Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב, עד 80K~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד 3 חודשים נגמר לי הנהג החדש והגיע הזמן שאשיג לי אוטו משל עצמי.. מחסכונות משכבר השנים יש לי כ80K ש"ח, כאשר אני לא ממש בטוח שכדאי להוציא את כולם, לא יודע אם השיפור בין המכוניות שעולות ה60K ל80K (סתם זרקתי מספר) שווה את ה20 אלף האלה. בעיקרון אני די גבוה (מעל 1.9 מטר) עם מבנה גוף רחב, אז צריך לקחת את זה בחשבון. חשובה לי מאוד מאוד מאוד הבטיחות, באמת לא לחסוך באמצעים.. ESP וטריליון כריות אוויר וכל מה שיכול לעזור. כמובן - כמה שיותר ירוקה וחסכונית בטיפולים ודלק. מעדיף אוטומט על הילוכים אלא אם יש הבדל גדול בהעדפות הנ"ל בעקבות שינוי בסוג התיבה.. בבקשה לא הונדה, יונדאי, קאיה, סובארו או מאזדה. בנוגע למראה האוטו - בתכלס לא כזה משנה לי המראה, פשוט שלא יהיה אוטו של זקנים ולא איזה אוטו שרואים בכל חור (גם אם הוא יפה).

תודה רבה לכם!!

נ.ב, נקווה שזו המכונית האחרונה לפני הטסלה S ;)

פורסם

לך על טויוטה קורולה.... שנת 2005-2006... אוטו מעולה בשבילך...

לא יעשה לך צרות במוסך, חסכוני יחסית בדלק, נוסע טוב ואף קצת מהיר...

יש אותו הרבה על הכביש אבל שווה את המחיר...

ועוד ישאר לך "קצת" הרבה מה80K שלך, כי המחיר שלו סביבות ה65-70...

תמיר

פורסם

אתה עונה, כאילו לא קראת את הודעת הפתיחה.

ציטוט:

חשובה לי מאוד מאוד מאוד הבטיחות, באמת לא לחסוך באמצעים.. ESP וטריליון כריות אוויר וכל מה שיכול לעזור.

לקורולה 4 כוכבי בטיחות במבחן הריסוק, אין בקרת יציבות. לדגם המאובזר (GLI) מודל 2007 יש 4 כריות אויר.

לדעתי, אתה צריך לחפש אחד מהשניים - רנו מגאן או פורד פוקוס.

שני הרכבים מרווחים (יותר מקורולה) ורמת הבטיחות שלהם גבוהה יותר.

בתקציב שלך אתה יכול לקנות מגאן 2008 עם ESP ו 6 כריות אויר - רכב נח מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מציע להעיף מבט בפולקסוואגן גולף.

רכב איכותי ובטיחותי. המינוסים הם עיצוב קצת משעמם ועלויות אחזקה שכנראה יהיו גבוהות במעט משל משפחתיות יפניות.

בהצלחה.

פורסם

טוב, תודה רבה על התגובות. כרגע ההתלבטות בין הגולף לבין המגאן. יש הארות?

למרות שבתכלס - הייתי מעדיף הצעות חדשות כי אני לא כל כך דלוק על אף אחד מהם..

פורסם

שלום לך.

היתי ממליץ לך לבדוק את הפורד מונדאו היא גדולה בטיחותית.

אמרתה שאתה גבוהה וגם המיבנה הגופני רחב אז לדעתי זה יכול מכונית נהדרת בשבילך.

את הרכב הזה אתה יכול למצוא גם ב 60 אלף ובין השנים 05-07 וגם תשאר עם עודף.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

• תוכן חדש...