Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסן אלמרה שנת 99 ידנית

בזמן האחרון בנסיעות ארוכות/עליות קשות (כמו לגולן) האוטו מתחמם המחוג של החום מנוע עולה והמזגן מפסיק לקרר ומוציא רק אויר

בדקתי ויש מים באוטו

מה יכולה להיות הבעיה?

בנוסף אני מחפש מוסך לניסן באיזור חיפה והקריות שיהיה אמין וזול

תודה לעוזרים

פורסם

צהריים טובים....

יש לך שני מרכזי שרות טובים באזור שציינת: מרכז שרות חלוצי ומרכז שרות של היבואן מרכזי חיפה.

מומלצים מאוד לשרות בניסאן.

ריקי אוחנה

פורסם
צהריים טובים....

יש לך שני מרכזי שרות טובים באזור שציינת: מרכז שרות חלוצי ומרכז שרות של היבואן מרכזי חיפה.

מומלצים מאוד לשרות בניסאן.

ריקי אוחנה

הבעיה שהרכב לא חדש ומוסך שרות זה יקר בשביל להכניס רכב כזה

את היישור קו עשיתי במוסך חלוצי ויצאתי עם נזק כבד לכיס שלא היה הכרחי

אני מחפש מוסך שהוא לא מוסך שירות של החברה אבל עדיין שמטפל בניסן ועושה עבודה טובה

פורסם
יש לי ניסן אלמרה שנת 99 ידנית

בזמן האחרון בנסיעות ארוכות/עליות קשות (כמו לגולן) האוטו מתחמם המחוג של החום מנוע עולה והמזגן מפסיק לקרר ומוציא רק אויר

בדקתי ויש מים באוטו

מה יכולה להיות הבעיה?

בנוסף אני מחפש מוסך לניסן באיזור חיפה והקריות שיהיה אמין וזול

תודה לעוזרים

כנראה שהרדיאטור סתום. אתה יכול לגשת למכון רדיאטורים, אם אינך רוצה להכנס למוסך מורשה, לצורך אבחון מערכת הקירור.

פורסם
כנראה שהרדיאטור סתום. אתה יכול לגשת למכון רדיאטורים, אם אינך רוצה להכנס למוסך מורשה, לצורך אבחון מערכת הקירור.

אשמח להמלצה למכון למכון כזה באיזור חיפה והקריות ממישהו שמבין

תודה מראש ושבוע טוב

• תוכן חדש...