Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[דיון] מכוניות על בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
GT2 אין פה.

יש פרארי עם לוחית ישראלית (575M).

יש פה גייארדו, אבל בינתיים אין לה לוחית, אמרו שיש לה, אבל לפי התמונות הכי חדשות שלה אין לה.

נתחיל מזה שלא הבנת את מה שכתבתי = לא שאלתי מה יש אלא שאלתי האם אלא לא רכבי על?

לגבי הGT2 אז תהיה בטוח שמה שראיתי (מהכרותי עם רכבי פורשה) זה GT2 בציר 996 אז בבקשה....

לגבי הפרארי אז היא היחידה שקיבלה תקינה וזאת כי היא הייתה שייכת ל...

לגבי הלמבו אז לוחית או לא רישוי ישראלי בצער רב מאוד היא לא תזכה לקבל בארצנו המתקדמת.

נ.ב

לגבי כתובתו (להוכחה) אז צר לי אך לא נראה לי שיהיה יאה לתת וזאת כי לא בטוח שהוא ירצה שיצלמו או יראו את האוסף שלו (:crazyeyes).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נתחיל מזה שלא הבנת את מה שכתבתי = לא שאלתי מה יש אלא שאלתי האם אלא לא רכבי על?

לגבי הGT2 אז תהיה בטוח שמה שראיתי (מהכרותי עם רכבי פורשה) זה GT2 בציר 996 אז בבקשה....

לגבי הפרארי אז היא היחידה שקיבלה תקינה וזאת כי היא הייתה שייכת ל...

לגבי הלמבו אז לוחית או לא רישוי ישראלי בצער רב מאוד היא לא תזכה לקבל בארצנו המתקדמת.

נ.ב

לגבי כתובתו (להוכחה) אז צר לי אך לא נראה לי שיהיה יאה לתת וזאת כי לא בטוח שהוא ירצה שיצלמו או יראו את האוסף שלו (:crazyeyes).

יש פה כמה פורשה 996 קיט GT2, רוב הסיכויים שזה מה שראית

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
יש תמונות של ה-M6 השחורה השנייה ושל ה-M6 הכסופה?

אני צילמתי M6 אחת בישראל, וראיתי מלא תמונות של M6 מזוייפות מהארץ, לבנה קבריו, שחורה קבריו, אפורה קופה, זהובה קופה ועוד כמה

יש אחת ברמת אביב לבנה קבריולה מקורית.

פורסם
עידן (EDEN82)

GT3 לא נחשבת למכונית על???

GT2 אחת שיש גם לא ???

R8 בגרסת הV10 לא רכב על???

הפרארי (שבצער רב לא מרשים לאשר רישוי לאף אחת מאלה שהגיעה)???

לגבי למבו אז אני יכול להגיד כי מנסיונות של אדם שאני מכיר שהייתה לו אחת שהוא רצה להיא אז צ'מפיון לא אישרו לו וכפי הנראה גם לא יאשרו .

לא הבנת אותי נכון דדי....

הדגמים שציינת בהחלט רכבי על, אני התכוונתי לכך שרכבים כמוS CLASS AMG או טסלה וכו' אלה לא רכבי על.

אם נתעקש קצת יותר,

למעט הדגמים הקיצוניים של ה-911 (אלה שציינת והטורבו שנמצאת על הגבול) יתר דגמי ה-911 אינם רכבי על אלא רכבי ספורט.

צריך להבין שלמעט ה-GT3\2, את יתר דגמי 911 רואים בחו"ל בכמויות לא קטנות בכלל (בהונג קונג אלה מכוניות שנפוצות לא פחות ממה שמאזדה 3 נפוצה בארץ) וזה כבר מוריד מאוד מהייחודיות והיוקרה של הרכבים האלה.

באותו אופן אגב הניסן GT-R לא נחשבת לרכב על אלא לרכב ספורט, הכל עניין של מיתוג\יוקרה\שכיחות\ביצועים וכו'.

גם M5, שכבר הוכיחו לא פעם שיכולה לעמוד יפה מאוד עם פרארי F360-אינה מכונית על (למרות שזה רכב מדהים\מטורף\פסיכי וכל סופרלטיב אחר שניתן לתת למכונית).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש פה כמה פורשה 996 קיט GT2, רוב הסיכויים שזה מה שראית

:roll:

נגיד ש....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
יש אחת ברמת אביב לבנה קבריולה מקורית.

ה-M6 הזו מוכרת אצל התצפיתנים, היא מזוייפת 100%

פורסם

אולי תעלו קצת תמונות? יהיה הרבה יותר מעניין ואפשר יהיה להפוך את השרשור לדביק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אולי תעלו קצת תמונות? יהיה הרבה יותר מעניין ואפשר יהיה להפוך את השרשור לדביק.

1+

רק דבר אחד שכחת..

ההנהלה לא אוהבת תצפיות אז זה לא יגיע לנושא דביק אלה יהפוך לנושא נעול/מחוק...

פורסם

פירסמתי פה לפני כמה שבועות תמונות של בנטלי אזור שצילמתי בהרצליה פיתוח

אחרי תגובה אחת הת'רד ננעל:-o

פורסם
פירסמתי פה לפני כמה שבועות תמונות של בנטלי אזור שצילמתי בהרצליה פיתוח

אחרי תגובה אחת הת'רד ננעל:-o

אתה מתכוון לחדשה? פאק...:shock:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה מתכוון לחדשה? פאק...:shock:

הייתי מביא לך את האשכול, אבל בגלל גניבת תמונות שגנבו לי לא מזמן מהגלריה, אני לא אביא....

הבנטלי עם לוחית שבדית

פורסם
לא. יותר מוגדרת כמכונית ספורט יוקרתית.

היא גם לא מוגדרת כמכונית יוקרתית, היא מוגדרת כמכונית ספורט שנותנת ביצועים של מכונית על בשליש מחיר.

היא אמנם נראת מצויין מבפנים, איכות חומרים טובה בהחלט אבל היא לא ממש מתיימרת ליפול להגדרה של "יוקרתית".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...