Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור כך שלא שמעתי את הרכב שלו, אני בהחלט לא יכול להגדיר את הסאונד שם :)

אני דווקא מתבסס על הדברים שלך :

"יש עוד עבודה, זה לא זבנג וגמרנו" - המוצר הזה אמור להיות בדיוק זבאנג וגמרנו, אחרת הוא נכשל

"לדעתי, בשורה התחתונה, מכשיר לא יכול לכוון לך הכל" - כל מה שהמכשיר הזה מציע שמתעלה על אחרים, זה שהוא מכוון לך הכל לבד, אחרת הוא לא שווה כלום.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באיזשהו מקום היתה לי הרגשה שזה פשוט יותר מידי לצפות ליכולות נבואיות מפרוססור - לפחות לא בשלב הזה.

אני לא מתפלא שצריך להגדיר לו איזה אלמנט מחובר לאיזו יציאה, אמנם לא ציפיתי שיהיה צורך להגדיר נקודות חיתוך באופן ידני אבל אתחול כלשהוא חייב להתבצע.

לא ברור לי איך פרוססור אמור לנחש כמה אלמנטים נמצאים בתוך הרכב ואיפה הם אבל נראה שהם מאוד קרובים לכך היות והם כן מצליחים לכוון במה ונראה גם שתוך כמה דקות מהרגע שהכוון הראשוני בוצע.

-- מה שלא ברור לי זה תג המחיר שJBL קבעו לפרוססור הזה, 800 דולר?

JBL זו חברה שמכוונת בשנים האחרונות כמעט תמיד לפלח השוק הנמוך והביניים, מוזר לי שהם בחרו לחזור לזירת ההיי-אנד אחרי כל כך הרבה שנים שלא שמענו מהם שום דבר מעניין חוץ ממגברים שתוכננו ע"י קראון וגם הם, עם תג מחיר לא תחרותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי הרשה לי להגיב לך קודם

הסיבה שאת הנקודות חיתוך הוא לא יכול לקבוע זה מכיוון שהם לא הצליחו לפתח אלגוריתם מספיק אמין בשביל זה

היה איזה פוסט על הנושא שאנדי אמר שהם ניסו אבל זה לא היה מספיק אמין אז הם ירדו מזה

לגבי JBL אני לא מסכים איתך , בארץ אמנם לא סופרים אותם ממש

אבל בסדרת הGTI יש להם סאב שנחשב לאחד הסאבים היותר טובים לSQ

קומפוננט שנשמע טוב לדעת רבים

עכשיו הMS-8

ובעוד חודשיים בערך גם מגברי פול ריינג' Class D עם footprint קטן

לדעתי זה בדיוק כמו פיוניר להמונים ופיוניר שאנחנו מכירים , רק שפה המותג בכלל לא נכנס ( עושה רושם שהבעייה מתחילה מניופאן )

עכשיו גורל -

יש לך נטייה לשלילי אני יודע

אבל אין קשר בין מה שאתה אומר למה שהמכשיר עושה

כן הוא מכוון אוטומטי בעיקרו , אבל הוא גם פרוססור לL7 בעיקרו

ובנוסף אחרי הכיוון שלו יש לך ארגז כלים מאוד קטן ומצומצם כדי למקסם את הפעולה שלו לפי האוזן שלך

הרי כל אחד אוהב לשמוע קצת שונה לא?

אפשר למצוא משהו שלילי בכל מוצר בשוק - על אחת כמה וכמה על גולת הכותרת של audison מסדרת טזיס - הBit One

נסה קצת להתמקד בחיובי :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר,

על הסאב של JBL אני יודע וגם שמעתי אותו - אל תשכח שהיה לי במשך שנים אינפיניטי קאפא ומאוד אהבתי אותו ולJBL תמיד יש סדרה מקבילה.

לגבי הקומפוננט - הוא טוב, הוא אפילו טוב מאוד אבל בדרך כלל מדובר על המידבאס, בכל מקרה, לא מדובר בסט היי-אנד.

לגבי מגברי FULL CLASS D - אההמ אההמ - אתה יודע טוב מאוד שאני איתך כאן לאורך כל הדרך - מישהו אמר לוויתן? :-D

אתה לא צריך להיות במגננה בגללי - השאלה שלי לגבי הMS8 היא לגבי תג המחיר בלבד, אני חשבתי שהם התכוונו להוציא מוצר עממי שיבצע את ה"מהפכה" הזו אבל מתברר שהם מכוונים הרבה יותר גבוה - זה הפתיע אותי.

בתג מחיר שכזה אני מצפה למחזה אורגזמי מתמונות מעיים של הפרוססור הזה :-P

לגבי הביט 1 - איכות סאונד, אין מה לדבר ואין מה לאמר - פשוט פאקינג פאנטאסטיק.

לגבי תופעות לוואי - וובכן :-D... אני רק יכול לאמר שלאחרונה אין לי אף תופעת לוואי מהביט 1, הבעיות אצלי נובעות דווקא מהלוויתן שצריך לעשות לו את התיקון של הHISS ולהשהות לו את ההדלקה (אפשר לעשות את זה מהלוויתן עצמו אבל אני הזמנתי כבר ממסר השהייה).

אני מקווה שJBL הוציאו מכשיר שהוא פחות רגיש לספיחת רעשי סנכרון וקרינה אלקטרומגנטית מהביט1 כי באמת הרבה אנשים נתקלים בבעיות מרגיזות מאוד עם הפרוססור הזה, אני באופן אישי, לא זז ממנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שכחת שהביט 1 עלה 1000 דולר msrp?

ולא דיברנו על היי אנד

אלא דיברנו על מיינסטרים גבוה ( הרי חובבי היי-אנד בחיים לא ילכו על מגבר פול ריינג' קלאס די )

אני לא מגן על הMS-8 ואין לי מה להגן עליו ממש

אני פשוט חושב שאנשים פה לא ממש מודעים להרבה דברים והולכים לפי סטיגמות..

אמרתי את זה אתמול לגורל ואני אגיד את זה שוב פה בפורום הזה

אחד הדברים שיותר משכו אותי לקנות את הMS-8 זה שיש לי עם מי לדבר

אחרי שפתחתי פה אשכול - פתחתי אחד בdiyma עם בקשות של פיטצ'רים

אחרי מס' שעות בלבד , אנדי הגיב על הכל

בנוסף כבר ראיתי שהוא קובע עם אנשים אצל המתקין שלהם כדי לעזור בtroubleshooting..

בקיצור תודעת שירות ענקית

שזה משהו שלא ראיתי אצל אודיסון לדוגמא - לא מדבר על דרור אלא על העניין שהם פאקינג משווקים מוצר "היי-אנד" עם בעיות רעשים שיכולות לשרוף רמקולים בשנייה. האמת שמפתיע אותי איך הם עדיין לא קיבלו תביעה ממישהו עם micro precision או משהו כזה

שוב פעם אני לא מנסה להכפיש את הbit 1 ולא מנסה להלל את הms-8

גם מבחינתי אלה 2 דברים לא ממש קשורים

אבל עם כל אחד שאני מדבר השאלה הראשונה היא למה לא להביא ביט 1 במחיר שיש היום במקום הms-8

אז איכשהו הם נקשרו כי הם שייכים לאותו תחום , אבל בתאכלס אם תסתכלו על מה שהם נותנים אלה דברים שונים לחלוטין

עריכה :

לגבי רעשים - אני אישית לא נתקלתי בכלום

וגם לא ראיתי שום דיווח שכזה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני בכלל לא חושב שהMS8 והביט1 פונקיצונליים לאותן המטרות באופן מדוייק.

לMS8 יש פונקציונליות הרבה יותר גדולה מהביט1 בכל הקשור למולטימידה - אין מה להתווכח בכלל.

לMS8 יש יתרון אדיר בנושא האוטומציה והיציבות לעומת הBIT ONE - גם על זה אין מה להתווכח.

לביט1 יש לדעתי יתרון בגמישות על הMS8 ביכולת לבחור אלוגריתמים שונים של קרוס אובר (ובגלל זה גם סלופים ונקודות חיתוך ושיטות חיתוך) וגם לדעתי היכולת להגדיר כל דבר בצורה ידנית מבחינתי היא יתרון.

שוב - אני חושב שכל אחד משני המוצרים האלו פונה לקהל היעד שיעדיף אותו.

זה ששואלים אותך למה לא הבאת ביט1?

זה בערך אותו הדבר כמו שעדר שלם של אנשים שאל אותי למה לא "הבאתי" (רכשתי, קניתי) JBL1004 במקום הסאן דאון 50.4 - אל תתרגש מזה בכלל - זו שאלה צפויה כשמדובר בקהל ישראלי שאוהב להיות חלק מעדר עיוור.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא יודע כמה צריך סלופים גדולים

היה לי את האופציה במחשב להגיע אפילו ל60 ולא מצאתי את עצמי ביותר מ24

אז זה בכלל משנה משהו?

אני לא מתבאס ששואלים אותי אבל יש לי הרגשה שמפספים פה את הנקודה..

בנוסף השאלה באה בכלל מכיוון של מחיר ויש פה שיכחה שהbit 1 עלה בתחילתו יותר מהms-8

בינתיים אני מאוד נהנה מהמכשיר שלי , ואין לי ספק שאני סוף סוף אוכל להגיע לשקט שלי איתו

ואם תרצו נארגן יום אחד ואני אעשה סשנים של כיוונים לכולם ( בסה"כ כמה כבלים rca ארוכים וכיול של דקה וחצי )

ונראה מה קורה בכל מיני מערכות :)

פורסם

אני לא מדבר על סלופים גדולים כמו שאני מדבר על שיטות קרוס שונות כמו באטרס לעומת לינקוויץ - כאן יש חשיבות גדולה מאוד מבחינת יכולת.

השאלה שלי היתה לגבי מחיר כי ההבנה שלי לייעוד של הפרוססור כנראה היתה מאוד לא נכונה.

המחיר של הביט1 היה צפוי כי לשם הם ייעדו אותו - לקהל יעד הגבוה.

אני פשוט לא חשבתי שJBL מכוונים את המוצר שלהם לאותו קהל יעד...

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם תרצו נארגן יום אחד ואני אעשה סשנים של כיוונים לכולם ( בסה"כ כמה כבלים rca ארוכים וכיול של דקה וחצי )

ונראה מה קורה בכל מיני מערכות :)

יש לי שאלה לגבי זה-

האם אפשרי לכוון TA באמצעות הMS8, לרשום את הנתונים, וליישם אותם בביט1?

אם כן, אני מזהה פה סטארט-אפ :-)

פורסם

כן, סטארטאפ שעולה 9K שקלים חדשים ומצריך ממך להעתיק את הנתונים בין שתי מכוניות זהות.

הTA בביט1 עובד נהדר.

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, את המדידות התכוונתי לעשות ברכב שלי (עם חוטים ארוכים :-))

ועם המכשיר של אופיר (שלא עלה לי כלום :-P)

בשביל לעשות TA עם הביט1 צריך לדעת מה עושים...

פורסם

בשביל לעשות TA עם ביט1 אתה צריך מטר של נגרים (יחידה של 3 מטר יספיק), נקודת ישיבה ולמדוד מרחקים מהראש למרכז כל רמקול ולהכניס את הממצאים לממשק של הביט1

זה לוקח 3 דקות בלחץ.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן

ככה זה גם אמור להיות - אתה אמור למדוד את המרחק מנקודת ההאזנה (הראש בנקודת ההאזנה) למרכז של כל רמקול ואתה מזין כלפי כל רמקול את נתון המרחק שלו מהראש, בוחר את נקודת ההאזנה הרצויה והביט 1 כבר עושה את הקסם.

מעבר לכך יש לך תיקונים של FINE TUNE אם אתה לא מרוצה ממשהו וזה נובע מכך שהשמיעה של כל אחד ואחד מאתנו היא פרפקטית עד מידת האפשר או פגומה לצערנו.

עריכה - אפרופו

זה היה נראה בערך כמו בתמונות מדידת RTA ברכב של צביקה - ישבתי בלי לזוז בזמן שאשתי לוקחת את המטר ומקריאה לי את המרחקים ורושמת אותם כאשר הקצה של המטר תפוס ע"י היד שלי בנקודה שבין העיניים :)

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואלה? מפתיע...

הבנתי שהתוצאות של כיוון כזה לא משביעות רצון בד"כ,

אבל מצד שני שמעתי אצלך באוטו, הלוואי עלי כזו במה :-)

לגבי הכיוון עצמו- את המדידה עושים כמו שאמרת,

אבל מחסרים את המרחק של הרמקול הרחוק ביותר, לא?

• תוכן חדש...