Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור כ"כ אבל יכול להיות ששמו לחבר באוטו מערכת איתוראן ששולחת sms להורים כשהוא עובר 115 קמ"ש???

במידה וכן, מישהו יודע איך מנתקים את זה????

פורסם
אני לא יודע אם זה קשור כ"כ אבל יכול להיות ששמו לחבר באוטו מערכת איתוראן ששולחת sms להורים כשהוא עובר 115 קמ"ש???

במידה וכן, מישהו יודע איך מנתקים את זה????

מכבים את הטלפון :D

עכשיו ברצינות, כבר התחילו להרכיב את זה ? עד לפני מס. חודשים זה היה בגדר אב-טיפוס.

המ.... :?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה לא חושב שאם הוריו התקינו זאת (במידה ואכן השירות פועל) גם ביטול השירות/מע' צריך להיות באישורם ועל-ידם בלבד?

אני לא סגור איך המערכת עובדת, אם זה שירות שניתן להזמין לכל רכב ובו איתוראן. במידה וכן, האם פגיעה במערכת לא תביא לכדי ביטול פוליסת הביטוח (במידה והרכב מחוייב באיתוראן)?

בקיצור - סעו בזהירות ובאחריות - עדיף לכל.

פורסם

יש חוט שמחובר לספידומטר(המערכת יכולה להיות מחברת רק ללוח שעונים דיגיטלי-ללא כבל ספידומטר) והוא זה ששולח אינדיקציה לאיתוראן לגבי המהירות.

המערכת הנ"ל קיימת בארץ כבר כ-5 שנים והיא הייתה מיושמת בציי רכב של חברות, וגם אפשר לראות על מסך המחשב בבית\חברה את הרכב,המסלול,המהירות,מס' הקילומטרים.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מערכות איתוראן ופוינטר מסוגלות לאתר הרכב בכל מצב

וגם את מהירותו. חוט הספידומטר המדובר, יוצא מהמחשב ברכב, ולכן מומלץ בחום

לא לגעת בו. ומה בנוסף, 5 קמ"ש זה מה שמפריע לך? סלח לי, אך הנך ילד שיסכן אחרים

ואת עצמו בכביש. לא רק שהיו צריכים להתקין את המערכת, אסור להם להרשות לך

לנהוג - עד שתתבגר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אם אתה חושב שהמהירות היא היא הגורם לתאונות.....אולי אתה לא צריך לנהוג, בשל אטימות ועצימת עיניים למציאות....

מהירות אינה גורם לתאונה (מהירות מופרזת כן !) נסיעה במהירות 150 קמ"ש באישון לילה בכביש 6 כאשר הוא ריק ממש לא מסכנת איש (באם הרכב הוא רכב מודרני, במצב תקין!!) אז צא מהפרסומות של משרד הרישוי, ותתחבר לחיים

באהבה - עתיד

פורסם

אנשים פה איבדו כיוון בצורה מטורפת!!!

דבר ראשון למר audio feel- לפני שאתה מגיב תקרא כמו שצריך, אמרתי ששמו את זה אצל חבר באוטו ולא אצלי. :roll:

דבר שני- לaudio feel ול-magic: לשחק אותה יפי נפש זה נחמד אבל אני מוכן לחתוך את הז*ן אם אף אחד פה לא חזר מאוחר מאיפהשהוא ועבר את ה115 אפילו בקמ"ש אחד. :evil:

אני לא נוסע מהר עקב נסיון מר שהיה לי כאשר נסעתי על פי החוק( ! ) מה שגרם לתאונה שעשיתי זה שהנהג מולי איבד לרגע אחד את הריכוז וסטה לכיוון שלי (ויש לי ברך מרוסקת, כמה צלקות חמודות וזוג קביים שיעידו על כך :cry: !!!).

עקב כך אני מעדיף שמי שנוסע איתי על הכביש יהיה מרוכז בדרך ולא בספידומטר!!!

עדיף נהג שנוסע על 150 ומרוכז כל כולו בכביש מאשר נהג שנוסע 90 ומחליט לכוון את המערכת סתם ככה או לוודא שאמא שלו לא תקבל sms שהוא נסע 116 בכביש של 110 (כביש 6 למשל) בשעה 2 לפנות בוקר!!!

פורסם

תאמר לנו גדליה - בן כמה אתה?

אם הייתי צריך להמר הייתי אומר שאתה וחבר שלך שניכם צעירים לפני גיוס בלי הרבה ותק על הכביש.

צר לי ידידי, אך לא צריך להיות בעל חושים מחודדים כשל טייס קרב כדי להרגיש שאתה נוסע במהירות של 150 ולא במהירות המותרת וכל זאת מבלי להעיף מבט אחד לעבר הספידומטר.

תאמר לי בין 100 ל-90 כן, מסכים שצריך להסתכל על הספידומטר אבל אל תקשקש לנו כאן על להיות מרוכז בכביש ב150 כי עם כל הכבוד , לא הפנמת את העובדה שבמהירויות של 150 תהיה מרוכז ככל שתהיה, אין לך שליטה מי יודע ברכב ולא מעט דברים עלולים להשתבש ואם תוסיף לכך את העובדה שאתה נהג צעיר שרב עיניינו במהירות וקצת פוזה אתה מקבל מתכון מאוד מוצלח להמרחות יפה באיזה כביש. ולכן, כשחבר שלך נוהג, שישאיר את העיניים על הכביש ואתה תשחק לו ברדיו.

כולם פה מדברים מנסיון וגם לי קרו דברים לא הכי נעימים, בתור אקס-אופנוען, ילד שהחליט לחתוך שתי נתיבים באיילון לקח אותי "על הדרך" כשאני במהירות של 130 והוא עוד עקף אותי - אולי נסע 150...

ההורים של החבר שלך עשו מה שעשו כנראה כי הם יודעים עם מי יש להם עסק ומה רמת האחריות של אותו מר בחור החבר שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...