Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת דירה,דרושה עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אז הגיע הזמן לעזוב את ההורים סופסוף ולהתחיל לחיות (יש אומרים שזה היה צריך כבר לבוא מוקדם יותר...לא הסתדר).

אני מתכנן על דירת חדר-חדר וחצי באזור המרכז. על מה יש לשים דגשים?

למשל,כרגע אני מחובר לאינטרנט דרך קו של בזק (של הבית),מה עושים אם בדירה שאמצא בע"ה לא יהיה קו טלפון? האם עליי לעבור ספקית? או שיש דרך אחרת ?

כל עזרה בנושא תתקבל בברכה....

פורסם

סתם סקרנות, בן כמה אתה? מוטב מאוחר מאשר אף פעם. יש דברים שעדיף שיבשילו קודם.

לגבי מה ששאלת, במידה ולא יהיה קו בזק, תצטרך לעשות (מה שאני עשיתי) לרכוש תשתית מספק אחר (הוט במקרה שלי).

לשים שחוץ משכ"ד, יהיה עלייך לשלם גז,מים,חשמל, הוצ' סלולרי, אינטרנט, וכמובן אוכל...ושאר הוצ' בלתי צפויות (שמחות/אירועים וכו').

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• אחראי פורום
פורסם

זה לרוב ביחידות דיור, שם לא תמיד משקיעים בשעונים נפרדים

ואותה יחידה בטח לא מוכרת לרשויות בתור דירה נפרדת, אז מן הסתם שלא תהיה לה גם ארנונה נפרדת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה התקציב שלך לשכ"ד?

בקרוב מאוד השכן שמולי עובר לגור בדירה אחרת, וככל הידוע לי בעלת הבית מחפשת שוכר חדש.

אני גר בגוש דן במיקום מרכזי, ולפי מה שהבנתי, המחיר המבוקש הוא די זול ביחס לסביבה.

הדירה עצמה מטופחת ויפה, אבל קח בחשבון שזאת קומה רביעית בלי מעלית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שים לב לחתום על חוזה, ושדברים כמו תשלומים (והפריסה שלהם, כמה חודשים מראש, או אולי שנה מראש) עלויות תיקונים, וכו', מוגדרים מראש.

לשים לב לשעון חשמל/מים, שלא נותרו חובות על הדייר שגר שם לפנייך.

יש לך שאלות נוספות?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שים לב מי ישלם במקרה של תקלה במזגן או בכיור למשל, אתה או בעל הבית.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מה התקציב שלך לשכ"ד?

בקרוב מאוד השכן שמולי עובר לגור בדירה אחרת, וככל הידוע לי בעלת הבית מחפשת שוכר חדש.

מצטרף לשאלה - במידה ואתה מחפש באזור נתניה עם גישה מהירה לכביש החוף, אמי אמורה לעבור דירה

לקראת ספטמבר ובעל הבית ישמח למצוא שוכר חדש. המחיר נמוך בכל קנה מידה, וגם עלות המחיה לא גבוהה.

לענייננו, בנוסף לכל הדברים הטכניים שכדאי לבדוק, אל תסגור על שום בית או דירה לפני שיש לך הזדמנות לבקר

שם בשעות הערב, כשהחושך יורד. יש דברים בדירה שלא רואים באור יום, וזה גם יתן לך הזדמנות להתרשם מסוג

האוכלוסיה שמטיילת ליד הבית שלך אחרי שעות העבודה.

פורסם

תראה אם בחוזה השכירות אתה יכול להוסיף לך אופציה להאריך את החוזה בסופו (כלומר שבאופן חד צדדי אתה בסוף החוזה יכול לחדש את החוזה לעוד תקופת זמן מסויימת במקום להתפנות)

שים לב שלפעמים תשלום הארנונה מתבצע למשכיר במקום ישירות לעירייה ולפעמים המשכיר לא מעביר את הכסף ובסוף החוזה אתה מקבל הפתעות, בדרום תל אביב שמעתי על כמה מקרים כאלו.

ואל תשאיר בשום מקרה צ'ק ביטחון ריק לבעל הדירה!

פורסם

אחלה כיווני מחשבה,רואים שיש לכם ניסיון :wink:

האזור שחשבתי להשכיר הוא דרום ת"א - ר"ג - גבעתיים ,תוך התחשבות בכיווני נסיעה (מתעב פקקים)

וכמובן שכר דירה שפוי ,אם כי גבעתיים נחשבת יקרה למדיי...

פורסם

אם מעניין אותך , מאחוריי מתפנה דירה

משהו כמו 45-50 מטר מחולק לשני חללים , חמוד כזה משופץ חדש

קומת קרקע (יש שיקראו לזה בית פרטי ) והבעל בית רוצה 2000 שקל אין לי מושג מה זה כולל

בבית דגן , המיקום הכי טוב שיש היום בגוש דן

בהקשר לחוזה - תמיד תדאג לעשות לך אופציה , כמובן שעם עליית מחיר סבירה (5-6%) ולפחות ל- 3 שנים

במקרים של בית פרטי כדאי מאוד להסדיר עם הבעלים עניניים של לוגיסטיקות מסביב לבית

בהצלחה

פורסם
במקרים של בית פרטי כדאי מאוד להסדיר עם הבעלים עניניים של לוגיסטיקות מסביב לבית

בהצלחה

למה הכוונה ? :roll:

פורסם

נניח, למשל, שגילית שהבית שאתה שוכר מארח גם עכברים. מי משלם על ההדברה, אתה או בעל הבית?

נניח, למשל, שגילית בסוף החורף שדה ענק של קוצים שצמח בחצר הבית הפרטי שאתה משכיר. מי אחראי על פינוי הקוצים, אתה או הגנן של בעל הבית?

בדרך כלל דירות כאלו נמצאות בחצר האחורית של בעל הבית ולכן יש לו אינטרס לדאוג לכל זה בעצמו. אבל תמיד יש חריגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...