Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו סדרה תהיה הכי קרובה - למי שאוהב ברייקין באד, סופרנוס, אוז????? עמוק באדמה??

איזו סדרה שווה להתחיל? כמובן שגם ראיתי דקסטר. העונה הרביעית של ברייקין התחילה נהדר :shock:

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למישהו יש את עונה 1 של דם אמיתי להורדה ישירה בשרתים שJDOWNLOADER תומך בהם?

יש לך את filestube.com, מנוע חיפוש לתוכן באתרי אחסון שונים. (rapidshare, megaupload וכו')

לדוגמה:

http://www.filestube.com/search.html?q=true+blood+s01&select=All

אפשר למצוא דרכו הכל מהכל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
רואים, אבל אתה עושה עבודת קודש, אז תודה רבה! :mm_yeah:

benjah, אהבתי את אלפאס, תודה!

תהנו :)

עוד המלצה חמה, BBC.Invisible.World.2010

סדרה בת שלושה חלקים בכיכובו של ריצ'רד המונד, "לוקחת אותכם אל מעבר מגבלות האין האנושית" :-D

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם מותר המלצה לסדרות,

אז.. יצא לי לראות שני פרקים ראשונים בעונה ראשונה של סדרה בריטית חדשה, על יחידה סודית בצבא הבריטי. הסדרה נקראת

STRIKE BACK.

לחובבי הז'אנר. אם אהבתם את THE UNIT תאהבו גם את זאת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תהנו :)

עוד המלצה חמה, BBC.Invisible.World.2010

סדרה בת שלושה חלקים בכיכובו של ריצ'רד המונד, "לוקחת אותכם אל מעבר מגבלות האין האנושית" :-D

נחמד ביותר.

יש עוד משהו בסגנון?

פורסם

אם אתה בקטע של סרט מושקע שיפתח לך את העיניים קצת אני ממליץ בחום על HOME .

כמובן חובה לצפות ב HD - צילומים נדירים.

לי אישית זה שינה את היחס לאיכות הסביבה, והתחלתי לחשוב פעמיים לפני שאני מוציא את האוטו לכל מקום, יש אנשים שלא אוהבים את הסרט בגלל זה.

תהנה\ו .

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

בניגוד לטעם הרגיל שלי, הפעם חזרתי מאנגליה עם המלצה לסדרת ריאליטי מעולה: Undercover Boss

בכל פרק מנהל בכיר של חברה גדולה אחרת נכנס במסווה לתפקידים שונים ע"מ לראות מה אפשר לשפר.

בגרסה הבריטית המסקנות הן בעיקר מקצועיות - מה לעשות ואת מי לקדם. הגרסה האמריקאית הרבה

יותר דרמטית ושמאלצית, אבל אני אישית אהבתי אותה יותר. יש גם גרסה אוסטרלית וכמה אירופאיות.

יש הרבה פרקים לצפיה ישירה בקישור זה, ממליץ להתחיל מהפרק של Subway או של BajaFresh.

בגרסה הבריטית, ממליץ להתחיל מהפרק של Isuzu Trucks.

צפיה נעימה! 8)

פורסם

לפני שנה שנתיים שודרה סדרה ישראלית כזאת, אני זוכר כמה פרקים על מפעלים בארץ (כמו מאפיית אנג'ל).

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

בגלל שהשרשור הפך להמלצות וביקורות על סדרות אני אוסיף שאלה , איך הסדרה lie to me ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לענ"ד, Lie to Me הולכת באותו מסלול כמו סדרות רבות אחרות בז'אנר.

בהתחלה יש רעיון מעניין, אח"כ הדמויות עוברות לדבר במעין שפה משלהן "למבינים בלבד", ובסוף יוצא שהמשטרה

זה חבורת אימפוטנטים מפגרים שבכלל מסוגלים לפעול רק בזכות אדם אחד (המנטליסט, הפרופסור למדעי התנהגות וכו').

לא יודע... יותר מדי סדרות נופלות לדעתי בקטע הזה, לא מוצאות את האיזון בין המציאות לתסריט, ואז כל העסק נדפק.

אני מניח שזה טבען של סדרות ששמות אישיות אחת במרכזן וכל שאר הדמויות אמורות לסגוד לה. גם האוס הדרדרו עם

הזמן, גם מונק, וגם רבות נוספות שהתחילו טוב אבל סיימו די גרוע.

דווקא בקטע הזה אני מאד מעריך את Castle ו-White Collar. בשתיהן יש דמויות ראשיות כריזמטיות, אבל גם לשאר

הדמויות יש "בשר", ואפשר בהחלט לדמיין את אותה מחלקה של המשטרה או ה-FBI מתנהלת מצויין גם ללא עזרתם.

• תוכן חדש...