Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המעודדים לגבי הצבע. האמת היא שככל שאני מביט בו יותר, אני מתרגל אליו יותר. בתחילה קצת היה קשה לי לבלוע את הגוון "הנועז".

חשוב לציין שיחד עם זאת שצבע זה יהיה הדומיננטי באוטו, הוא לא יהיה היחיד: המכונית תיצבע בשני גוונים...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

רק עכשיו ראיתי שטיפלת בצמת החשמל. האם לא היה טוב יותר להחליף גם את החוטים לחוטים מסוג Thin Wall?

אני בטוח גם שיש לך כל מיני תוספות מעניינות לצמת החשמל - האם גם בזה טיפלת או שעשית רק את צמת החשמל של תא המנוע?

איזה מחברים שימשו אותך? מאיפה השגת אותם?

מהניסיון הדל שלי גילית שעדיף להחליף את החוטים לגמרי משום שהבידוד מתייבש ועלול לגרום בעתיד לקצרים.

יופי של צביעה - ישר כח!

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
התרחשה כאן דרמה אתמול בלילה, ואני אפילו לא יודע מזה כלום... אבל אני סומך עלייך, דני, ששמרת על האינטרסים שלי, לא כך?

אחרי כל השנים, עלי אתה לא סומך ? :cry:

חבל תחזיר , זו המחשה מצויינת , אם אתה יכול תנסה במספר צבעים (מישהו אמר צהוב ?) ......:?

אני כבר לא יודע אם אתה מתכוון לזה או לא :roll:

(יש לי המחשה צהובה מוכנה בקנה - נותר רק ללחוץ על ההדק)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
אחרי כל השנים, עלי אתה לא סומך ? :cry:

אני כבר לא יודע אם אתה מתכוון לזה או לא :roll:

(יש לי המחשה צהובה מוכנה בקנה - נותר רק ללחוץ על ההדק)

IF YOU WANE TALK - TALK

IF YOU WANE SHUT - SHUT

או בקיצור - כן !!!!

חוץ מזה אני סתם גדול אני לא מאיים בכלל .... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

טוב, לשיפוטכם !

צהוב וכחול. דבר חשוב שלא רואים בהדמיה הוא את האפקט של הלקה על הצבע.

מאמין שמישהו מקצועי יותר בפוטושופ יכול לבצע הדמיה טובה יותר...

טינה צהוב.jpg

רום כרמל- און.jpg

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הכחול לטעמי האישי בלבד לא עושה צדק לרכב וחבל.

הצהוב קצת יותר טוב אבל עדיין לא זה.

אם בא לך להתפרע, לך על כתום רפסול (הונדה) שהולך

נהדר על פלסטיק.

אני הייתי הולך על גוונים פסטליים חלביים. אבל אם בא לך כחול

עמוק סע על זה...המרושעים (לא אני) יקראו לזה כחול מגלשה....:lol:

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לדעתי/טעמי,

הצהוב יותר "חי" אם אפשר להגדיר זאת כך. ייתן קונטרסט יפה לפנסים אחוריים, גריל קדמי ושאר החלקים הכהים.

הכחול יתן קונטרסט יותר יפה לניקלים (טמבונים, ידיות דלתות וכולי)

במחשבה שנייה, אדום יכול להתאים לרכב ולתת לו מראה צעיר אם כבר לא שומרים על הלבן המקורי

או שחור שיכול להיראות מדהים גם כן.

פורסם
טוב, לשיפוטכם !

צהוב וכחול. דבר חשוב שלא רואים בהדמיה הוא את האפקט של הלקה על הצבע.

מאמין שמישהו מקצועי יותר בפוטושופ יכול לבצע הדמיה טובה יותר...

יהיה מאוד משמח לראות את הרכב בצבעים הנ"ל :

כחול , צהוב , אדום , כתום ושחור .

בסט אחד של תמונות כל אחד יוכל לתת חוות דעת לאון (שכמובן רק אישתו תחליט) לטעמי האישי בינתיים הצהוב מדהים !

און - אם אתה אוהד מכבי אתה יכול לעשות שילוב של כחול צהוב .... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

און ערב טוב,

ראשית וכרגיל, אני מצטרף לכל המחמיאים על העבודה וההשקעה. תענוג לראות וללמוד.

שנית, אני רוצה להתייחס לעניין הצבע. אני מבקש אתת סליחתך מראש על מה שאני עומד לומר,אבל אני לא ממש שלם עם הצבע שבחרת. אני יודע שזה נשמע מוזר שאני אומר זאת, הרכב הוא שלך וקניינך, אבל מאחר ואני עוקב אחר השרשור מתחילתו נוצרה בי מעין מעורבות רגשית אל הפרוייקט, ואני בטוח שכך זה גם לאחרים. אני עוקב אחרי כל מילה וכל התקדמות בציפיה דרוכה, ולכן אני רוצה לשתף אותך בדעתי הצנועה.

אז ככה, אני חושב שהבע הכחול לא מפרגן לרכב. הוא "בולע" את הקווים של הרכב, והרכב כאילו "נעלם", ללא נוכחות. דווקא צבעים בהירים יחמיאו הרבה יותר לרכב, ולא משנה אם זה צהוב, לבן פנינה, או אדום אש (שזה הצבע שאני מעדיף תמיד). תאמין או לא, אבל ביקשתי גם את אשתי שתחיה (להלן "הנשמה" המוכרה לרבים מהפורום) להסתכל ולחוות דעה. באופן חריג היא הסכימה להציץ ובאופן עוד יותר נדיר היא הסכימה איתי שהצבע הכחול לא כל כך מחמיא לטינה.

אז שוב, אני מתנצל שאני חולק על דעתך, אבל אני מאוד מפרגן ואני חושב שלא משנה איזה צבע תבחר בסוף, זה יהיה שלך ורק שלך ואני מאחל לך רק אושר והנאה עם טינה.

שלומי

• תוכן חדש...