Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלבוע\גליל אלופה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר מדברים על עיוותים: הכי מעוות בסיפור הזה שמכבי תמשיך לייצג את ישראל באירופה למרות שאיננה אלופה יותר.

אז אם כבר מתקנים עיוותים, בכבוד - אבל עד הסוף ולא רק את מה שנוח למכבי.

אין לי שום בעיה עם מצב שאלופת המדינה תתמודד באירופה ותכשל - כל עוד זה נעשה בצורה הוגנת ושיוויונית. כרגע כל הסיפור ניראה מעוות ומחליא.

ידידי היקר,

ניכר שאתה לא מעורה במצב העניינים ולא ממש עוקב.

הפועל ירושלים קיבלה הזמנה מהיורוליג בעונה בה זכתה בגביע יול"ב וסירבה להשתתף בגלל שיקולי תקציב ואולם.

בעקבות כך איבדנו את הזכות לעוד נציגה ביורוליג. (אם היתה משתתפת זה היה מקבע את המיקום שלנו ובמקרה הגרוע הנציגה הישראלית השניה היתה יכולה להגיע דרך סיבוב המוקדמות)

גלבוע גליל לא רצתה להשתתף באירופה השנה וגם לא בטוח שתשתתף בעונה הבאה.

היורוליג הוא לא מפעל פילנטרופי והוא לא גביע האלופות של פיב"א שם הוגדר שאלופות המדינות בלבד ייצגו.

היורוליג הוא גוף פרטי שהוקם ע"י הקבוצות החזקות באירופה , אשר גם אחראיות לרוב ההכנסות והקהל במשחקים.

קבוצות אלו חתומות על חוזים לכמה שנים מראש עם היורוליג להשתתפות בלי קשר להשגים שלהן.

אגב, מינימום כמות מושבים לאולם ביורוליג הוא 5000 מקומות, אני לא חושב שאף אחת מהקבוצות כיום בארץ יכולות לעמוד בזה באולמות הביתיים שלהן. אני בכלל לא מדבר על תקציבים.

אגב, לפני הקמת היורוליג , היתה עונה בה מכבי לא זכתה באליפות ולכן שיחקה בגביע קוראץ' (ז"ל) !

כשמדובר בגוף פרטי שמכבי אחד מעמודי התווך שלו , עם כל הכבוד אתה לא יכול לומר להם מה לעשות ואת מי לקבל.

לא מתאים לך - שחק בגביע האלופות של פיב"א (סופרוליג) שכרגע לא מתקיים :)

נ.ב. למה באירוויזיון יש מדינות שתמיד משתתפות בשלב הסופי ,לא משנה מה קורה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב, לפני הקמת היורוליג , היתה עונה בה מכבי לא זכתה באליפות ולכן שיחקה בגביע קוראץ' (ז"ל) !

כשמדובר בגוף פרטי שמכבי אחד מעמודי התווך שלו , עם כל הכבוד אתה לא יכול לומר להם מה לעשות ואת מי לקבל.

לא מתאים לך - שחק בגביע האלופות של פיב"א (סופרוליג) שכרגע לא מתקיים :)

אחלה - ולמה הוא לא מתקיים? יתכן שבשל ה"מפעל הפרטי" שכמה קבוצות הקימו להן ושדחק את המפעל הרישמי החוצה?

אייל - חשוב עח זה באופן אבייקטיבי, המצב הזה חולה ומכבי היא חלק מהמחלה.

פורסם

אף אחד לא אמר לקבוצות האחרות לא למצוא ספונסרים עשירים, לבנות אולם של 10K מקומות , להביא קהל ולהתחיל להיבנות.

מכבי לא צריכה להיגרר למטה לתחתית בגלל ששאר הקבוצות פשוט לא מסוגלות.

המפעל לא מתקיים כי הקבוצות שכן השתתפו בו פשוט לא ייצרו מספיק עניין.

מעניין שבחרת להתעלם מכל מה שציינתי על כך שרוב הקבוצות הישראליות בכלל לא רוצות להשתתף באירופה, גם לא במפעלים המשניים שלא מעמידים דרישה לתקציב מינימום ולאולם בסטנדרט ספציפי ואלו שכן קיבלו את ההזדמנות העדיפו לוותר.

כמו כן שכחת לציין מה עשתה האלופה הישראלית בפעם היחידה שמכבי לא השתתפה בליגת האלופות האירופית בכדוסל. (רמז: לא עשתה כלום)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המפעל לא מתקיים כי הקבוצות שכן השתתפו בו פשוט לא ייצרו מספיק עניין.

אייל, ההתעלמות שלי באה ממקום שמקבל את הטיעונים והעובדות שציינת ולא מהתעלמות לשמה.

אני מבקש ממך לצאת מהפוזיציה שאתה נמצא בה ולחשוב על הסיטואציה:

באו כמה קבוצות, הכריזו על ליגה פרטית משלהן (קרקס נודד) ובכך הן האפילו על הליגה הרשמית תוך שהן מותירות אותה ריקה מתוכן. המהלך הזה נעשה כשהקבוצות האלה היו בשיא כוחן ולכן הן יכלו למשוך את שימת הלב אליהן.

זה חוקי? - בטח.

זה ספורטיבי? זה משאיר משהו לאחרים? - ממש לא, אפילו לא פירורים.

פורסם

זה שמכבי לא זוכה פעם בכמה שנים באליפות רק מוסיף עיניין לליגה ולמכבי עם כל הכבוד לא קורה כלום,הרי שנה הבאה היא תחזור חזקה מיתמיד ותיקח שוב אליפות,אז על מה הבכיינות?

לעינינינו אני מקווה ששנה הבאה כל הקבוצות שיש להן אפשרות לשחק באירופה ובכל המיפעלים אכן ישתתפו עם זה:

מכבי ביורוליג

גליל וי-ם בגביע היורוקאפ

נתניה וחיפה בגביע האתגר.

:fadein:
פורסם

בעניין השיטה:

לא יתכן שקבוצה שסיימה את הליגה בפור של 7 ניצחונות , תשחק על האליפות במשחק אחד.

קופל ואבי לוזון הרסו את הספורט בארץ, הם מעודדים בינוניות לאורך זמן שאפשר לתקן אותה בספרינט קטן לקראת הסוף.

מסכים ב-100%.

השיטות כרגע גם בכדורגל וגם בכדורסל פשוט אנטי ספורטיביות!!

כל הכבוד לגליל על המשחק הנהדר שלה מול מכבי וכל הכבוד על האליפות.

בתור אוהד מכבי, אני מקווה למהפך העונה, אני מאוד מקווה שפיני יפנה את מקומו, עם כל הכבוד ליכולת האימון שלו, שגם בה אני מטיל ספק האישיות שלו פשוט מגעילה פוגעת בקבוצה ובשחקנים.

דרוקר, בלאט, קטש לדעתי יצליחו לא פחות ממנו. כל הייבוש שחקנים שלו (גרין למשל שהיה מעולה בעצירת גבוהים כגון מאריץ'), סדרות חינוך, חוסר תרגילים בהתקפה, הזלזול בקבוצות בליגה הישראלית.

• תוכן חדש...