Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דווקא יתרון לכך שפרוייקט השיפוץ של הטנדר קצת הואט. כך היה לנו יותר זמן להתחבט בשאלת הצבע - הרי מה בוער? אז אחת המסקנות שהגענו אליהן היא ששילוב הצבעים הקודם שנבחר, נאה, אבל לא טוב מספיק.

אחרי ביקור בסדנת הצבע של לנזיני בקליפורניה, אותה אחת שהופיעה בתוכנית השיפוצים "אוברול", ושיחה עם לנזיני עצמו, התגבשה ההחלטה ללכת על סידור אחר. לגבי הצבעים - מאוחר יותר - אבל הרעיון הוא שנקודת המפגש לא תתחיל עם קו המותניים המודגש של המכונית, אלא גבוה או נמוך יותר. הסיבה, על פי לנזיני, היא שכך יהיה קל יותר לראות את קווי העיצוב המקוריים של המכונית וגם בכך שנקודת המפגש של שני צבעים היא לעולם לא מושלמת מספיק ומוטב לכסות את הפס הזה עם קו מדגיש.

לנזיני ממוקם במורד הרחוב מהסדנה הצנועה של צ'יפ פוס ומול מומחה קורבטים בצדו השני של הרחוב. אז משעמם - זה לא...

לא מוצא את שאר התמונות שצילמתי שם, אחפש בחג, אבל בינתיים טעימה מהסדנה של לנזיני.

נ.ב: לכל אלו "שבוכים" על עלות השיפוץ ובמיוחד פחחות וצבע בארץ, הוא מוזמן לקבל הצעת מחיר לאותה עבודה בארה"ב...

17062011889.jpg

17062011890.jpg

17062011891.jpg

17062011892.jpg

17062011893.jpg

17062011894.jpg

17062011895.jpg

17062011896.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
כמעט כמו בארץ

מוכן לשלם עשרת אלפים, עשרים אלף דולר לפחחות וצבע ברמה גבוהה? כי זה מה שיעלה עבודה כזו בארצות הברית. כמה אנשים בארץ יהיו מוכנים לשלם סכומים דומים עבור שיפוץ שכזה? מעטים.

אז בניגוד אלינו, על פני שטח של קילומטרים ספורים שם בעיר קטנה אחת, לא תאמין כמה בעלי מקצוע מומחים בנושא שיפוץ מכוניות ישנות ראיתי. זה מאוד קל לבקר את בעלי המקצוע בארץ, או את היעדרם, כאשר מצד אחד אין שוק אמיתי עבורם, מצד שני - מניסיון אישי שלי וכמה מכוניות אחרות שאני רואה במוסך שעוברות פחחות מסיבית - כמות וזמן העבודה עליהן פשוט מטורפים ומעטים באמת מוכנים לשלם את עלות הזמן האמיתית שעולה פחחות וצבע ברמה. זה כבר נאמר פה מעל דפי הפורום, אבל כל בעל מקצוע בתחום הזה שאינו חולה על מכוניות אספנות, לא באמת יתלהב לקחת על עצמו פרוייקט שכזה, שמצד שני ובהרבה פחות זמן וכאב ראש (של עבודה וגם של בעלי האוטו שיקדח לו בראש כל הזמן) הוא ישפץ וייצבע פגושים וכנפיים של מכוניות ליסינג חדשות ויעשה הרבה יותר כסף.

שלא לדבר על זמינות החלקים בארצות הברית שמקלה עד מאוד את נושא השיפוץ.

בקיצור, לא קל כאן...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

יש בלבול אדיר בין פחח רגיל למשחזר רכב, מדובר על שני דברים שונים.

בארה"ב ישנו שוק שלם לרסטוריישן (לא רק של רכבים) ויש שם מומחים

שנחשבים שם דבר בתעשייה, שיפוץ רכב בסדנאות שלהם מעלה את ערך

הרכב באלפי שקלים אבל גם עולה בהתאם!

ישנם מס' סוגי שיפוצי רכב והמחירים בהתאם, רסטוריישן לרמת המקור כולל

עבודת גוף וצבע ברמה של תחרויות.

פיימפ קראס-צביעת הרכב בצבעים מיוחדים, ועבודות אומנות וציורים על גבי

הרכב שבסיום הרכב מתקבל רכב יחודי על פי דרישת הבעלים.

ותיקוני פחחות כללים לרכבים רגילים.

גם שם ניתן למצוא מס' רב של בעלי מקצוע ומחירים, ולמיקום המוסך אליו

את מגיע יש משמעות אדירה במחיר.

גם שם יש חאפרים ורמאים, ובעלי מקצוע טובים וזולים ממש כמו פה,

בן דוד שלי המתגורר לידי הגבול עם מקסיקו נוהג לתקן את הרכב שם

כי לדבריו העבודה במקסיקו "טובה" יותר וזולה מאד...כנראה שלא אנחנו

המצאנו את הרעיון...

התשלום על עבודה של שיחזור הרכב אינה מתייחסת רק למחיר החומרים

(שעולים לא מעט בתיקון ועבודה אמיתית) אלה גם על צוות העובדים שכל

אחד מהם מומחה בתחום מסויים ומתוך גאווה אמיתית ומקצועית מתעסק

בו ובו בלבד.

סדנת שיחזור רכבים קלאסיים בעלת שם טוב מגלגלת עשרות אלפי דולארים

בשנה, והמחירים שם אינם זולים כלל וכלל, וכל מי שנכס להרפתקאה כזו

יודע מראש כי ההשקעה הצפויה גבוהה. אבל התמורה המתקבלת בסוף

התהליך משתלמת יותר.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אני מסכים עם כל מה שכתבת למעט:

סדנת שיחזור רכבים קלאסיים בעלת שם טוב מגלגלת עשרות אלפי דולארים

בשנה.

הסכומים גבוהים בהרבה...לכיוון של עשרות אלפי דולרים לפרוייקט...

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

יודע, אבל לא רציתי להישמע פלצני....:oops:....

חבר ביצע שיקום לאופנוע טריונף שהיה שלם לחלוטין, הבקשה שלו היתה לשמור על כל

חלק שניתן שהגיע עם האופנוע, ללא ציפויי כרום או ניקל רק ליטוש עדין וצביעה עדינה זהה

למקור השיפוץ עלה לו 3650 $ והוא יצא "בזול"....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למה ללכת רחוק: אם הייתי צריך לכמת את שעות העבודה שאני אישית שמתי על הפרוייקט הזה (לפחות 1,200 שעות, אולי יותר, מפחד לספור...) רק לפי 100 שקלים לשעה, הייתי מגיע לסכום שהיה מאפשר לי לקנות משפחתית חדשה, מהניילונים.

למזלי, אני לא צריך לשלם לעצמי... :-D:-D:-D

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

השבוע הגיע ארד, אחייני הצעיר, לביקור במוסך. הוא אומנם בן פחות משנה וחצי, אבל הרושם הראשוני מצוין. הילדון מגלה עניין במכניקה ויותר מזה, בהגה של טינה.

האם עכשיו נזרעת בו האהבה הראשונה לתחום? האם בעוד כשש עשרה שנים, אני אצטרך להוריש לו את טינה והוא יעשה לה את השיפוץ הבא הגדול שלה?

ימים יגידו...

18102011468.jpg

18102011469.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אכן נראה כי תאלץ להוריש לו את כס הכבוד וההגה של טינה ,

אולם , לא , לא נראה לי שיאלץ לשפץ בשנית

שהרי שיפוץ כה יסודי איכותי ומושלם שאתה מבצע כעת לא נראה זה זמן רב

כך ש.......... הוא יהנה מהפירות :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
השבוע הגיע ארד, אחייני הצעיר, לביקור במוסך. הוא אומנם בן פחות משנה וחצי, אבל הרושם הראשוני מצוין. הילדון מגלה עניין במכניקה ויותר מזה, בהגה של טינה.

האם עכשיו נזרעת בו האהבה הראשונה לתחום? האם בעוד כשש עשרה שנים, אני אצטרך להוריש לו את טינה והוא יעשה לה את השיפוץ הבא הגדול שלה?

ימים יגידו...

בקצב הזה.... נראה שארד יאלץ לסיים את השיפוץ, אם הוא ירצה לנהוג בה....

:roll: :roll:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא, לא !!!

היום זה קורה - - -

גם אני מקווה בכל אופן, שמהיום, און חוזר לעבודה צפופה על 'טינה'.

לא שהשתעממנו, עם העדכונים היפים והממוקדים של הלוטוס, ולא שטינה השתעממה ;-), היא העבירה את הזמן בצפיה יומיומית על און ועל ידי הזהב שלו, בידיעה שאוטוטו היא 'חוזרת לזירה'.

כולנו מחכים לעדכונים. כמו כן - האם הלוטוס תכנס להקפאה עמוקה או שנמשיך לשמוע ממנה גם בעתיד הקרוב?

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
לדעתי ממש בקרוב יהיו חדשות בצבע....:shock:

רן, הקדמת אותי קצת אבל התגובה בסדר:lol:

תגלה עוד קצת סודות מהחדר, לא יפה לשמור הכל לעצמך :lol:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תוכן חדש...