Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ פולקסווגן 2002 עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך חוות דעת...

אני סטודנט ואני רוצה לקנות רכב בתקציב עד 31K

מצאתי פולו 2002 מנוע 1400 אוטומט

עשתה 129 אלף.

לא ידוע בדיוק את הדגם אני מחר יראה.

בכל אופן , הרכב לא עשה תאונות , מכיר את בעל הרכב הוא אמין..

מה אתם אומרים מבחינת אחזקה , תיקונים , דלק .

צורך זה רק נסיעה עירונית...

מה אתם אומרים ?

תודה מראש

פורסם

אם אתה רוצה לקבל חוות דעת על הרכב, גש למוסך רון בתל אביב.

הוא מבצע בדיקות לפניה קניה בעלות של 100+מע"מ.

הוא יתן לך את החוות הדעת הטובה ביותר.

קובי

פורסם

יש לי כזה משהו כמו 7 חודש.

אמין? בינתיים כן (בלי עין הרע :roll:)

אחזקה? ממוצעת,אם תטפל בצ'מפיון אולי הטיפולים יעלו קצת יותר

חסכוני? המנוע חלש והגיר אוטומטי,הוא מצריך רגל כבדה לפעמים.ככה שחסכון לא ממש יוצא מזה.אבל סה"כ סביר לגמרי.

V5

פורסם

מנסיון עכשוי עם פולו 2001 ידני.

רכב מאוד מאוד אמין -אצלי נתן כ25000 ק"מ ומתקרב ל200000. לא התקלקל כלום ולא נתקע פעם אחת.

הרכב כמעט כמו חדש- בלי רעשים חופשים וקרקושים מעצבנים. בידני חסכוני מאוד (1:17.5 בבין עירוני בקיץ). סך הכל מקבלים תחושת נהיגה מאוד איכותית במעט כסף.

נקודות שיש לשים לב:

חלונות חשמל- נקודת תורפה ידועה. עלות תיקון יכולה להגיע ל2200 ש"ח לכל חלון אם נדרשת החלפת מנוע (קשה להשיג מפירוק).

נורות הזהרה בלוח השעונים- יקר בדרך כלל לטפול (בכל רכב).

לוודא מתי ואם בוצע טיימינג- טיפול לא זול ברכב כזה (כ2000 ש"ח אם אינני טועה).

לבדוק היסטוריית טיפולים- זה רכב שלא אוהב טיפולים במוסכים "כלליים" אלא צריך מוסך מתמחה.

פלסטיקה,אינטיריור ופקדים- מאוד יקר להחליף את הידיות והכפתורים בפנים הרכב (ידית נעילה תא כפפות -עלתה לי כ200ש"ח לחתיכת פלסטיק עלובה).יש לבדוק בקפדנות את כל הרכיבים ולהתחשבן שכן ישור קו של החלפת חלקים פנימיים (מצגי חלונות,ידיות פתיחה,כפתור כיוון מראות וכדומה יכול להגיע ל1000 ש"ח בקלות)

שלטים ונעילה מרכזית- יקר יחסית לטיפול ולא הכרחי אז יש נטיית בעלים לא לטפל.

לסיכום הנסיון שלי-קניתי רכב מעולה אבל לא יחסתי בבדיקה חשיבות לכמה נקודות קטנות שעלה לי בהמשך סכום יפה לסדר. עכשיו הרכב בובה אמיתית.

בהצלחה

אורן

פורסם

היה פולו שנת 99 1400 אוטומט ואוטו הזה שאלוהים יעזור לי שתה לי דלק כמו מרכבה 4 1 ל8 אפילו נוסק ל7 תעשה טובה לעצמך עם פולו אז רק ידני, חסכוני בדלק אבל יקר בטיפולים.

• תוכן חדש...