Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופיר, קודם כל תתחדש ותהנה מפרוססור והתקנת פיצוץ.

כמובן כמה שאלות:

מה גמישויות לפרוססור?

אם יש הבדל מול כרטיס/י קול?

והס"כ אך נשמע?

לגבי מחשב:

איפה המחשב שלך? לא רואים אותו בתמונות.

ישראל, כל הכבוד!

התקנה אסטטית, מסידרת כמו שאני אוהב.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד מס' דברים ששכחתי לציין :

- בתמונות הראשונות הSPL ישר ואחרי זה הפוך , ההסבר הוא כזה - הרכבנו אותו הפוך אז פשוט הפכתי לו את הפאנל העליון. אבל כשהפעלתי אותו גיליתי שהמאורר שם לא מסתובב כי הוא נוגע במשהו , אז החזרתי אותו ובהמשך אני מתכוון להביא מאורר דק יותר ולהפוך אותו שוב

- אני מאוד אשתדל להגיע למפגש הבא להשמיע לכולם , בתקווה שעד אז אני גם אתנסה איתו קצת יותר ואגיע איתו לתוצאות יותר טובות ( למרות שאין לי כל כך הרבה זמן כי ביום רביעי אני טס לשבוע לחו"ל )

- כיווני גיינים או יותר נכון השוואת עוצמות זה דבר מאוד חשוב למכשיר הזה

- לאלה שאוהבים להתעסק וחושבים שעם המכשיר הזה אין מה להתעסק אז אתם טועים , והאמת הרבה יותר כיף להתעסק מאשר דברים אחרים שנתקלתי בהם :lol:

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
עופיר, קודם כל תתחדש ותהנה מפרוססור והתקנת פיצוץ.

כמובן כמה שאלות:

מה גמישויות לפרוססור?

אם יש הבדל מול כרטיס/י קול?

והס"כ אך נשמע?

לגבי מחשב:

איפה המחשב שלך? לא רואים אותו בתמונות.

ישראל, כל הכבוד!

התקנה אסטטית, מסידרת כמו שאני אוהב.

*אופיר

תודה רבה

הגמישות?

יש לך כיווני באס , מיד וטרבל - פילטרי shelf

יש לך כיווני פיידר , באלאנס , סנטר וסאב ( שאגב פועל מדהים , לא משנה כמה אתה מעלה אותו עדיין הבאס תקוע מקדימה )

יש לך אקולייזר גרפי 31 ערוצים שעובד כמו שאף אקולייזר לא עובד

הבדל מול הכרטיס קול? מאיזה בחינה?

לא יצא לי לשבת לכוון בכלל עם הכרטיס קול ( אחת הסיבות לרכישה )

נשמע באמת מעולה , צריך עוד להתנסות כמובן עם כל מיני דברים כמו נקודות חיתוך , גיינים וכו'

חסר לי קצת באס בשירים מסויימים אבל זה נראה לי פשוט הצורך להתרגל שהוא מקדימה ולא מפציץ את הרכב :D

המחשב?

זאת התמונה הכי טובה שמצאתי שלו במהלך ההתקנה ( לא ממש טרחתי לצלם אותו )

IMG_0051.JPG

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
תנסה בחורות בהזדמנות :)

כן , אבל בחורה אתה לא יכול לכבות ולגשת אליה רק בפעם הבאה שבא לך

או שמצאת זן חדש?

פורסם

הופה , בשבילך אדגר מצאתי עוד תמונות של המחשב ( שכחתי שבכלל צילמתי אותם )

IMG_0001.JPG

IMG_0006.JPG

IMG_0007.JPG

IMG_0010.JPG

IMG_0023.JPG

IMG_0024.JPG

IMG_0025.JPG

IMG_0027.JPG

פורסם

התקנה מדהימה של ישראל כרגיל.

נאמר פה כבר הכל חוץ מדבר אחד:

חסר לי קצת באס בשירים מסויימים אבל זה נראה לי פשוט הצורך להתרגל שהוא מקדימה ולא מפציץ את הרכב :grin:

אתה? חסר באס? באס מפציץ את הרכב? :shock:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הלו הלו , גם אני אוהב את מנת חלקי בתחום הבאס :)

פורסם

אופיר מה עובר עליך? מה עישנת? (אני גם רוצה :-P)

עד שלא אמרת לי שיש לך סאב באוטו רק חשבתי להגיד "שניה, ומתי אתה קונה סאב לכל העסק?"

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

רגיל רגיל , אם יש לך רפואי תארגן אותי גם :)

אני אנסה להנמיך את הגיין של הסאב מחר נראה מה יצא

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו, התקנה יפה מאוד, והפרוססור הזה מסקרן לאללה-

מקווה לראות ולשמוע אותו במפגש הבא.

נעשה תחרות סנטרים :-P

תתחדש ותהנה! :-)

פורסם

אופיר,

תתחדש ותהנה קודם כל והכי חשוב.

לגבי ההתקנה שישראל עשה ברכב

אני מאוד התרשמתי מאופן העבודה של ישראל בזמן שהוא עשה לי את ההתקנה ברכב הפרטי וכך גם בעבודות שמועלות ע"י חברי הפורום אשר בוצעו על ידי ישראל.

בן אדם מקסים כתכונה הראשונה והחשובה ביותר לבעל מקצוע, סבלנות מטורפת, רצינות ואמינות ובסופו של דבר ידיים וראש נהדרים שבעזרת התמדה ולמידה יראו כל פעם מחדש את היכולות שלו.

עבודה נקיה ומסודרת מאוד.

לגבי ההתקנה - קצת חורה לי שמגבר אחד מרים סאב וופר ומידבאסים ביחד, אני באופן אישי אוהב להפריד בין צרכנים זללניים כל כך בין ספקי כוח, אבל אם הרכיבים לא דורשים הספק גבוה, אני מאמין שהכל בסדר, עדיין - מונו, לדעתי היה עושה עבודה טובה יותר.

הייתי שוקל לרכוש מגבר חמישה ערוצים + מגבר שני ערוצים קטן לטוויטרים ולמידים אבל אני חושב שאני מפספס כאן או את הסנטר או את אחד האחוריים...

אני מבין שהחלטת ללכת על פרוססור היות ונשבר לך מתוכנות שמתלבשות ישירות על כרטיסי קול? - זה היה כל כך נורא שהחלטת להשקיע 5K שקלים? - אני שואל בכדי לדעת את דעתך הכנה בנושא.

לגבי הMS-8 - זה תמיד טוב ויפה שבשווק אומרים משהו אחד, ואז כשאתה קונה אתה מגלה שזה "קצת" אחרת, אם כי, נראה שחוץ מלקבוע את נקודות ההתחלה, את שאר העבודה המכשיר עושה בעצמו - ולפי מה שאתה אומר, באמת עושה את זה מהר וטוב - צריך לשמוע בכדי להאמין ולשפוט.

אני באופן אישי סולד מהרעיון הזה - מאוד.

לאמר לך את האמת - לכוון את המערכת שלי בדרך כלל לוקח לי שני סשנים -

הראשון - כוון ראשוני.

אז אני מגיע למפגש או פוגש חברים להשמעה - מקבל נקודת יחוס

ואז מקצה שני לתיקונים.

זה לא כל כך נורא...

בכל מקרה אופיר - תתחדש ותודה על זה שאתה ממשיך לחדש.

תמשיך רק ככה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...