Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב המדובר audi a3 2001 T AGU

קניתי מאחד חברי הפורם כבל VAGCOM 704 סיני. היו לי כמה בעיות עם ההתקנה אבל סידרתי את זה.

הכבל עושה רושם טוב ואכן הצלחתי לבצע כמה דברים: כיוון מצערת, סידרתי את הנעילה מרכזית לפי הדרישות שלי.

עכשיו יש לי עוד כמה שאלות.

אני רוצה שהחלונות ברכב יסגרו אוטומטיט כשאני לוחץ פעם אחת על הלחצן בשלט- ניסיתי להכנס ל central conv -46 וזה מודיע לי שאין לי מודול כזה.

עוד משהו שאני רוצה זה לעשות גרף ל טורבו- לראות את רמת הגדישה ואם יש נפילות.

ואני מאיזור בנימינה אם משהו רוצה להתחבר למחשב.

תודה!

פורסם

מה זאת אומרת סידור נעילה מרכזית כמו שרצית?

דלת אחרי דלת, אחוריות לפני קדמיות?

האם זה בטוח לשחק עם הכבל למטרות אלו? (יש לי אחד כזה אבל אני קורא איתו רק תקלות במידה ויש טפו טפו)

Golf 2008 MK5

פורסם

אני מתכוון לזה שסידרתי שהרכב יצפצפ לי כשאי נועל אותו, כשאני פותח אותו אז בלחיצה הראשונה רק הדלת של הנהג נפתחת ובלחיצה השניה כל הדלתות נפתחות, וכשמתחילים לנסוע אז זה נועל אוטומטי את הדלתות.

פורסם

טו-אוב

אני אשמח לקבל אינפורמציה מלאה

לאיזו קוד נכנסת? מה שינית?

אולי יש לך תוכנה קצת יותר ידידותית

Golf 2008 MK5

פורסם

מז"א לעשות גרף לטורבו ?

VAG COM לא עושה גרפים, אבל היא יכולה לעשות לוגים (אם היה לך 908 היית יכול לעשות TURBO MODE)

כדי לראות גרפים אתה צריך לעשות לוג לאיזה ערוצים שבא לך ולפתוח אותו בעזרה תוכנה שנקראת VAG SCOPE

ושם תוכל לראות גרפים (קובץ רגיל של לוג הוא אקסל רגיל לחלוטין)

אני לא זוכר אם בשנתון שלך ניתן לראות גדישה (אבסולוטית) דרך הVAG , אבל נראה לי שלא

פורסם

Holi2000 - אתה ממש מאכזב אותי. הייתי כמה ימים באילת.

באתר הזה יש קמה קודים לשינוי: http://www.audiworld.com/tech/elec36.shtml

אבל בדרך כלל התוכנה רושמת לך כמה קודים.

ויש אפשרות דרך התוכנה לעשות גרפים בזמן אמת ולשנות את הגרף לפי מה שאתם רוצים.

• תוכן חדש...