Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגענו לצומת. כל פניה תוביל בסופו של דבר לאותה נקודה: הטסט המיוחל. השאלה היחידה היא מה בא לפני מה. האם להתחיל בלשלוח את האוטו לרפד, אחרי זה לזגג ואז להמשיך בהרכבות? אולי להעביר אותו ליורי בכדי לבנות את הדלת האחורית ואז לרפדות ולהשלמות? ומה, בעצם, זה משנה, אם ראשית נרכיב את הפנסים ונשלים את ההרכבות האחרות (מנגנוני דלתות, כיסויים בארגז, פגוש קדמי) ואז נעביר לרפד וכדומה?

בקיצור - עניין של בחירה.

אז מכיוון שאני עדיין לא סגור על רפד ויש לי מספר ימים פנויים, החלטתי להתמקד במה שאני יכול לעשות. ומה עוד אני יכול לעשות? להרכיב!

הנה זה בא...

1. אז נתחיל בהרכבת איתותי הצד.

2. מצאתי כאלו חדשים. בגלאור. רואים מה כתוב על השקית? כן, זו לא טעות. הם במקור יועדו עבור פיאט. מזהים איזו?

3. כן, פיאט 500...

4. אין הרבה משחקים בהרכבה: גומיה, שייבות ואומים ובזה זה נגמר.

5. וככה זה נראה. עכשיו חוזרים על התהליך בצד השני. עוד צריך לחבר צמות חשמל - אבל זה יותר מאוחר.

6. וזהו בית הפנס של תאורת הרוורס - כפי שהיה בעת הפירוק מהאוטו.

7. בית הפנס עבר ניקוי וצביעה (אין לי הוכחות. תצטרכו להאמין לי שכך עשיתי. אם לא, תסמכו על ניר שלא יתן לי להרכיב משהו לא "אפוי" על האוטו...) לפני ההרכבה. העדשה - חדשה לגמרי.

8. וככה זה נראה על האוטו.

המשך יבוא...

דצמבר 065.jpg

דצמבר 066.jpg

דצמבר 067.jpg

דצמבר 063.jpg

דצמבר 064.jpg

דצמבר 069.jpg

דצמבר 068.jpg

דצמבר 1 010.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אנחנו כבר בשוונג, אז נמשיך עם התקנת הפנסים. ומאחר שסיימנו עם פנס אור הרוורס, אז נשאר מאחור ונמשיך עם הפנסים הראשיים ופנסי האור מספר.

1. אחד מפנסי אור המספר המקוריים שהיו לי - לפני שיקומו. בשעתו מצאתי אחד חדש, אז הייתי צריך לחדש רק אחד מהם.

2. והנה הם מורכבים. אם תשימו לב, תראו שיש הבדל בין השניים: האחד עם כיסוי כסוף, השני עם כיסוי שחור. לא קריטי, כי הפנסים הללו מוסתרים מאחורי הפגוש, אז לא רואים אותם. הבעיה היא שניר ראה אותם... ולא עזרו ההסברים שלא רואים אותם. אני ראיתי, הוא אמר לי, והכריח אותי להוריד אחד מהם ולצבוע את המסגרת שלו באותו הצבע כמו אצל השכן שלו ממול.

ככה זה אצל פרפקציוניסטים. או שאתה עושה את זה כמו שצריך, או שצריך להסתיר טוב-טוב את קיצורי הדרך... :-D

אז ניר, "בגללך" השיפוץ הזה נמרח, אבל בזכותך הוא יהיה טוב יותר מאשר הייתי עושה אותו בלי הפיקוח שלך. אז תודה!

3. ואלו הם הפנסים האחוריים. במקור מטריומף 1300. בטנדר שלי לא היו פנסים ולשמחתי בתורמת כן היו ובניתי עליהם. אלא שמהלך הזמן שחלף מאז, מצאתי פנסים טובים יותר והם אלו שהורכבו. הישנים יתרמו לפיברקלאב לשימוש אחרים.

4. וזה כבר אחד הפנסים האחוריים אשר מורכב למקומו.

5. ובמבט רחב יותר על החלק האחורי, עם כל הפנסים מורכבים.

המשך יבוא...

דצמבר 1 009.jpg

דצמבר 1 008.jpg

דצמבר 1 011.jpg

דצמבר 1 012.jpg

דצמבר 1 013.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
און - פשוט יפהפה! אין מילים.

תודה על המילים החמות. מאוד מעריך את זה ומאוד כיף לשמוע! :-D

ועכשיו אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות לגבי עדשת פנס אור הרוורס... כן, אני רציני! בשני הטנדרים שלי הייתה מורכבת עדשה בתצורת "קונוס גלידה", בדומה לפנס האיתות הקדמי בדגמים ישנים של סוסיתא. וזה מה שחשבתי וזכרתי כעדשת אור רוורס מקורית. אז אחרי שהרכבתי את העדשה, רענן הפתיע אותי עם מתנה מניסים מטירת הכרמל - עדשה חדשה לגמרי עבור פנס אור רוורס והיא בתצורת "גביע אשל".

ניסים טוען שהגביע הוא-הוא העדשה המקורית של אור הרוורס בטנדר. עבורי, המקוריות פחות עקרונית. מה שחשוב - שזה יראה יפה והרמוני.

אז מה אתם אומרים?

1. קונוס הגלידה?

2. גביע האשל?

3. קונוס הגלידה?

מה יותר יפה ומתאים?

דצמבר 1 012.jpg

דצמבר 1 014.jpg

דצמבר 1 010.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקונוס. השני נראה כמו צ'קלקה של מקרר תעשייתי.

ואה כן, אתה מלך!!:king:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

attachment.php?attachmentid=319443&d=1356195559

און,אני בטוח שראיתם שיש נזילות בפס התחתון , האם יש דרך לתקן את זה ?

כמו כן, למרות שברור שזה לא חוקי אבל DELETE לפני איתות בצדדים היה יכול להראות מרושע מאד .

ובמילה טובה, הגוון יצא מדהים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
במסגרת אמרותיו של שושני :

לך על הגלידה - אשל זה לבנות ....

+1

וכמובן ששיפוץ מדהים, איזה כיף אחרי כל כך הרבה זמן מעקב לראות את הרכב הזה קורם עור וגידים...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מבלי להיתיחס למקוריות אני היית שם פנס שהוא לא בולט או בולט מעט מקו מהפיברגלס.

ככה הוא גם פגיע יותר ובולט מהפנסים האחורים שצריכים להיות דומיננטים יותר.

חן.

פורסם

במסגרת אמרותיו של שושני :

לך על הגלידה - אשל זה לבנות ....

+1

מבלי להיתיחס למקוריות אני היית שם פנס שהוא לא בולט או בולט מעט מקו מהפיברגלס.

ככה הוא גם פגיע יותר ובולט מהפנסים האחורים שצריכים להיות דומיננטים יותר.

חן.

וכמובן ששיפוץ מדהים, איזה כיף אחרי כל כך הרבה זמן מעקב לראות את הרכב הזה קורם עור וגידים...

טוב, אבא שלי אומר על זה: "אחרי רבים - להטות". האמת היא שזה גם כיוון המחשבה שלי.

מה זה משנה מה נכתוב

לך ישר למי שקובע

שאל את ניר והאישה :-)

אווץ'... ישר לביצים....לא יפה, זה און.

crying-with-laughter1.gif

אתם טועים! לניר ולאישה מקום שונה: האישה מחליטה, ניר קובע... ואני, אם אני מצליח להעלים ראיות - עושה מה שאני רוצה...:lol:

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

[quote=kobyiso; און, אני בטוח שראיתם שיש נזילות בפס התחתון, האם יש דרך לתקן את זה ?

כמו כן, למרות שברור שזה לא חוקי אבל DELETE לפני איתות בצדדים היה יכול להראות מרושע מאד .

ובמילה טובה, הגוון יצא מדהים.

קובי, תודה על התמיכה.

נתחיל מההצעה לגבי האיתות בצדדים: לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון. להעלים את פנסי האיתות?

ולגבי הנזילה בצבע: ידוע ומוכר, פחות או יותר מהסרת הכיסויים אחרי הצביעה. גם ידועה הסיבה. יש דרך לתקן את הבעיה, אבל במועצת המנהלים הוחלט לחכות עם התיקונים עד לתום העבודות, מחשש לפגיעות נוספות בצבע בשלב זה. אין טעם לבצע תיקונים עכשיו ואז שוב בסיום.

התוכנית המקורית הייתה להכניס את האוטו לצבע בסיום העבודות, אבל אילוצים אחרים הכריעו בעד צביעה מוקדמת ולזה עשוי להיות מחיר (האמת היא, שכבר גרמתי איזו שריטה קטנה לצבע... :cry:). אז נסיים את העבודות, נוריד את רמת הסיכון ואז נבצע מקצה תיקונים ושיפורים, אם נזדקק לו.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

כמובן שעכשיו זה מאוחר , אבל תנסה לדמיין את הכנפיים הקדמיות בלי פנס איתות

ולסגור את החור ולצבוע עליו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...