Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ משתי סיבות:

1. העונה הנוכחית והשמינית במספר של האוס היא גם האחרונה :-(

2. ראיתי סוף סוף את העונה ה-6 של דקסטר ואני חייב להודות שאני מסכים עם ביקורת שקראתי עליה: למעט ה-20 שניות האחרונות של הפרק האחרון, העונה הייתה מיותרת לחלוטין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים בנוגע לדקסטר..לא יודע אם זה בגלל שחזרתי לראות את העונה השישית אחרי שסיימתי את כל העונות של The Wire, או שפשוט התחלפו הכותבים או משהו..אבל העונה חלשה לגמרי. הכל (כמעט..) נראה צפוי.

פורסם

אוי מה הייתי נותן בשביל לשכוח את כל "הסמויה" בשביל להתלהב מזה מחדש..

בכל מקרה, מישהו יודע למה HBO ביטלו את How to make it in america? בתור ניו-יורקר לשעבר ממש התאהבתי בסדרה!

TFSI Power

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

Step - שווה שווה, אני גם התלוננתי על כמה שהעונה הפכה להיות ריגשית ו CHICK FLICK באמצע העונה הזו, בערך בפרק שאתה ציינת, אבל עכשיו בפרקים האחרונים של העונה זה השתפר בהרבה! עם פי מליון זומבים! :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

משחקי הכס עונה שנייה פרק ראשון לצפייה ישירה מישהו? אין צורך בתרגום.

גוגל לא מביא שום דבר בעל ערך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בלי קשר, עמדתי לכתוב כאן שאני לא ממליץ על העונה השנייה של the walking dead כי משהו שם התקלקל וזה כבר לא זה, אבל פרק 7 היה פשוט טירוף ואיך שהוא הסתיים... בהעדר מילים אחרות, פשוט וואו.

אם כבר במתים מהלכים עסקינן.

אחרי שסיימתי לראות את העונה הראשונה, קרה שמצאתי את עצמי חולה עם חום במיטה לשבוע, וברשותי לפטופ, אז התחלתי לקרוא את הקומיקס שעליו הסדרה מבוססת. חייב לציין, שהוא הרבה יותר מעניין מהסדרה עצמה (אולי בגלל מגבלות הכרוכות בהפקת טלוויזיה, אולי בגלל דברים אחרים).

בקיצור, מומלץ בחום לחובבי הז'אנר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפרק האחרון של העונה היה פשוט מצוין, והסתיים באופן מעורר תאבון לקראת העונה הבאה (תאבון לזומבים, כן?).

בינתיים הספקתי לראות את כל העונה הראשונה של american horror story וזו אמנם לא סדרת מופת אבל בהחלט יש לה קטע. קטע קריפי לגמרי :lol:

לכיוון האחר לגמרי - העונה הנוכחית של community פשוט מעולה ולמי שלא מכיר את הסדרה - שווה שווה שווה. מה שאני אוהב בסדרה הזאת היא שלכותבים פשוט אין מגבלות. כל דבר מטופש, אידיוטי, מופרע על כל הראש ומשוגע לחלוטין שעולה להם לראש - מקבל הזדמנות על המסך.

במקביל, לא מפסיקות לצאת סדרות מבטיחות כמו touch, alcatraz ואחרות, ובדיוק חוזרות סדרות מעולות כמו מד מן ומשחקי הכס, וכל זה כשבמקביל האוס מתקרב לסיום, פרינג' ממשיכה בכל הכוח, קליפורניקיישן, HIMYM, ביג באנג... אוברדוז של סדרות טובות!!

אגב, מישהו ראה falling skies, boss, homeland, hell on whells, the killing ויכול לדרג לי אותן? כולן מחכות על המחשב, אבל אי אפשר לראות הכל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Boss סדרה מעולה. דרמה פוליטית עשויה היטב ומשוחקת להפליא אך עשויה להיות מעט כבדה. קלסי גרמר מצליח לצאת מעורו של פרייז'ר ולעשות את זה בגדול. אני מאוד מאוד מאוד ממליץ

הומלנד - אני לא התחברתי. אמריקאי מדי, צפוי מדי וכפי שאמרו לפני - מלא חורים בעלילה. רואים שיש פה יד מכוונת ישראלית. בקיצור, הייתי משאיר אותה לסוףץ

פורסם
הפרק האחרון של העונה היה פשוט מצוין, והסתיים באופן מעורר תאבון לקראת העונה הבאה (תאבון לזומבים, כן?).

פרט לפרק האחרון לדעתי העונה הייתה מאכזבת הרגשה שאני צופה בה רק בגלל שהתחלתי וחבל להפסיק.

בהשוואה לעונה ראשונה שכל פרק קרה משהו גרנדיוזי וכל פרק שונה אתר הצילום, בעונה הנוכחית הם נתקע בחווה הזאת (אני חושב שזה בגלל הגבלת תקציב) ודנו בכל מיני סוגיות משעממות שמרחו את העונה והרגיזו את הצופים.

מקווה שבעונה שלוש יהייה איזה טוויסט מעניין שיחזיר את העניין בסדרה הזאת.

פורסם

רוני,

בוס - מעניינת.

FALLING SKIES - נחמדה מאוד.

אלקטרז וטאצ' - לא הכי הכי. אבל בהחלט טובות להעברת זמן. נדמה לי שהבחור שאחראי על TOUCH או אותו בחור שהביא לעולם את הסידרה גיבורים. HEROES אם אתה זוכר.

שב תראה את לותר. LUTHER.

ואם יש ברשותך עוד קצת זמן, חפש סידרה (מ2012) שנקראת MISSING. היא מחזיקה במתח. בינתיים יש רק 4 פרקים. אמא שבנה נעדר באירופה והיא סוכנת CIA בדימוס.

נדמה לי שיש לך חברה/בת זוג - שב תראה איתה את SINCHRONICITY. שישה פרקים שמחזיקים אותך לא רע.

המלצה על ספרטקוס כמובן.

תהנה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...