Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה שבועות התקנתי ב TOM CAR את המערכת שלי.

מצטער שלא עדכנתי, אך בעז"ה אבוא למפגש פורום הקרוב להשמיע :)

פאנל פיוניר 5150

קומפוננט הרץ HI ENERGY

מגבר JBL 1004

סאב אינפיניטי 1060W

המערכת נשמעת -פצצה-.

אך האלטרנטור שורק בצורה מזוויעה שמציקה מאוד! שריקה חזקה ומציקה שלוחצים על הגז.

אני לא רוצה להנמיך.

כיוונתי את המגבר לפי טעמי האישי והמערכת נשמעת בובה, כל מי ששמע אמר. ככה שחבל לי להנמיך עכשיו ת'מגבר (כלומר את המגבר בשפה של ערסים) ולהתבאס.

יש שיטה לבטל\להנמיך את השריקה הזאת של האלטרנטור מבלי לפגוע בכיוונים של המערכת?

מאזדה 323 1.8 95'

פורסם

רגע יש לי משהו שלא הבנתי.

לפי מה שהוא מראה הזכר זה ה RCA והנקבה זה הכניסה של ה RCA לתוך המגבר.

האם צריך לעשות את זה לכל החיבורים שמגיעים למגבר? (אדום\שחור\קומפוננט\סאב) ?

ובעצם עכשיו ליד המגבר יהיו לי את החוטים האלה חשופים? לא קצת מסוכן שאם הם יגעו אחד בשני יהיה קצר?

פורסם

קראתי עכשיו את התגובות למדריך ותודה לאל שעוד לא עשיתי כלום כי עכשיו רק הבנתי שכל העבודה מתבצעת מאחורי ה HU.

והתמונות שבמדריך הזה -

http://www.bcae1.com/images/rca/temporaryrcashieldrepair.html

הסבירו לי עכשיו בדיוק מה צריך לעשות למעשה.

השאלה שאני שואל היא האם צריך לעשות את זה לכל חיבורי ה RCA שיש ב HU ? (אני לא יודע מה יש שם ומזה "כל"..אבל אם יש שם יותר מ 2 כמו שאני רואה בתמונות, יש משהו שאסור לחבר או שאת "כולם" לחבר?)

כמה חיבורים ואת מי אני צריך לעשות לו את הארקה הזאת אם יש לי באוטו סה"כ - קומפוננט, סאב, מגבר. ועוד זוג 6X9 שלא מחוברים.(אם זה משנה משהו).

פורסם

לפי המדריך כל כבל RCA שמגיע מהמגבר לHU תעשה לו וו ותחבר צד אחד שיתחבר בין החיבורים של הRCA עם הHU,

וצד שני לחבר לאחד הברגים החיצוניים של הHU.

אז כן לכל RCA שמגיע מהמגבר(אם יש עוד RCA כמו מצלמת רוורס או משהו אז אל תעשה את החיבור הזה כי אין לזה משמעות).

ונראה לי שאתה מתבלבל כי החיבורים בין הרמקולים למגבר\HU מחוברים בכבלים רגילים שחשופים בסוף.

הכבלים המדוברים הם אך ורק בין המגבר לHU (לא רמקול,DVD,וכ'ו) כבלים שבסופם יש חיבור בננה.(RCA)

הם הכבלים שאותם אתה צריך להעריק.

בהצלחה

פורסם

לא מובן לי דבר אחר בכל השרשור.

למה אתה צריך לחפש פתרונות? מדריכים? וכו'?

התקנת לפני 3 שבועות את המערכת אצל תומקאר? יופי!.

גש אליו, ושהוא יטפל לך בתקלה, זאת האחריות שלו, והוא מחוייב לכך.

הרי שילמת כסף עבור עבור ההתקנה.

לפעמים, יש שרשורים שלמים שאינני מבין למה בכלל הם נפתחים.

under construction..

פורסם

+ לגרין מונסטר.

למה אתה צריך מדריכים? למה להתעסק? למה לגעת בדברים?

גש למתקין והוא מחוייב לסדר לך כל תקלה. במקרה הזה במיוחד כי התקלה נובעת מהתקנה לא נכונה.

רותם.

פורסם

אני חייב להצטרף כאן להמלצה של ניר.

יחידות ראש של פיוניר למשל - מספיק שפעם אחת תנתק ותחבר את כבל הRCA בזמן שהHU עובד ואתה תגרום נזק ליציאות מגבר של הפיוניר...

עשית התקנה, שילמת עליה במיטב כספך ומתקין הוציא אותך עם מערכת שיש בה בעיית הארכה - כל תירוץ של, אין מה לעשות, זה הציוד, זו המערכת - לא מתקבל על הדעת כי זה בעיה שנגרמת או מהתקנה לקוייה או מציוד תקול - מערכת החשמל של הרכב לא תקולה ולא הגורם לבעיה, רק ההתקנה או הציוד שקנית ויש לך כתובת - תחזור לכתובת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לניר אדי ורותם

אני מצטרף כמו שאף פעם לא הצטרפתי (ז"א בכל מאודי) ואני לא מבין למה אתה מתייסר ומתחבט בשאלה

עליך לגשת מייד למתקין ודרוש ממנו לפתור את בעיית הרעשים

אחמיר ואמר שאסור לך לנסות לפתור את הבעייה לבד ואסור לך להתעסק עם זה כלל כדי שלא ישתמשו בזה נגדך לטובת הסרת אחריות

אני לא חושב שסנריו כזה יקרה אבל עדיין זה סדר הדברים הנכון

שבוע טוב

דרור

• תוכן חדש...