Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק טוב טוב מה תחום התדרים היעיל שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני הרבה זמן, לפחות שנה אני חשבתי על דרייבר הזה.

בעיה בוופרים של פרליס שהם 8 הום. כדי להגביר אותו בצורה יעילה ביותר אתה צרים לפחות 200W RMS ב-4 הום.

דריבר זה נועד לרמקולים ביתיים, לעבודה עצמית.

במקרה של דרייבר 4 הום הוא יכול לעבוד בבית כי זוג, ולצור התנגדות סופית של 8 הום.

פורסם

קח בחשבון שכדרייבר 8 אוהם הוא גם נציל יותר ומאחר והוא "מוצהר" 50 וואט RMS, המגבר של ה JBL (שנותן בפועל 104 ב 4 אוהם) אמור להספיק לו. ברור שעדיף מגבר חזק יותר אבל הוא יכול בהחלט להסתדר עם זה..

שוב, אם תקרא את הביקורת של ZAPH על הדרייבר הזה תיווכח שהוא נחשב לאחד הדרייברים הכי איכותיים שהוא בדק - בוודאי ובוודאי ברמת המחיר שלו.

כמו כן, לא חסרים דיווחים ב DIYMA על שימוש בדרייברים האלו עם הגברות בדר גודל דומה.

שיהיה בהצלחה !

...CASKA for life

פורסם

כחלק מסט שני חלקים או שלושה? ואם שני חלקים אז עם איזה טוויטר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כסט שני חלקים בוודאי..

http://www.tymphany.com/datasheet/printview.php?id=3

אפשר לשלב אותו עם טוויטרים RING מעולים (אבל מאוד נקודתיים ודורשים משחקי מיקום) מאותו המוכר בעלות מצחיקה..

http://cgi.ebay.com/2-Vifa-XT25SC90-04-Dual-Concentric-Tweeters-Pair-NEW-/110509004502?cmd=ViewItem&pt=Speakers_Subwoofers&hash=item19bad996d6

קרוס אובר זה כבר סיפור אחר לגמרי..

אגב, הוא יכול לקחת ממני את הקרמיים החדשים של TANG BAND כי אני לא ארכיב אותם (עכשיו שיש לי את הסקאנים שלי)

...CASKA for life

פורסם

תודה על המגוון הגדול של האפשרויות אבל אף פעם לא יצא לי לישמוע את אחד הדרייברים האלו. פעם שמעתי VIFA שנתן בס ממש חזק אבל הוא היה וופר ולא מתאים לתדרי המיד. PEERLESS אני מכיר רק את הסאב XXLS שהוא סאב תותח ב SQ.

יש מישהוא בפורום שיש לו את אחד מהרכיבים האלו מותקנים?

ולגבי הטוויטרים של TANG BAND לאיזה דגם אתם מיתכוונים בדיוק ומה המחיר?

חשוב לי שנקודת החיתוך תישתלב טוב בין הרכיבים ולא יהיה תחום מונחת או חלש.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
קח בחשבון שכדרייבר 8 אוהם הוא גם נציל יותר ומאחר והוא "מוצהר" 50 וואט RMS, המגבר של ה JBL (שנותן בפועל 104 ב 4 אוהם) אמור להספיק לו. ברור שעדיף מגבר חזק יותר אבל הוא יכול בהחלט להסתדר עם זה..

שוב, אם תקרא את הביקורת של ZAPH על הדרייבר הזה תיווכח שהוא נחשב לאחד הדרייברים הכי איכותיים שהוא בדק - בוודאי ובוודאי ברמת המחיר שלו.

לא שמעתי את וופר הזה, ולא קראתי ביקורות עבורו אבל נתונים יבשים אומרים דווקה אחרת.

1. דרייבר של VIFA NE יותר נציל מ-PEERLESS, מדובר ב-89.8 מול 87.8.

2. בנוסף PEERLESS הם דורשים 50W RMS ב-8 הום לכן ב-4 הום 100W RMS בעוד ש-VIFA NE כבר ב-4 הום דורשים רק 80W RMS.

3. מעבר לזה מהלך כיוון אחד ב-PEERLESS רק 3 מ"מ מול מהלך ב-VIFA NE של 5 מ"מ

4. גם ב-RF יש הבדל בנהם לטובת VIFA.

....ולא מדבר על טווח תדרים שב-VIFA הוא יותר רחב.

חוץ מזה, אני חושב ש-VIFA מבוסס על טכנולוגיה חדשנית יותר. מן הסתם היא אמורה להיות יותר טובה, כי אחרת אותה חברה לא היתה משקיעה מושבים ומפתחת את הסידרות אלו, או לפחות לא מציעה אותם במדפים שלה, והיתה נשארת עם PEERLESS EXCLUSIVE, או לחילופין היתה קצת משפרת אותם.

לילה טוב

פורסם

אז זהו שלא.

נתונים יבשים זה דבר מאוד יפה אבל הם לא אומרים כלום לגבי סאונד בפועל..

ולראיה, במבחן האחרון ב DIYMA (מבחן המידים המוכר..) היו דרייברים יקרים יותר ופחות (וגם דרייברים מסוג WIDEBAND) והמנצח הגדול היה דווקא ה 4.0 PEERLESS HDS (הוא לא לקח מקום ראשון אבל בהתחשב בקרבה שלו למקום הראשון מבחינת ביצועים ובפער הענק בעלות שלו אל מול המקום הראשון - הוא בהחלט המנצח)

אם אתה חושב שה NE הוא טוב יותר אתה מוזמן לנסות אבל הפירלס הם מוצר מנצח בעלות נמוכה משמעותית.

...CASKA for life

פורסם

הערה אחת רק לגבי נושא הנצילות וההתנגדות

דרייבר של 4 אוהם יהיה נציל יותר ב8 אוהם

דרייבר שהוא מראש 8 אוהם ונתון הנצילות שלו ידוע לנו - הנצילות נשארת כפי שהיתה.

Pioneer TS-X150

פורסם

בכלל לא, אני אומר שרק לפי הנתונים היבשים הוא נראה הרבה יותר טוב.

אני לא שמעתי לא זה ולא זה. אני רק מבטא את חוות דעת שלי לגביהם.

אני ממש בעד של המבחנים כאלו, רק שלדעתי טעם אישי גובר

• תוכן חדש...