Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.בתור חובב מושבע של LEGO בז'אנר של STAR WARS (כן כן, חנון אמיתי, מרשה לכם להסתלבט), יש לי בחדר מדפים מלאים בדגמים של לגו. מדובר בדגמים שבניתי מיוזמתי, מהידע שלי, וגם דגמים שקניתי.כבר כמעט שנה שהייתי נטול השראה והפסקתי לבנות מכל מיני סיבות. לפני יום חזרתי מאמסטרדם וחזרתי מלא השראה ורעיונות חדשים (אל תשאלו אותי למה דווקא שם התמלאתי בהשראה).אני מוכן להשקיע כסף ע"מ לנקות את האבק שהצטבר בדגמים (מדובר בדגמים גדולים ואף גדולים מאוד, רובם בגודל של 60 סנטימטרים לכל הפחות). האם קיים מכשיר מסויים (לא גדול) שפולט רוח חזקה ויכול לנקות את האבק בצורה חלקה, שיכול להגיע לאיזורים שבין הפינות והחיבורים? אני יודע שזה נשמע מעט הזוי ועל כך מתנצל מראש. אני פשוט רוצה לחזור לבנות וחייב לעשות ניקוי אבק יסודי לדגמים.תודה למגיבים,ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה עם אבק מצטבר היא ספיחת לחות, היוצרת את החומר הקרוי בשפת המדע - ג'יפה.

רוח, לדעתי, לא תעזור כאן.

אם אין חלקים ממתכת, אולי אמבטיה תעזור?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אמבטיה תעזור ללא ספק. הבעיה שיש לי גם דגמים שעוברים את המטר אורך ו-30 סנטימטרים רוחב ובעלי למעלה מ-5000 חלקים.אני ממש לא מתכוון לפרק אותם בשנית כיון שמשהו כמו 40% מהם הינם פרי דימיוני ואני לא בטוח שאוכל לשחזר את אותן היצירות באותו הדיוק. עוד רעיונות?

פורסם

פחית אוויר דחוס לניקוי חלקי אלקטרוניקה (להשיג בבלצר ודומיו) תעשה את עבודת ניקוי האבק, גם אמבטיה היא פתרון טוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה זה שווה דגמים בלי תמונות?

עד כמה שזכור לי בלגו יש גם כל מיני חלקים קטנים כאלה שאיזה מכה קטנה יכולה לנתק אותם מהמקום.

אגב, זה גיקי לגמרי "לשחק" בלגו.

גילוי נאות - הכותב היה בילדותו מעריץ ש"בנה" בלגו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

יש לי המון יצירות הרבה יותר רציניות ומורכבות שנראות הרבה יותר טוב ומזכירות מאוד את המקור.זה אתר ישן שפעם כשהייתי צעיר יותר הייתי מצלם ומעלה:http://mocpages.com/folder.php/34903זה רק אולי 5% מהיצירות שלי, אעלה בקרוב את הפרוייקט האחרון עם תמונות (נראה הרבה יותר טוב מהיצירות שיש באתר הנ"ל).

פורסם

אם יש לך חבר עם קירבי, לשואב הזה יש מפוח באביזרים שלו שנועד לנפח סירות גומי וכאלה, יתכן והעוצמה שלו תספק אותך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלום !

אם האבק הצטבר לאורך תקופה ארוכה, אז כמו שאמרו כבר, הוא יידבק ולחץ אויר לא יעזור כלום.

מה לגבי ספריים למיניהם בשילוב עם מברשת עדינה יותר או פחות ?

טכנאי מחשב מכירים כל מיני סולבנטים למיניהם שמנקים טוב מאד.

זה לדעתי הפיתרון הטוב ביותר לדגמים גדולים שאתה לא רוצה לפרק.

אתה צריך לחפש חומרים שלא מזיקים לפלסטיק.

יודע מה? תנסה עם אג'קס ומברשת.

מה שטוב, הוא מתנדף מהר ולא תתעסק יותר מידי בלייבש.

מה שבטוח, אם אתה קונה חומר שכזה בבקבוק בלי שפריצר, אז תעביר למיכל עם שפריצר.

אחרת תצטרך לשפוך יותר חומר ממה שצריך.

פורסם

גם לי יש דגמים מתחילת שנות ה90 של לגו TECNIC

ואני מנקה אותם בעזרת קומפרסור ואקדח אויר... תמיד עוזר

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

קומפרסור ואקדח אויר נשמע מעניין ושווה ניסיון. איפה אני קונה? :)אגב - שואב אבק קטן כמו שמוכרים באוטו-דיפו יכול לעזור במקרה הזה? (ידוע לי שיש לו פעולה הפוכה של הוצאת אויר גם ולא רק שאיבת אויר).

פורסם

שואב אבק (אם יש פעולה הפוכה אז מצויין)

ספריי אוויר דחוס

מגל"ר (ידעתם שהפירוש הוא מברשת גילוח לניקוי רובה??)

מברשת שיניים

קו מים ומשטח לעבודה (אם אתה בבית פרטי אז סבבה)

זמן וסבלנות

זהו בעצם...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...