Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים לצערי הרב אבא שלי השבית לי הרכב, גם הוא סיאט קורדובה.

הסיאט שהייתה לי הייתה מאוד חסכונית בדלק - אני חייל וקשה לי להחזיק רכב שלא יהיה כל כך חסכוני.

חיפשתי כל מיני מכוניות ועדיין לא מצאתי.

יש לי איזה בחור בשכונה שמוכר קורדובה 1998 קופה יד רביעית, מנוע 1600 ידני, עם 210 אלף קילומטר, השאלות שלי הם כאלה

שדיברתי עם הבחור הוא טוען שהוא החליף מצבר, משאבת מים טיימינג וכו', ולכן הוא דורש 12 אלף שקל, המחירון הוא 10.5 אלף שקל.

האם נהוג לקחת מעל המחירון בגלל שהוא החליף את כל הדברים האלה?

וכמה באמת שווה לשלם על רכב כזה?

לרכב אין מכות פח חוץ משפשופים בפינות של הטמבון, ספויילר אחורי מקורי חסר, חצאיות צד חסרות.

כמה שווה לשלם על הרכב?

תודה רבה.

פורסם

הייתי שואל אותו אם הוא מוכן להתחייב בבדיקה על כל ממצא של תיקון יקר,

מה שאומר שאם ימצאו תקלות רציניות הוא יתקן,

אם יסכים לך על זה .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני חושב שכדאי לשלם עוד כמה גרושים על רכב שמור ומטופל. החלפה של מצבר, משאבת מים ורצועת טיימינג בהחלט יכולות להעיד על טיפול ראוי שקיבל הרכב, השאלה היא אם אכן בוצעו גם שאר הטיפולים כראוי ומה מצבו המכני ומצב המרכב של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הייתי שואל אותו אם הוא מוכן להתחייב בבדיקה על כל ממצא של תיקון יקר,

מה שאומר שאם ימצאו תקלות רציניות הוא יתקן,

אם יסכים לך על זה .

הוא מתחייב בבדיקה על מנוע גיר ושלדה.

עכשיו אני לא מבין דבר אד, גם לי הייתה קורדובה ואם הייתי רוצה למכור אותה 8 חודשים והייתי נוסע איתה גם אני הייתי ממשיך לטפל ברכב כי אני נוסע בו עדיין, מצבר משאבת מים וטיימינג גם אני עשיתי בקורדובה הקודמת שלי, אז שהייתי רוצה למכור הייתי צריך לבקש יותר כסף? זה דברים שלא נראה לי שצריך לשלם עליהם יותר, ובמיוחד לא מעל המחירון.

המצב החיצוני של הרכב אחרי שראיתי אותו היום בבוקר הוא ככה:

חצאיות צד וספויילר חסרים כמו שהזכרתי, שפשופים בטמבונים, צבע מתקלף בחלק מהמקומות, ויש כל מיני מכות קטנות.

בכל מקרה שווה לשלם על הרכב הזה יותר מ 9 וחצי אלף שקל?

פורסם

כל מקרה לגופו.

הרכב המדובר לא להיט המכירות בלשון המעטה.

בד"כ לא נהוג לקבל מעל למחירון.

תסביר בצורה אדיבה למוכר שכל טיפול שבוצע ברכב מעניין ונחמד אבל לא משהו קריטי ולכן אתה לא מוכן לשלם מעל המחירון.

כמו כן תסביר לבחור שהמצב החיצוני של הרכב שלו לא משהו,

ובמקרה שהוא מוכן לרדת מהעץ אתה מוכן לשלם מחירון .

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...