Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי בעייה עם החלפת הספןג, אני חושש כי הבד החדש לא יהיה זהה למקורי מבחינת צבע/מרקם. שוב. -האם המחיר סביר או שניתן למצוא מחיר זול יותר? -מה עם הדבקה בלחץ, צריך או לא?

לא יודע מה זה הדבקה בלחץ.

לי הדביקו רגיל והחזיק יופי כ-4 שנים ואחרי זה כבר הרכב לא היה אצלי, אבל לא נראו סימני בלאי.

וד"א בנוגע לצבע/מרקם - תבקש לראות את הבד לפני ואז תדאג שהוא יתאים, אצלי אין מצב בעולם שהיצרן גם היה קולט שזה בד אחר.

פורסם

אני מתכוון לבדוק את הבד לפני הדבקה. אני רק מקווה כי הרפד מחזיק בד זהה למקור, לא הייתי לפגוע במראה הרכב. מיכוון שאני מתכונן להחזיק את הרכב עוד כ 10 שנים חשוב לי כי ההדבקה תחזיק עד אז. דרך אגב, לאישתי יש את אותו רכב מאותו שנתון אך ללא ריפוד עור. משום מה התקרה אצלה ברכב נראית כמעט חדשה.

פורסם

רכב העומד הרבה בשמש צפוי לסבול מצניחת ריפוד תקרה מוקדם בהרבה מרכב החונה בצל.

יתכן שזה מקור השוני בין רכבך לרכב של אישתך.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

היתי לי תופעה דומה באיסוזו טרופר.

חיפשתי וחיפשתי ובסוף נפלתי על מישהו בטירה שעושה עבודה מקצועית ויפה מאד ב300 שקל בלבד!

אם אתה מעונין,אני אכוון אותך אל הרפד.

אני לא בטוח שיש לו בד מקורי,בכל זאת אתה יכול לקנות את הבד שאתה רוצה ושהוא ידביק לך אותו.

פורסם

shais01 הרכב שלי ושל אישתי חונים בחניון סגור במשך היום. killer2004 אתה מתכוון ל300 ש"ח כולל פירוק והרכבה? אשמח לקבל טלפון בכל מקרה.

פורסם

יתכן והיום שניהם חונים בתנאים זהים, אבל אני מניח (ואם אני טועה, אני מתנצל מראש) שאינך הבעלים הראשון בשני הרכבים וכי הם לפחות מתחילת העשור כך שמספיק שאחד מהם בילה אצל בעלים שבמקום העבודה לא היתה לו חניה מקורה כדי ליצור פער.

האם הרכב בו ריפוד התקרה צנח מראה סימני בלאי שמש נוספים - פלסטיקה פנימית/חיצונית, ניקלים, צבע?

לאחרונה קניתי אלפא 166 מודל 98 שחנתה כל חייה בחניה מקורה ולפניה ראיתי (ולא קניתי) לנציה קאפה 97 שחנתה כל חייה בשמש. הנסועה ומספר הידיים היו דומים (עם יתרון לקאפה) נכון שהדגמים אינם זהים אך חולקים את אותה הפלטפורמה ובאים מאותו קונצרן ואני מניח שאיכות הבניה דומה אם לא זהה.

ההבדל בין איך שתא הנוסעים ב 166 שחנתה בצל לעומת זה של הקאפה שחנתה בשמש נראה הוא פשוט מדהים. בקאפה הכל התפורר - פלסטיקה/ריפודים, כל הניקלים היו אכולי חלודה. ה 166 נראית כמעט כמו חדשה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
shais01 הרכב שלי ושל אישתי חונים בחניון סגור במשך היום. killer2004 אתה מתכוון ל300 ש"ח כולל פירוק והרכבה? אשמח לקבל טלפון בכל מקרה.

הוא נמצא בטייבה.

אין לי טלפון של הבחור אבל אני יכול להכווין אותך אל המקום.

הוא מתעסק בעיקר עם רכבים מסחרים ומוניות שירות. עשה אצלי יופי של עבודה!

פורסם
כשניקיתי היום בערב את הרכב, שמתי לב כי הבד בגג רופף במספר מקומות. להבנתי ישנם בעלי מקצוע שמתמחים בתיקונים כאלה ונדמה לי כי הם נקראים "רפדי גגות". האם נכון?

אשמח לקבל המלצה לרפד גגות (אם זה השם) באיזור המרכז שיוכל לעשות לי עבודה טובה.

זה טוב שאתה מחפש רפד, כי אתה אפילו לא רוצה לדעת מה המחיר של ריפוד גג חדש (קומפלט) מקורי של מרצדס :)

פורסם
זה טוב שאתה מחפש רפד, כי אתה אפילו לא רוצה לדעת מה המחיר של ריפוד גג חדש (קומפלט) מקורי של מרצדס :)

ומה עם המחיר של ריפוד גג מקורי של מרצדס מפירוק :) ד"א, האם ניתן _לשפר_ את ריפוד הגג בזמן ההחלפה? (ספוג עבה יותר? משהו אחר?)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

לאחר המלצה של רפי לין פניתי לדאבוש במושב מזור (http://www.musach.co.il/details.asp?id=633) ובוצעה ההחלפה לבד קטיפה בצבע דומה למקורי (אחרי שבילינו שעה במחסן לבחור את הבד האידאלי) עם ספוג חדש.

כששאלתי אם ניתן לשפר את ריפוד הגג בזמן ההחלפה ע"י ספוג עבה יותר נאמר לי שלא.

העבודה ניראת טובה למעט הבעיה שלא הורכבו פסי הקישוט חדשים מעל המשקופים, נאמר לי כי לא ניתן להרכיב פסי קישוט כי יש לבצע ריתוך פלסטיק לבד קטיפה שאינם יכולים לבצע.

יצאתי בנזק של 1400 ש"ח (כולל מע"מ) עם הרגשה טובה בינתיים, לקח יום אחד לבצע את העבודה, כולל פירוק/הרכבה של הגג ואת הגג שמש. אני עדיין מתכונן לחכות כחודש לראות שהכל יציב ואין נפילות או התנפחויות.

לקח לי כמעט חודש לקבוע שם תור, בכל שבוע נדחתי לשבוע הבא כי הם היו עמוסים. אני מתכונן לחכות כחודש ולעדכן אם הכל בסדר.

• תוכן חדש...