Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מסוחר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לא מזמן במגרש של סוחר רכב בחיפה, וכל המכוניות נראות מצוחצחות מבפנים ומבחוץ... וכמובן שגם המנוע וכל מה שמסביבו עברו הברקה יסודית

ולא יודע למה אבל הרגשתי סוג של פיתוי לקנות מסוחר שכביכול "שמר על הרכב" וניקה אותו וגם יודע להגיד לי הכל על הרכב, לעומת אנשים פרטיים שלא תמיד יודעים פרטים או מסתירים

השאלה שלי היא האם כדאי לרכוש מסוחר רכב כלשהו, שמציע רכבים במחירים נמוכים מהמחירון? (ברור שבלי לוותר על בדיקה במוסך)

או שעדיף לחפש מוכר פרטי?

פורסם

הסוחר לא "שמר על הרכב". הוא רכש רכב, אולי שמור ואולי לא, וניקה אותו ביסודיות. רכב שמור הוא לאוו דווקא רכב נקי, ורכב נקי הוא לאוו דווקא רכב שמור. יש נערות ליווי נקיות שחבל על הזמן, שמורות הן לא :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא כל הנוצץ הוא זהב :-) משפט לחיים.

לא הייתי מתעצל במקומך והייתי ממשיך לחפש רק אחר מוכר פרטי ובעד שום הון לא הייתי קונה מסוחר רכב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

דווקא סוחר הוא לרוב זה שיסתיר ממך מידע. בכל זאת הוא צריך להרוויח משהו על הרכב,כלומר לקנות בזול ולמכור ביוקר.

גם מנוע מצוחצח זה לא תמיד מעיד על זה "ששמרו" על הרכב,זה יכול גם להיות אמצעי יעיל להסתרת נזילות והזעות.

בקיצור,תקרא את השרשורים הדביקים בפורום ייעוץ ברכישה ואתה כבר תבין לבד למה רובינו מעדיפים לקנות מפרטי ואם כבר לקנות מסוחר (מקרה קיצוני) אז לרוב זה יהיה ממגרש מוכר וידוע (טרייד-מוביל/לובינסקי טרייד וכו').

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
שמציע רכבים במחירים נמוכים מהמחירון?

1) אז בכמה הוא קנה אותם מהבעלים הקודם ?

2) אם הרכב טוב, מדוע הבעלים הקודם מכר את הרכב במחיר הזה ?

אם יש לך תשובות לשאלות הללו, יש לך תשובה לשאלה שלך.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...