Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקדימו אותי, אני חושב שהפתרון הכי טוב זה מכשיר קיטורית, אין כמו אדי מים חמים בלחץ כדי להסיר אבק מלגו....

אם הכל היה מפורק הייתי בהחלט ממליץ לשים את הכל בתוך אמבטיה של מים רותחים, מכיוון שאתה רוצה לנקות דגמים מורכבים אך ורק קיטורית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האם הקיטורית משאירה את המקום לח לאחר מכן? בעבר שהייתי מקלח באמבטיה את חלקי הלגו, היה לוקח להם שעות להתייבש וגם זה - רק בשמש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הפיתרון הכי טוב הוא פירוק, שטיפה עם מטלית ספוגה באלכוהול או חומר לניקוי מגעים, הרכבה.

הבעיה עם זה היא:

א) זה פרוייקט שייקח שנים

ב) עד שתסיים את האחרונים, הראשונים יעלו אבק שוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
האם הקיטורית משאירה את המקום לח לאחר מכן? בעבר שהייתי מקלח באמבטיה את חלקי הלגו, היה לוקח להם שעות להתייבש וגם זה - רק בשמש.

ליאור.

זה בדיוק הסיבה שאני ממליץ לך על ספריים למיניהם שמייבשים לבד, או לנסות עם אג'קס.

אני מניח שאג'קס יש לך בבית. שפריץ קטן, מברשת וזהו.

כמובן שטיפול מונע של שואב אבק אחת לחודש תמנע ממך את כל הטררם.

פורסם

המטרה שלי היא לנקות את זה הפעם דרך הקיטורית שציינו לפני כן, או עם האג'קס (לא נראה לי שיש לי בבית) או במקרה הכי גרוע - לשבת ולנקות עם מטלית בצורה שטחית את הדגם עצמו לאט ובזהירות.לאחר מכן, אני מתכוון לכסות את הדגמים בכיסוי בד טוב ולמסמר את הכיסוי לפלטת העץ שהדגמים יושבים עליה, וכך לא יצטבר כמעט אבק.האופציה השניה והיותר מורכבת היא פשוט לסגור את כל המדפים בזכוכית הזזה גדולה וכך הדגמים יישמרו (למרות שפה ההשקעה הכספית היא רבה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אופציה נוספת - שילוב כוחות

ניקוי בעזרת הקיטורית

ייבוש בעזרת ספריי לחץ אויר להעיף את שאריות המים

אגב, בדקתי עכשיו את הקיטורית והיא תקינה, בכל מקרה תהיה לי בעיה להביא אותה איתי מחר לתל אביב מכיוון שאני לא יכול להוציא את הרכב מהחנייה (מחליפם כאן צינור ביוב, והציעו לי להחנות את הרכב בתחילת הרחוב - אבל סירבתי)

בכל מקרה דבר איתי בערב נמצא פתרון

פורסם
בתור חובב מושבע של LEGO בז'אנר של STAR WARS (כן כן, חנון אמיתי, מרשה לכם להסתלבט)

simpsons_nelson_haha2.jpg

פורסם

הייתי מציע להשתמש בצינור ,להוציא את הדגם החוצה ולשטוף בצינור.

אבל יש מצב שקיטורית צעשה עבודה יותר טובה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
זה ABS, קיטורית בשימוש סביר לא תעשה לו כלום.

אני מניח שיש לדעת לאיזה חום מגיע שם הקיטור. אני חושב שזה ודאי לא כמו מכישירם תעשייתיים שבהחלט ירסו לך הכל שם.

מניסיון שלי עם קיטוריות ביתיות, יש להן בעיות של לחץ.

את לוחץ על הכפתור, יוצא קיטור, ואז גם משפריץ מים רותחים - מה שלא אמור להיות לדעתי, כי זה כבר לא קיטור.

ואז זה נחלש, מפסיק, מתחדש. מתסכל.

יכול להיות שאתה תראה שעבודה עם מכשיר קיטור בייתי יהיה סתם בלאגן.

אבל אני לא מכיר את המכשיר שהבחור כאן מציע לך.

פורסם

התופעה שאתה מדבר עליה היא כאשר אתה לא מחזיק את המכשיר במצב מאוזן ואז מים נכנסים לצינורית היציאה במקום לחץ הקיטור.

• תוכן חדש...