Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ובעלי רוצים לקנות רכב חדש לתקופה של 10 שנים לפחות . שנינו הסכמנו שהרכב יהיה ידני(בגלל האמינות לטווח ארוך והחיסכון בדלק ובטיפולים) ,תוצרת יפן או גרמניה (בגלל האמינות), 1500-1600 סמק

הוא חושב על גולף ואני על B3 -הנימוקים שלי הם:

1 אמינות גבוהה יותר לטווח ארוך

2 אחריות 3 שנים ולגולף שנתיים

3 טיפולים זולים יותר

4 שמירת ערך גבוהה יותר

האם אני צודקת? מה דעתכם על 2 המכוניות? מה מומלץ לזוג ותינוק בדרך שרוצה לבלות במוסכים רק בטיפולים שוטפים? האם הפנאטיות בה אנחנו רוצים מכונית ידנית מוגזמת ויש גם אוטומטים אמינים וחסכוניים? האם אנחנו מייחסים חשיבות גבוהה מדי לארץ ייצור? נשמח לשמוע דעה על מכונית מומלצת אחרת

סדר עדיפויות שלנו:

1 אמינות

2 חסכון בדלק

3 בטיחות

4 שמירת ערך

כמות ק"מ משוערת 12000-15000 לשנה (לרוב באזור המרכז ולרוב בעיר- פעם בכמה חודשים לצפון)

תודה רבה!

קטיה

פורסם

הגולף מצויידת בגיר DSG שיהיה חסכוני כמעט כמו ידנית אז אם אתם מעדיפים גיר ידני רק בגלל החיסכון תחשבו פעמיים.

ובכלל ה-B3 לא חסכונית במיוחד עם אף גיר.

לדעתי מדובר ברכב מיושן ועייף שכמעט כל משפחתית אחרת תהיה עדיפה עליו והוא גם נראה לא משהו.

אם יש לכם רק ילד אחד לא עדיף לכם להסתפק בסופר מיני סטיישן כמו סקודה פביה למשל עם המנוע החדש בנפח 1.2 TSI שמגיע עם גיר DSG ויצי צריכת דלק עדיפה כמעט על כל משפחתית אחרת.

ואם רצונכם ברכב משפחתי בכל זאת אז פיאט בראבו המעולה שמוצעת גם עם גיר ידני (או רובוטי מציק מעט), רמת איבזור טובה ומחיר זול משל הגולף 1.6 שחלשה משמעותית.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...