Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.:-P

אני מעומד לתפקיד בתחום המחשבים במשטרת ישראל הם אמרו לי שאני מוזמן לראיון אישי+סיווג ביטחוני.

מה זה סיווג ביטחוני? :roll: מה שואלים מה עושים מישהו יודע במקרה?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

סיווג ביטחוני הוא תהליך בדיקה שלך + הרקע שלך.

כמובן שאפשר להסביר הרבה אבל ברמת העיקרון יביאו לך טפסים למלא, במידה ויש לך חברה מעל חצי שנה (או אישה) גם היא תאלץ למלא טפסים דומים.

לאחר מילוי הטפסים יזמנו אותך לראיון אצל מתחקר, שם תספר את הביוגרפיה שלך ואז הם יבדקו האם אתה דובר אמת.

במידה וכן מה טוב, תקבל סיווג (צא מנוקדת הנחה שחלק מהתפקידים כוללים פוליגרף). במידה ולא לא יאשרו לך את הסיווג.

בתור מתחקר לשעבר אני יכול להמליץ לך לספר את כל האמת, גם אם אתה מתבייש בה או שאתה חושב שאף אחד לא יודע. נדיר מאד שאדם שסיפר הכל ולא שיקר לא יקבל סיווג, כי חלק גדול הוא גם האמינות.

נקודה אחרונה, הם יודעים הרבה מאד דברים, הרבה יותר ממה שאתה חושב/מניח, ולכן צא מנוקדת הנחה ששקר לא יעבור בשתיקה/בלי ידיעה.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

קודם כל, הם ממש לא יודעים הכל אלא דברים שכתובים להם במאגר המאוד חלש ולא מעודכן שלהם, בהנחה ומדובר במשטרה ולא בשב"כ (שגם הם לא להיט) הם יודעים דברים שטחיים לחלוטין.

שנית, פוליגרף אינו מוכיח כלום וגם אינו אמין.

פורסם

אני לא אכנס לוויכוחים איך למה וכמה מידע יש.

לגבי הפוליגרף, זה לא רלוונטי אם זה מדויק או לא/אמין או לא.

זה מה שקובע האם תקבל או לא תקבל סיווג ביטחוני במקרים בהם מבצעים לך אותו.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כמי שעבר סיווג לרמה גבוהה מאוד עבור משרד הבטחון,

הכי חשוב זה להגיד את כל האמת, את הרמה של הסיווג אתה לא מקבל בסוף הראיון אלא הם אוספים את המידע ששאלו אותך והולכים לבדוק אותו ואז משווים את זה למה שענית בפוליגרף בין היתר.

חשוב להגיד את כל האמת כי אם יימצאו סתירה בדברייך מבחינתם אתה בעייתי.

לגביי הפוליגרף צריך להיות רגוע ומרוכז. הם גם לוקחים בחשבון שהאדם הנבדק מגיע לחוץ ולכן הוא שואל אותך גם כמה שאלות TEST כדי לראות איך הגוף שלך מגיב (למשל הוא שואל אותך שאלה ומבקש ממך לשקר בכוונה).

בסיווג עצמו יש להיות מרוכז, רענן, ולא להתעצבן/לענות בעקיצות מהשאלות ששואלים אותך ולא להראות סימני לחץ (אצלי הראיון לקח 6 שעות, אבל שוב זה גם תלוי ברמת הסיווג שדורשים ממך) קח בחשבון שתישאל את אותה השאלה בצורות שונות הרבה פעמים.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

תודה איתמר! ידוע לך במקרה,האם כול משרה שדרושת סיווג ביטחוני היא כוללת בתוכה פוליגרף?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא בהכרח.

הכל תלוי ברמת הסיווג שדורשים.

אם רמת הסיווג היא "סוד מדינה" (שזו הרמה הכי גבוהה) אז בוודאי שצריך פוליגרף.

אין מה להילחץ מהפוליגרף, כפי שאמרתי, לוקחים בחשבון שבנאדם לחוץ וגם עושים מספר שאלות TEST שהבודק מבקש ממך בכוונה לשקר כדי לראות את השינויים הפיזיולוגים הבלתי נשלטים שבגוף שלך בזמן שקר.

• תוכן חדש...