Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ביצעתי 2 הזמנות דרך eBay מאותו המוכר ולאחר כשבוע מההזמנה התברר לי שהן נשלחו לכתובת בארה"ב באשמת המוכר.

המוכר בעל מספר מכירות מועט ולא מראה שום סימן של אכפתיות או עזרה. גם תגובה במייל קשה לקבל ממנו.

האם זה הזמן לDispute?

תודה.

פורסם

מה זאת אומרת אשמת המוכר?

יש לך מקום להזין כתובת בחשבון הPAYPAL ויש מקום לכתובת בחשבון הEBAY.

אם בשני המקרים מדובר על כתובת זהה והיא הכתובת שלך בארץ - לא הייתי מחכה יותר מידי, הייתי מגיש את הדיספיוט ברגע שהאפשרות עומדת לרשותי (אאל"ט -מינימום 10 ימים מיום התשלום).

אם הכתובת שלך בחשבון הPAYPAL ו/או הEBAY שונה מהכתובת שלך בארץ והמוכר שלח את המוצר לאחת הכתובות הללו - הכתובת של חשבון הPAYPAL גוברת.

מה שאומר, אם החבילה נשלחה לכתובת חשבון הPAYPAL - לא בטוח שהדיספיוט שלך יתקבל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אשמת המוכר משמע הכתובת שרשומה ב PayPal ו ב eBay היא כתובתי בארץ, ולא בארה"ב.

מה בעצם קורה בתהליך ה Dispute?

האם ברגע שהמוכר יציג קבלה על משלוח לכתובת לא נכונה הוא יחוייב להחזיר לי את הכסף או לבצע 2 משלוחים חדשים לארץ?

תודה.

פורסם

ברגע שאתה מעלה דיסיפיוט קראת לPayPal שייבדקו את המכירה.

במקרה שלך שהמוכר שלח לכתובת הלא נכונה תבחר באפשרות שהמוצר לא הגיע ובפירוט תרשום שהמוכר שלח לכתובת לא נכונה.

אתה תקבל את הכסף שלך בחזרה ולא את החבילות המוזמנות.(במידה כמובן שPaypal יגיעו למסקנה שאתה צודק והמוכר באמת טעה בכתובת ולא שלח אליך.)

לאחר שתקבל את הכסף אתה יכול לנסות לקנות מהמוכר שוב.(לא הייתי ממליץ.)

הייתי רוצה לראות איך הוא מסביר לאנשים שקיבלו את החבילות שלך לשלוח לו אותם בחזרה. :-)

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

כאמור, PAYPAL לא יכולים לחייב אותו לשלוח. מה שהם כן יעשו זה ינסו לגרום לאיזו שהיא הסכמה ביניכם (הוא יציע לשלוח מחדש לכתובת הנכונה ואתה תסכים להצעתו).

במידה ולא תגיע למישור משותף - PAYPAL פשוט יחזירו לך את סכום העסקה.

פורסם

מה קרה? הוא שלח ל IL - שזה אלינוי בארה"ב?

כבר שמעתי על מקרה כזה.

אם זו אשמתו תפתח יש דיספיוט, חבל על הזמן.

אם זו אשמתך...יש לך בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מדובר באשמתו לחלוטין, הכתובת במפורשות מציינת ישראל.

פשוט כל העסק קצת חשוד לי, ההתכתבות שלי איתו הלכה כמפורט:

1. שלחתי לו מייל מספר ימים לאחר התשלום המבקש לדעת באיזה שלב נמצאת ההזמנה, והאם היא כבר נשלחה.

2. המוכר ענה שהחבילה יצאה ממיקומה באירופה לכיון ארה"ב, וציין שברגע שהיא תגיע לארה"ב אוכל כנראה לעקוב אחריה באמצעות USPS ואף סיפק מספרי Tracking.

3. שלחתי מייל ודרשתי לדעת למה זה נשלח לארה"ב שבמפורשות מצויין ישראל.

4. תגובת המוכר בתרגום חופשי "אופס מצטער, מבקש שתבדוק את זה עם הדואר בישראל, כשהסתכלתי על המיקום שלך החלטתי לשלוח את זה לארה"ב".

לפני יומיים שלחתי לו תגובה ומאז היא לא נענתה.

דבר נוסף שחשבתי עליו, האם הוא אכן שלח את 2 החבילות לנמען שלא קיים בארה"ב הן לא יחזרו אליו בחזרה?

אני דווקא מקווה לקבל את המוצר ממנו למרות הכל, להזמין ממוכר אחר יעלה לי כפליים. השאלה היא האם יש טעם לחכות לתגובה מצידו או פשוט לגשת לעניין ולהגיש DISPTUE ?

פורסם

קח את הTracking ID ותכנס לאתר הדואר: http://www.postil.com

יכול להיות שהוא רשם את הכתובת המלאה ובסוף ציין USA (אולי הוא חשב שישראל היא עוד מדינה בתוך ארהב ;)), ואיכשהו זה כן יגיע לארץ.

פורסם

כמובן שניסיתי. לא מופיע לא בדואר שלנו, לא ב USPS, לא ב UPS. באתר של רשות הדואר של לטביה אין אפשרות לבצע Tracking אונליין, שלחתי מייל נראה אם יגיבו.

פורסם

שוב, לא הייתי ממליץ לקנות ממנו. מוכר שעושה כזאת טעות טיפשית כמו לשלוח לכתובת שלא קשורה לקונה.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

• תוכן חדש...