Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעבר (לפני 14 שנה בערך) היה לחבר שלי מכשיר אלחוטי שהיה עולה על שיחות של אנשים, לא יודע אם של בזק או של פלאפונים, אבל זה היה עולה על שיחות ופשוט הינו שומעים וגם הינו יכולים להתערב להם באמצע השיחה. כמובן שהינו צריכים להיות ליד אחד ממבצעי השיחה כדי לקלוט אותה, אבל זה עבד יופי בטווח קליטה שאנחנו ישבו בקומה 1 ומבצע השיחה ישב בקומה 4 של הבניין.

השתמשנו בזה בתור ילדים סתם כמעשה קונדס, אני מניח שהיום זה משוכלל יותר.

לא צריך היה מכשיר מיוחד אפילו, בטלפון של MOTOROLA מסוג ELITE וALPHA הישנים ואולי גם באחרים היה ניתן להקיש קוד (ארוך) ולעלות על שיחות אשר מתבצעות בקרבתך.

היום, זה קצת יותר מסובך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארז, גם את זה עשינו בהפסקות בית ספר :)

אבל ממה שאני יודע זה היה עולה רק על שיחות בתוך הרשת בלבד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מהידע הרב שלי :

כאשר עולם הפשע פוגש אחד בשני למטרת "עסקים" למינהן , כל מי שמעורב בשיחה מוציא את הכרטיס SIM מהפלא שלו.

וזה למה : גם כשהטלפון סגור, באמצעים טכנולוגיים הקיימים כמעט לכל רשת , אפשר להאזין לך גם כשהמכשיר מכובה לגמרי.

לא יותר פשוט להוציא את הסוללה? :idea:

פורסם

לחלק ממכשירים יש סוללת חירום, אני חושב יש לנוקיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא צריך היה מכשיר מיוחד אפילו, בטלפון של MOTOROLA מסוג ELITE וALPHA הישנים ואולי גם באחרים היה ניתן להקיש קוד (ארוך) ולעלות על שיחות אשר מתבצעות בקרבתך.

היום, זה קצת יותר מסובך.

כן, לי היה "מנגו" ואני זוכר שהייתי מקיש קוד מידי ארוך ויכול להאזין לכל מי שנמצא באזור.

היה ניתן גם "לגנוב" שיחות ממספר מסויים ועוד כל מיני תחבולות.

הרשת הייתה פרוצה לחלוטין אז.

פורסם

אחחח, ימי ה"עלית" המאושרים...

בזמנו היו משכפלים קווים, "נידחפים" לשיחות של אחרים, ואפילו היו 2 חברה תותחים שהקימו רשת חדשה עם קידומת 057 לפני שמירס הגיעו והיא עבדה על חשבון פלאפון לתקופה של כמה חודשים.

היום תמורת השקעה כספית לא קטנה אפשרי לצותת לכל אחד כל עוד אתה יודע את המס' הסידורי של המכשיר.

לאורנג' זה יותר קל לפי מה שהבנתי משמועות.

כמו כן יכול להיות שהחליפו ללקוחה שלך למכשיר זהה שבתוכו מושתל באג ציתות או שמשדר אוטומטית לעוד מס' מקליט כל שיחה ניכנסת ויוצאת.

פורסם

חבר'ה, הפרק האחרון של העונה האחרונה של הסידרה 24 הסתיים מזמן.

לא פשוט ולא קל לצוטט לטלפונים ברשת GSM ולא לכול אחד יש את הטכנולוגיה לבצע זאת על-ידי השתלת צ'יפ במכשיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה של פותח השירשור היתה, לא אם אפשר להאזין - זה ברור וידוע שאפשר להאזין עם טכנולגויה מתאימה.

השאלה שלו היתה - איך הוא יכול לדעת שמאזינים?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במידה ושיטת האזנה מבוססת על הכנסת מכשיר או רכיב המנטר את השיחות לתוך מכשיר הטלפון אז נראה לי שבכול תחנת שירות של טלפונים סלולארים ניתן לעלות על התרמית.

במידה וניטור קרי האזנה לשיחה מתבצעת על-ידי קליטת השיחה או יירוט השיחה מהאוויר לא ניתן לגלת זאת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אנשים חיים את הסרט האחרון שראו שם ציתתו לכולם עקבו אחר כולם ויודעים הכל. תתעוררו אנחנו בישראל אם זה לא טרור אין את המשאבים להצטייד בטכנולוגיה המתאימה. אני זוכר סיפורים של שוטרים שטענו שלעבריינים יש טכנולוגיה ומכשירים יותר מתקדמים משלהם. לך תנסה להוציא פלט שיחות של מישהו אחר מאחת מחברות הסלולר ותראה כמה יעלה לך שלא נדבר על הקלטת שיחות.

פורסם
צריך גם לדעת את המספר הסידורי הספציפי של הטלפון שלך שלא משודר.

IMEI? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

IMEI משודר אחולשרמוטה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חבר'ה, הפרק האחרון של העונה האחרונה של הסידרה 24 הסתיים מזמן.

לא פשוט ולא קל לצוטט לטלפונים ברשת GSM ולא לכול אחד יש את הטכנולוגיה לבצע זאת על-ידי השתלת צ'יפ במכשיר.

נכון, אבל גם אם תנכה מע"מ במקור, עדיין מוצגות בסדרה טכנולוגיות שברובן נמצאות (לדעתי) בשימוש והן מבצעיות.

זה שאני פרנואיד עדיין לא אומר שלא רודפים אחרי... :wink:

• תוכן חדש...