Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקוריות ברכב אספנות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב דודג' דארט 73 אני רוצה להשים לה ג'אנטים כרום כמו בתמונה ליצבוע את האוטו בצבע לא מקורי

השאלה שלי היא ברכב אספנות אם אני עושה כזה דבר לא יהיה מוזר? כי לפי מה שאני רואה רק בחול עושים דברים כאלה בארץ לא ראיתי

גאנט כרום.jpg

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם
יש לי רכב דודג' דארט 73 אני רוצה להשים לה ג'אנטים כרום כמו בתמונה ליצבוע את האוטו בצבע לא מקורי

השאלה שלי היא ברכב אספנות אם אני עושה כזה דבר לא יהיה מוזר? כי לפי מה שאני רואה רק בחול עושים דברים כאלה בארץ לא ראיתי

זה בדיוק יהיה נושא המצגת והדיון,

במפגשישישרון אשר יתקיים היום במוסך דרך הבטח בשפיים.

לדעתי נראה כי לא תקבל תשובה אחידה ומחייבת, בשום פורום שהוא.

הכל לפי שנראה לעייני המתבונן.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

התמונה בטח מאחד המפגשים שהיו פיול סלוט , תכנס לפורום שלהם ותתיעץ איתם איך מזמינים ,מחיר וכו'..

http://www.fuelslut.co.il

אחל אוטו עם פוטנציאל לשיפורים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפעמים זה נראה מדהים, אפילו יותר מהמקור.

לפעמים זה מפגן של טעם רע.

דעתי האישית - אם כל הרכב במצב מקורי (מנוע / שלדה / פנים / מידות צמיגים וכו) - יפה להשאיר הכל במצב נאמן למקור.

אם הרכב לא משוחזר לרמת מקוריות - תעשה מה שעושה לך את זה, אבל לפחות תתייעץ עם חמשה-שה אנשים שלא תגזים לכיוון ההפוך.

לא חסרות דוגמאות של רכבים שנראים כאילו הושחתו ע"י אבזור בן זמננו, ויש הרבה דוגמאות (בעיקר מכוניות שרירים / הוט-רוד אמריקאיות) שנראות יותר טוב ממה שתוכננו במקור, במיוחד כשהמראה הכוחני החדש תואם שכלולי מנוע / התנהגות וכו'.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

והנה דוגמא הפוכה, הויליס לפני ואחרי.

הגיע אליי עם גלגלים במידה לא מקורית שהוחלפו חזרה למקוריים.

תעשה מה שטוב לך,

אני הייתי שומר על על אורגינליות.

IMG_0013.JPG

IMG_1361.jpg

פורסם

שוקה, איזו מידה הצמיגים המקוריים?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...