

פורסם
אופיר,

תתחדש ותהנה קודם כל והכי חשוב.

לגבי ההתקנה שישראל עשה ברכב

אני מאוד התרשמתי מאופן העבודה של ישראל בזמן שהוא עשה לי את ההתקנה ברכב הפרטי וכך גם בעבודות שמועלות ע"י חברי הפורום אשר בוצעו על ידי ישראל.

בן אדם מקסים כתכונה הראשונה והחשובה ביותר לבעל מקצוע, סבלנות מטורפת, רצינות ואמינות ובסופו של דבר ידיים וראש נהדרים שבעזרת התמדה ולמידה יראו כל פעם מחדש את היכולות שלו.

עבודה נקיה ומסודרת מאוד.

לגבי ההתקנה - קצת חורה לי שמגבר אחד מרים סאב וופר ומידבאסים ביחד, אני באופן אישי אוהב להפריד בין צרכנים זללניים כל כך בין ספקי כוח, אבל אם הרכיבים לא דורשים הספק גבוה, אני מאמין שהכל בסדר, עדיין - מונו, לדעתי היה עושה עבודה טובה יותר.

הייתי שוקל לרכוש מגבר חמישה ערוצים + מגבר שני ערוצים קטן לטוויטרים ולמידים אבל אני חושב שאני מפספס כאן או את הסנטר או את אחד האחוריים...

אני מבין שהחלטת ללכת על פרוססור היות ונשבר לך מתוכנות שמתלבשות ישירות על כרטיסי קול? - זה היה כל כך נורא שהחלטת להשקיע 5K שקלים? - אני שואל בכדי לדעת את דעתך הכנה בנושא.

לגבי הMS-8 - זה תמיד טוב ויפה שבשווק אומרים משהו אחד, ואז כשאתה קונה אתה מגלה שזה "קצת" אחרת, אם כי, נראה שחוץ מלקבוע את נקודות ההתחלה, את שאר העבודה המכשיר עושה בעצמו - ולפי מה שאתה אומר, באמת עושה את זה מהר וטוב - צריך לשמוע בכדי להאמין ולשפוט.

אני באופן אישי סולד מהרעיון הזה - מאוד.

לאמר לך את האמת - לכוון את המערכת שלי בדרך כלל לוקח לי שני סשנים -

הראשון - כוון ראשוני.

אז אני מגיע למפגש או פוגש חברים להשמעה - מקבל נקודת יחוס

ואז מקצה שני לתיקונים.

זה לא כל כך נורא...

בכל מקרה אופיר - תתחדש ותודה על זה שאתה ממשיך לחדש.

תמשיך רק ככה!

קודם כל תודה

אכן ישראל עושה אחלה עבודה ומשקיע :)

לגבי המגברים - לא חיפשתי הוצאות נוספות

השתמשתי במה שיש

ברמה העקרונית אני יכול להחליף את הads והspl ל5 ערוצים ולסגור סיפור

אבל את הspl אני לא מצליח למכור כבר שנה וחצי ואת הads אנשים בארץ לא ממש מעריכים ( ולא משתלם לשלוח לחו"ל ) ככה שלא בא לי עוד 2 מגברים זרוקים בצד

החלטתי ללכת על הMS-8 כי נמאס לי להסתובב סביב הזנב של עצמי

בגלל שיש לי את המחשב יש כל כך הרבה אופציות שפשוט לא מצאתי את הכוח והזמן ( למרות שאני מובטל ) לשבת על זה כמו שצריך

וואלה , אפילו גיינים התבאסתי לכוון..

אז אמרתי הופה - יש מכשיר שיעשה את זה בשבילי ואני לא אצטרך להתאמץ ולחשוב שתמיד יש יותר טוב ולכוון פה ולכוון שם

בנוסף כמו שציינתי אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וכנראה עובר למעונות

אם הכל ילך לפי התכנון אני אחזור בסופ"שים בעיקר ופשוט ארצה רכב שכיף לי לשבת ולשמוע בו , בלי להתברבר בלי לתחזק בלי כלום

זה פותח לי גם את האופציה של לגנוב משם את המחשב ולשים רדיו דיסק רגיל במידה ולא יהיה כוח לזה יותר בכלל..

בנוסף יש את האופציה של הלשבת להשמיע לאנשים או לשמוע עם אנשים שהופכת לסיפור מהתחת במצב רגיל

פה לוקח בדיוק דקה לכוון לעוד מושבים חוץ מעצמך , לברור ביניהם ואפילו לקבל איזון בין שניהם במידת האפשר

אני יכול להגיד לך שמבחינת במה ותמונה - עדיין לא יצא לי לשמוע רכב שמשתווה לזה בארץ , לא הרכב של אליקו ולא של ליאון

פשוט חוויה כיפית שהכל ממוקם במקום

טונאלית - יש לי עוד עבודה

אבל פה זה באמת שטויות להתעסק ולא צריך לנטרל את עצמי אלא אפילו באמצע רמזור..

דרך אגב בתכלס כמו שאמרתי בהתחלה הסיבה העיקרית שהביאה אותי להביא את המכשיר הזה זה שהייתה לי את האופציה במחיר אטרקטיבי וזה נראה לי צעד נכון למה שאני הולך לעבור

ואני אשמח להביא אותו גם לאחרים אם ירצו בכמה שאני אוכל

אופיר/עופר.....התכוונתי אמת לאופיר וכתבתי אוטומתי עופר, לא יודע למה????:? (אולי מבחנים...)

מארז חמוד. איפה רכשתה מארז כזה? וכמה?

לגבי מעבד:

ללא כיוון יצאה לך לשמוע גם כרסיסים וגם מעבד JBL. מה אתה אומר?

הרגשתה שינוי בגיינים?

אגב, כמה וולט הוא?

המארז נקנה בארץ , עולה 200 ש"ח

תחפש cfi a8989

ללא כיוון הם נשמעו פחות או יותר דומה ( אל תשכח שהפכתי את הערוצים והתעסקתי עם הגיינים אז זה לא מדוייק בכלל )

הוא מקבל ומוציא בrca עד 2.8 וולט

הוא לא מבצע שום העלאה של המתח ככה מה שנכנס זה מה יוצא

בגלל זה אני צריך גם לבצע בדיקה עם הכ. קול המובנה , כי הקיים מוציא בערך 0.6 וולט

והגיינים במגברים פתוחים כמעט לגמרי ( למרות שאין לי רעשים בכלל )

הבדיקה תהיה מעניינת :)

תתחדש. כמה חלמת על הגאדג'ט הזה.. שמח בשבילך. בהזדמנות אשמח לתהות על קנקנו.

LZOZ7A9fets דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחלה סטארט אפ :lol:

לא ממש חלמתי

הייתה לי אופציה טובה , אז זרמתי על זה :)

ובאמת אחלה סטארט אפ , אתה שוקל יבוא מסודר? :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הייתי מסתפק אם היה לה כפתור MUTE :-)

אופיר - אני חושב שיש לי קונה פוטנציאלי למגבר SPL שלך - דבר איתי בפרטי לפרטים (מדובר בחבר פורום אחר).

אני בכל זאת ממליץ לך כן ללכת על מגבר חמישה ערוצים טוב - יש כאן אפילו זטק אחד למכירה לפי מה שראיתי ביד 2.

בכל מקרה - לגבי האימג'ינג אני ארצה לשמוע מה הפרוססור הזה עשה לך ברכב כי זה באמת נשמע שהם עשו עבודה טובה.

ועכשיו: :-D

once, very very long ago in a fairy tail

there was a woman that did not

bitch

nor did she nag

nor did she wine

but it happened only once

very very long ago

and it was in a fairy tail

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה תודה אדי אבל כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי כספים מיותרים ( אבל אם זה יהיה אני אדבר איתך :) )

ועד המפגש אני מאמין שאני כבר אשתלט על הכל ואוכל להציג את המערכת כמו שצריך :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

וואו נשמע מדהים!

כבר יצא לך להתנסות בL7?

אני מאד מפקפק ברמת הסאונד שהוא מפיק מתוך ניסיום ביתי עם מצבי ההדמיה (PRO LOGIC לדורותיו וNEO6) סטריאו תמיד נשמע יותר טוב אלא אם מדובר בהופעה חיה שהוקלטה בDD או DTS.

נ.ב

אני חושב ששווה לך לנסות להגביר את הטוויטרים על ההגברה של הMS8 ולתת למידים לעבוד לבד על הADS.

פורסם
וואו נשמע מדהים!

כבר יצא לך להתנסות בL7?

אני מאד מפקפק ברמת הסאונד שהוא מפיק מתוך ניסיום ביתי עם מצבי ההדמיה (PRO LOGIC לדורותיו וNEO6) סטריאו תמיד נשמע יותר טוב אלא אם מדובר בהופעה חיה שהוקלטה בDD או DTS.

נ.ב

אני חושב ששווה לך לנסות להגביר את הטוויטרים על ההגברה של הMS8 ולתת למידים לעבוד לבד על הADS.

עוד לא יצא לי להתנסות עם הL7

אני מקווה שאחרי שבוע הבא אני אוכל להתנסות לפחות בסנטר

אבל לפי מה שאנשים מדווחים יש רשמים טובים

PL2 גם אני שמעתי ולא אהבתי

את הL7 לא יצא לי לשמוע , הכיוון אמור להיות משהו כמו L7 Music רק מותאם לרכב..

לגבי המידים זאת גם אופציה ששקלתי ואני אבדוק בזמני הפנוי :)

תודה :)

פורסם

יצא לי לשמוע את הרכב של אופיר לפני כמה שעות, ויש הבדל של שמיים וארץ בין מה ששמעו לפני הפרוססור לבין מה ששומעים אחרי הפרוססור.

פשוט מראה עד כמה זה לא פשוט לכוון סט 3 חלקים.

הבמה מדהימה, לא כל יום שומעים במה כזו, יש עומק (מעבר לתחום התחתון שטיפה לוקה בחסר, כי אופיר מנמיך את הסאב לחלוטין :))

יש עוד עבודה, זה לא זבנג וגמרנו, אבל זה בהחלט נתן לו זבנג אדיר של שבועות ארוכים של כיוונים, אכביר ואומר חודשים בודדים (לפי כמה זמן שלוקח לי לכוון ושיש לי להשקיע בכיוונים בכל יום/שבוע).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לדעתי, בשורה התחתונה, מכשיר לא יכול לכוון לך הכל, תמיד יש מקום לטעם אישי, הרי אני, אתה ואופיר אוהבים לשמוע בצורה שונה, ולא לכולנו יתאים הכיול ב- 100%.

למרות שספציפית במקרה של אופיר יש קצת מעבר לזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם המכשיר לא יכול לכוון לך הכל אז חזרנו להתחלה

כפרוססור אין למכשיר הזה שום דבר להציע שאחרים לא מציעים טוב יותר,

הדבר היחיד שהוא מביא ואחרים לא - זה יכולות כיוון אוטומטיות, אם לא ניתן לישמן בהצלחה - אז חבל על הזמן

• תוכן חדש...