Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סוזוקי בלנו 95 GLX יד 1 עם 160000 ק"מ

היא ניראת כמו חדשה גם מבפנים וגם מבחוץ

יש ספר טיפולים לרכב במוסך מורשה של סוזוקי

הוא רוצה עליה 15000 והמחירון הוא 12500

השאלה היא אם שווה להשקיע עוד 2500 או ללכת לכיוון אחר?

פורסם

סוזוקי באלנו, ומכונית באופן כללי, היא השקעה די גרועה.

רוצה השקעה משתלמת? שמעתי שהזהב חם בימים אלו.

ועכשיו ברצינות -

אם הרכב באמת מושלם, אז שווה לשלם עוד כמה שקלים כדי לנסוע בראש שקט ולא להתרוצץ בין מוסכים אחרי הרכישה. זה שהרכב מיד ראשונה ובעל ספר טיפולים ממוסך מורשה של סוזוקי זאת התחלה טובה, אבל זאת רק התחלה.

קח את הרכב לבדיקה מקצועית, אחר כך תדע מה מצבו האמיתי ואם כדאי לשלם עליו עוד כמה שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחד מרכבינו במשפחה הוא סוזוקי בלנו שנת 98 גם כן נקנתה מיד ראשונה עם 46,000 ק"מ. ( כיום 65,000 ).

מלבד טיפולים הרכב לא ראה מוסך ולא הייתה תקלה אחת.

רכב יחסית לשנה ולמתחריו בשוק זריז מאוד , אמין ובהחלט בחירה מצוינת במחיר הנ"ל. קח את הרכב לבדיקה מקצועית ואז תהיה חכם יותר ( לנו במוסך אמרו " תחטפו עכשיו את הרכב או תתחרטו" ומסתבר שהם צדקו ).

בהצלחה,

פורסם

רכב אמין, אך לא נוח בצורה די חריגה. שילוב די מזעזע של כסאות גרועים עם מיתלים שלא כל כך ידוע למה הם מכוילים - הרכב קשה ולא נוח מחד ולא מתנהג מי יודע מה מאידך. מה שכן, היא באמת די זריזה לקטגוריה ולשנתון שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רכב אמין, אך לא נוח בצורה די חריגה. שילוב די מזעזע של כסאות גרועים עם מיתלים שלא כל כך ידוע למה הם מכוילים - הרכב קשה ולא נוח מחד ולא מתנהג מי יודע מה מאידך. מה שכן, היא באמת די זריזה לקטגוריה ולשנתון שלה.

לא יכולתי לתאר את הרכב יותר טוב,

בדיוק מה שאני מרגיש כל פעם שאני נוהג ברכב של החברה שלי (באלנו 98 ).

הפלוס היחידי ברכב לדעתי הוא זריזות וזה מה שמפלפל טיפה אותו.

יש לשים לב לעניין הבטיחות ששואפת לאפס וגורמת לי כל פעם להצטער מחדש שעזרתי לחפש ולקנות את הרכב הזה מאשר להסית אותה לרכבים אחרים כל פעם שאני נזכר בעניין הזה.

• תוכן חדש...