Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי!!!

און אתה ת ו ת ח !!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני כבר מתרגש לקראת ההשקה.

כל פעם אני נזכר בסוסיתא הזו, יושבת על הגג של המקלט...לא להאמין שהיא שוב תיסע ועוד כ"כ משופצת ויפה.

מה לגבי יריעות DYNAMAT? רכשת כבר?

פורסם
אני כבר מתרגש לקראת ההשקה.

כל פעם אני נזכר בסוסיתא הזו, יושבת על הגג של המקלט...לא להאמין שהיא שוב תיסע ועוד כ"כ משופצת ויפה.

מה לגבי יריעות DYNAMAT? רכשת כבר?

ראשית, תודה לכולם. זה אכן היה רגע מחמם לב לראות את שכבת הפוליאסטר מותזת על הפיבר. אחרי שלושה חודשים של עבודה קשה וסזיפית, מבלי היכולת לראות את הסוף של כל זה, בהחלט עברה בי תחושה של הקלה, של סיפוק בתוצאת הביניים שנראית מבטיחה, של אווירת "סוף קורס"...

והבוקר התעוררתי עם סדרת מחשבות על כל העבודה שעוד נותרה. ואני לא מדבר על פרק הפחחות וצבע שקרב לקיצו, אלא להמשך התהליך. כל כך הרבה דברים צריכים להיעשות מכאן והלאה, חלקם אפילו במקביל. לדוגמא, שלב הצבע הסופי ייעשה רק אחרי שארכיב את הבודי בחזרה לשלדה. אלא שזה יקרה רק אחרי שאקנה את יריעות הגומי המפרידות בין השניים ורק אחרי שאחתוך פיסות מתכת להגדלת שטח החיזוק בין הברגים המחברים בין הבודי לשלדה וכמובן אסיים עם צמת החשמל, שלא לדבר על הדלתות ומכסה המנוע שטרם סיימתי את העבודה עליהם ועוד ועוד דברים שעד שלא ייסתיימו, לא יהיה ניתן להמשיך הלאה. אלא שבהתחשב בזה שאני מנסה לעשות כמה שניתן בעצמי, ובכך שעד כה הייתי שקוע עד הצוואר באבקת צבע, פוליאסטר ויריעות פיברגלס, בכל אותם דברים אפילו לא התחלתי לנגוע.

בקיצור - דייה עבודה לשעתה. ההחלטה "הניהולית" שקיבלתי ביני לבין עצמי היא להתמודד עם כל המטלות בבוא העת ולהתמקד בהווה בעשייה המקדמת את השלב הנוכחי בו אני נמצא.

יתכן שהחלטה זו עשויה לעכב במקצת את קצב השיפוץ העתידי, כי במצבים מסויימים אני עלול להיתקל במכשולים שדורשים זמן בכדי לפתור אותם (למשל, להזמין חלקים מחו"ל), אבל לא בכל המצבים האלו היו לי התשובות מבעוד מועד ואם הייתי מתעסק איתם בשעתו, לא הייתי מגיע בעת הזו לשלב הנוכחי בו אני נמצא.

אז אחרי כל ההתפלספות הזו - זו היא גם התשובה בנוגע לדיינמט - זה ייעשה, אבל אתעסק בזה בפועל כשיגיע הרגע הנכון.

אין לי דד ליין לסיומו של השיפוץ הזה. בתחילה חשבתי שעד יום העצמאות הקרוב אסיים, אבל ריאלית, אני לא בטוח בקשר לזה. מה שיהיה - יהיה! :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

בעודי מתפעל מריסוס הפוליאסטר, יצאתי מחדר הצביעה לרבע שעה וכשחזרתי, לרגע נבהלתי. הבודי כולו מכוסה בכתמים שחורים, על שכבת הכיסוי היפה שהייתה לפני.

ההסבר של ראסם הצבעי פשוט: אחרי ייבוש הפוליאטסר, יעבור הבודי שיוף והחלקה, זאת במטרה להכין את השטח לצבע היסוד. כמובן שזהו השלב לבצע תיקונים אחרים שהיו נסתרים מהעין - ויש כאלה. ריסוס הבודי בטיפות צבע, יעזרו להם לזהות את הנקודות הבעייתיות, בכך שאם השיוף לא יסיר את טיפות הצבע, הם יידעו באזור יש שקע או גל אותו צריך לתקן.

מעניין.

אז בשבוע הבא חוזרים לשייף...

הנה התמונות. הראשונה - לפני ריסוס הצבע השחור ויש גם אחת של תא המנוע.

03022011438.jpg

03022011439.jpg

03022011440.jpg

03022011441.jpg

03022011442.jpg

03022011443.jpg

03022011444.jpg

03022011445.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

נראה שאתה בידיים וטובות ונדמה לי שהם ייתנו את כל הלב אחרי שראו איך אתה משקיע בבובולינה.

וסתם מסקרנות אתה מנהל מעקב שעות שהושקעו בפרוייקט?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נראה שאתה בידיים וטובות ונדמה לי שהם ייתנו את כל הלב אחרי שראו איך אתה משקיע בבובולינה.

וסתם מסקרנות אתה מנהל מעקב שעות שהושקעו בפרוייקט?

ישה, זה בדיוק המצב לאשורו! כל אחד ואחד מאנשי המוסך נותן לי את ההרגשה כאילו המדובר בביתי שלי. וכך בדיוק אני גם מרגיש - בית. הנכונות לעזור, העניין בפרוייקט והשיפוץ, ההירתמות של שעיה הפחח - שבתחילה לא רצה אפילו להסתכל לכיוון שלי (של הפיבר, בעצם) אבל שהוא ראה את ההשקעה שלי בפרוייקט, הוא עצמו התעקש לבצע את הפחחות הסופית. שלא לדבר על ראסם הצבעי שלא מוכן לתת לי אפילו לעזור לו לשייף את הפוליאטסר, כי הוא מפחד שאני אפגע לו בעבודה והוא לא מוכן להתפשר על פחות מאשר הטוב ביותר. וכמובן אי אפשר שלא להזכיר את ניר ואיל בן ארי שמקדמים את פניי בכל בוקר בחיוך מאיר.

זה נשמע כמו סיכום תקופה, אבל זה ממש לא. לא, כי ארוכה עדיין הדרך ולא, כי יש עוד שתי הפתעות בשרוול - הפתעות שעוד מוקדם לדבר עליהם לעת עתה...

ולגבי שאלתך: עד אמצע דצמבר חישבתי ומצאתי שהשקעתי בערך 500 שעות עבודה בפרוייקט. אני מניח שמאז נוספו למספר הזה עוד 100 עד 120 שעות עבודה.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

היום הגעתי ומצאתי את הבודי משתזף בשמש, כאשר חלקו האחורי שמאלי נראה קצת שונה. ידעתי שיום ראשון הוא יום עמוס במחלקת הפחחות וצבע, אז לא ציפיתי להתקדמות בנושא הבודי, אבל מסתבר שראסם לא היה יכול להתאפק והיה חייב לנסות ולראות כיצד תראה עבודתו אחרי השיוף. אז בתשובה לשאלה זו - זה נראה מצוין. כמובן שעכשיו יש לעשות מקצה ביקורת ותיקונים, וראסם מקווה שהוא יתפנה לזה כבר מחר. מטרתו היא לשייף בכל פעם קטע קטן, לבחון אותו ולבצע תיקונים - אם ידרשו - וכך לא לפספס נקודות כאלו.

את השלב הזה, לצערי, אני לא אלווה בתמונות, כי בשלושה הימים הקרובים לא אוכל להתייצב בדרך השטח.

גם אני התקדמתי קצת, לקראת סיום פרק השיוף של הצבע הישן. כל שנותר לי עד כה הוא לסיים דלת אחת ואת פנים מכסה המנוע. אז לקחתי על עצמי היום לסיים עם הדלת - וכך היה. בפעם הבאה שאבוא, לקראת סוף השבוע, יוותר לי מכסה המנוע ובזה אסיים את פרק השיוף ופיבר ואוכל להתחיל ולהתקדם במטלות האחרות.

אז בינתיים - כרגיל - תמונות.

06022011446.jpg

06022011447.jpg

06022011448.jpg

06022011449.jpg

06022011450.jpg

06022011451.jpg

06022011452.jpg

06022011453.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...