Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שנאמר בכותרת, הגיע הזמן לפחחות וצבע ל-306 XSI שבחתימה.

במקור, העבודה הייתה אמורה להתבצע אצל פחח שהומלץ מספר פעמים ע"י חברי הפורום (בכפר סבא),

אבל הבחור התגלה כלא רציני בעליל, ביטל פעמיים בתואנות כאלו ואחרות. הרכב היה אמור להכנס אליו ביום חמישי

הזה, אבל עקב ביטול אני מוצא את עצמי עם רכב חלופי, עם כסף ביד - אך ללא פחח.

העבודה שאני רוצה לבצע הינה:

1) פחחות וצביעה כללית – עבודת הפחחות איננה מקיפה יותר מידי, מעט דפיקות יחסית ואף אחת לא חמורה.

2) החלקת סמלים – הורדת תגי ה-XSI מהדלתות וסמלי הרכב מהבגא'ז

3) צביעה של פסי הקישוט, מראות ופגושים.

התקציב עומד על כ-6500 ₪, לפי סבב שעשיתי לפני כחצי שנה נראה שזהו בערך הסכום הנדרש.

אשמח להמלצה על פחח שיוכל לבצע עבודה איכותית במחיר זה (למשל, פירוק הפסים מהרכב ולא צביעתם כאשר

הם על הדלתות, הסרת שמשות אם נדרש וכיו"ב) באזור המרכז והשרון.

יבין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תודה על התגובה.

אשמח, אם כן, לשמוע הערכה ריאלית של המחיר הנדרש לעבודה.

בחלק מהמקומות שהייתי אמרו שלא היו ממליצים על פירוק השמשות ובחלק כן (עלות - כ-500 ש"ח).

היו גם הצעות נמוכות משמעותית, אבל אני לא מעוניין בכך כי אני לא רואה מצב בו העבודה תהיה איכותית.

מבחינת המחיר - כבר יש לי מקום שבו העבודה יכולה להתבצע במחיר שנקבתי, אבל אני לא בטוח שאהיה מרוצה

מרמת הביצוע עצמו (למרות שחברים המליצו על טיב העבודה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

פנה לקובי שגב מצומת סגולה.

המתלצתי עליו כמה וכמה פעמים בפורום עקב ניסיון רב איתו בכמה וכמה רכבים והתוצאה תמיד לא פחות ממושלמת.

אם אתה צריך את הפלאפון שלו פנה בה"פ.

אם אתה מתארגן לבד אז תגיד שאתה מהפורום, תיתקבל בחיוך ותמיכה אפילו יותר מהנורמה אצלו :-P

פורסם

קאר-קולור בראשל"צ .

מבצע עבודות פחחות צבע רגילות ומיוחדות (באד-בוי והחלקות)

טלפון:

שמעון 057-7338011

• תוכן חדש...