Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת נוסטלגיה ,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו...!!:yum:

תמונה שניה משמאל למעלה-רואים מאחורה טרנספורטר ספליט סגורה! איפה היא היום?!

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

יופי של תמונות נראים שם גם שני לארקים נוסעים אחד בתמונה הראשונה ובתמונה השניה מתרחק ואחר בא נמולו מעברו השני של הרחוב

עופר בן צבי

פורסם

יודעים מה הכי מעניין?

לדעת אם מי מהרכבים בתמונות הללו עדיין פעיל ושמיש.

גם הייתי מוכל לראות גרוטאה לא פעילה סתם כדי לראות מה הייתה8) ולאן הגיעה :cry:.

והאמור לעיל הוא לא לגבי חיפושיות.

פורסם

אשמח עם מישהו יכול לזהות לי את המכוניות המסומנות בעיגול הלבן

תודה

שנות ה60ג.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

דרך הגב יש אופל בדיוק כמו בתמונה השניה השמאלית

הרכב נימצא בחצר אחורית בדימונה אם מישהו מעוניין אני יקפוץ יכנס ישאל פשוט חבל רכב נדיר ועוד במצב שאפשר לשפץ

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
אשמח עם מישהו יכול לזהות לי את המכוניות המסומנות בעיגול הלבן

תודה

הרחוקה, פורד מסוף שנות הארבעים (עד שנת 1948 כי אחר כך השתנה המודל), באמצע, הילמן מינקס, הקרובה מימין היא או פורד טאונוס או אופל מסוף שנות החמישים. המשאית היא אכן וויט סופר מאמצע - סוף שנות החמישים.

הרכב שכתוב עליו 45 קמ"ש הוא "צבי-נוע", מוטציה של BSA שיוצרה על ידנ חברת "צבי".(חברת הבת "עופר" לקחה את השם הביולוגי של הבן של הצבי...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אגב, מעניין, האם עדיין שרדו "צבי" כאלה? -כי בפעם האחרונה ראיתי אחד בבת-ים לפני הרבה שנים, וגם אז הוא כבר עמד כמה שנים, ואני בספק ששרד עד היום!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תגיד לי, אין לך לב אתה?!:roll::shock::twisted::cry::-D:brickwall::silly:

9574307.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שימו לב בהודעה 8 בתמונה השניה (עם הפורד טאונוס) ברקע משמאל גרוטאה שנראית כמו קדליק או קייזר פתוחה.

בתמונה הראשונה זאת עם ה BMW 700 מאחור וקסהול מתחילת שנות ה 50

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...