Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סצינה ישראלית שהופכת ליותר ויותר בנלית...

בחצייתי צומת מסובים אני שם לב על גבר סולידי ומזוקן (פרופסור למראה) שמשייט לו עם אופניי כביש בין הרכבים. לאחר ההמתנה ברמזור הפרופסור כמעט מתנגש בלנסר דנדשה שיורדת מכביש 4 לכוון אור יהודה. הפרופסור זורק את אופניו ומתנפל על הלנסר. הנהגת המבוהלת כנראה הספיקה לנעול את הדלתות. ואז הפרופסור במין תנוע מתורגלת לוקח את אופניו ומתחיל לרסק אותם על הרכב. את ההמשך לא ראיתי כי המשכתי בתנוע.

אני חושב שהגיע הזמן להצטייד באיזה לום ברכב, כמו ברוסיה של שנות ה-90.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוכב אופניים אלים, לא עלים(חשבתי הסיפור קשור לעץ או משהו :-D) . למה לא עצרת לעזור לאישה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רוכב אופניים אלים, לא עלים(חשבתי הסיפור קשור לעץ או משהו :-D) . למה לא עצרת לעזור לאישה?

טעות דפוס. אבקש מהמנהל לתקנה. לא עצרתי כי עדיין אין לי שום חפץ כבד ברכב.

פורסם

לי יש אלה, אבל לא ממליץ לצאת עם חפץ כזה בשעות היום מול כל העולם. אנשים כאלה, שגברים על נשים, יבהלו גם אם רק תיצא אליהם במהירות

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה כבר אופי מגעיל של בן אדם.

אני אישית הייתי שמח להיות שם במקומך ובאמת לראות שהוא האלים והוא זה שהתנפל עליה בלי שום סיבה ולפעול לטובתה.

וזה לא משנה זקן צעיר ערס או חנון מחבתנו כבני אדם כשרואים מקרה כזה לעצור לשניה, להפסיק לרגע לחשוב על עצמנו ולצאת לעזרת האישה המסכה שישבה ברכב מבוהלת, ואני בטוח שגבר שהיה מגיע לכיוון היה מרגיע אותה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אין לך חפץ כבד?

קח את מפתח הברגים של הגלגלים, או את הג'ק עצמו8)

:mm_yeah: +999

עם כל הכבוד אני נהג ליסינג ומידי פעם נשרף כל פיוז של כבוד למבוגרים ממני.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

טוב, כמובן שלגבי חפץ כבד התבדחתי בציניות. לעצור לא הייתה כ"כ אפשרות באמצע הכביש וכמובן אישתי שמאוד נבהלה לא הייתה מתירה לי.

פורסם

למה ככה לום אלה ג'ק מפתח שוודי

פשוט לדרוס אותו

אם לא עזרה, טלפון למשטרה ניסיון לרצח מול עיני בשניה זו בצומת מסובים.

תחנת המשטרה הקרובה 3 דקות נסיעה משם הלא כן?

א.פ שאל את אשתך , האם במקרה שהיא הייתה המותקפת גם אז היא לא הייתה מצפה לעזרה?

בעוד שעה אני מניח ייפתח שרשור

היום הותקפתי על ידי אדם אלים בצומת מסובים

אף אחד אבל אף אחד לא בא לעזרתי

האם פסו ג'נטלמנים מן הארץ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תמיד יש לי ברכב מספר סכינים, לפחות חרב אחת ואת חפירה.

לא בדיוק למקרים מהסוג הזה אבל גם.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אתה תשלוף לום, השני לא בדיוק יבין על מה שלפת לום והוא ישלוף אקדח ותוך שניות יש לנו מלחמת עולם באמצע הכביש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...