Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שבאמת היה מפגש מעניין. מצטער שלא התאפשר לי לבוא למרות שהייתי בבית!

אשתדל מאוד מאוד להגיע למפגש הבא דרום/מרכז.

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
היה מפגש מוצלח וממש נחמד !

כמות מכובדת של רכבים, חברי פורום וותיקים וחדשים, וכאלה שהיו חדשים וכבר נהיו וותיקים.

היה טוב לראות גם את דני, יבואן סלסטרה, גם את דרור ואלכס מ- DLS, ואת אבא של מוטי את אבא שלי כן ואותי לא אה ישראל ? שמינגל בנוהל :)

:):)

היה באמת מפגש מעולה , לדעתי צריך להעלות את התדירות .

כל הכבוד לחבר'ה מהצפון שהגיעו .

פורסם

היה מפגש מהנה במיוחד כל ''הכנופיה'' שלי נהנתה פעם הבאה אני מבטיח לבוא עם כל ''המאפיה''

ליאור (ארזה) היה כיף לראות אותך התגעגעתי אבל אני מבטיח לבוא למפגש צפון (רק לא בשבת)

היה מפגש מעולה מוטי נהנתי מהאוכל תגיד לאבא שלך תודה

וחבל שהיה מפגש קצת והרוב הגיעו קצת מאוחר אבל לפחות נהנינו מהחומוס המעולה

והמון המון תודה לצלם סוף סוף יש לי תמונות של ההתקנה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
היה באמת מפגש מעולה , לדעתי צריך להעלות את התדירות .

כל הכבוד לחבר'ה מהצפון שהגיעו .

אותך לא :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה אוהד.

מקווה שידידתך החמודה גם נהנתה...:wink:

אכן ראוי לציון אביו של מוטי שדאג לנו לכל הקשור לבשר.וגם מקומך לא נפקד מוטי החמוד שלנו.

מובן שגם "בעל הגימני" מוזכר לטובה.מפגש ראשון שלו והגיע עם צידנית מלאה כל טוב. הבחורות וכל השאר שהבטיח כנראה נפלו לו בדרך אבל סלחנו לו..:twisted:

ליאור

פורסם

באמת היה אחלה מפגש ,:lol:

יש לציין שזאת הפעם הראשונה שלי במפגשים והחברה היו 10 ,שמעתי שיחות והצעות לגבי מערכות שונות ,ותודה לסרול ולבחור הנחמד עם החולצה הירוקה (שכחתי את שמו) על היעוץ החשוב שנתנו לי , מקווה שעד הפעם הבאה אני יבוא עם המערכת מותקנת ... רק מה בפעם הבאה לא להזמין את הזבובים !

מה שהיה לי קצת מוזר זה שחשבתי שהחברה של פורום אודיו יסעו במכוניות קצת מושפרות ... כנראה שאודיו ושיפורים הם שני דברים שלא הולכים יחד ...

שוב היה אחלה

שחר (SAY11ׂ) נתקעתי עם הכינוי ולא יודע איך לשנות :roll:

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

מה שהיה לי קצת מוזר זה שחשבתי שהחברה של פורום אודיו יסעו במכוניות קצת מושפרות ... כנראה שאודיו ושיפורים הם שני דברים שלא הולכים יחד ...

לא, אתה מבין, האיטום שוקל טונות וצריך לשפר את הרכב רק כדי שהביצועים הרגילים לא ידרדרו (ע"ע הרכב של ישראל ג'וניור 66 או המגברים של אלי י. הבחור עם החולצה הירוקה).

פורסם

וואו YogiCar התמונות שלך מקצועיות בטירוף, כול תמונה מגרה

לראות עוד ועוד !, ניראה ממש ממש מקצועי בטירוף ! .

ניראה שהיה לכם מפגש מעניין D:

נראה טוב מאוד ומצאותי מהתמונות !

פורסם

איי איי כמה התבאסתי שלא יכולתי להגיע הפעם

עד שהרמקולים נפתחו כמו שצריך ועד שהסאונד הגיע לרמה כמעט מושלמת לא יכולתי לבוא

חבר בידיוק חזר מחו''ל מתקופה ארוכה והייתי צריך לקחת אותו

אבל לא נורא אני משוכנע שיהיה עוד פעמים ועוד אוכל ועוד מערכות ועוד נרגולים ועוד המון המון כיף עם אחלה חבר'ה

אז למרות שלא הייתי הפעם מקווה לראותכם בפעם הבאה

עומר

שיהי אחלה של שבוע

פורסם

באמת היה מפגש מעולה,ליאור היה נחמד לראות אותך אחרי כמה מפגשים שהחסרת,בכל זאת כל הכבוד שהגעת מהצפון,עומר היית חסר לנו לא הבנתי למה אתה לא מגיע עד שאחיך אמר לי שכנראה לא תבוא,אבל מחול לך:-D

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
וואו YogiCar התמונות שלך מקצועיות בטירוף, כול תמונה מגרה

לראות עוד ועוד !, ניראה ממש ממש מקצועי בטירוף ! .

ניראה שהיה לכם מפגש מעניין D:

נראה טוב מאוד ומצאותי מהתמונות !

+1 מסכים לחלוטין

פורסם
איי איי כמה התבאסתי שלא יכולתי להגיע הפעם

עד שהרמקולים נפתחו כמו שצריך ועד שהסאונד הגיע לרמה כמעט מושלמת לא יכולתי לבוא

חבר בידיוק חזר מחו''ל מתקופה ארוכה והייתי צריך לקחת אותו

אבל לא נורא אני משוכנע שיהיה עוד פעמים ועוד אוכל ועוד מערכות ועוד נרגולים ועוד המון המון כיף עם אחלה חבר'ה

אז למרות שלא הייתי הפעם מקווה לראותכם בפעם הבאה

עומר

שיהי אחלה של שבוע

חבל באמת, יהיה נחמד לשמוע אותם אחרי שהם נפתחו לגמרי.

זה מדהים איך שהסט הזה נפתח לאט.

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

זה בסך הכל פעם ראשונה שלי במין מפגש כזה כך שאין לי שום נקודת השוואה

אין לי מושג אם זה היה מפגש "מוצלח" יותר או מפגש "מוצלח" פחות אצל וותיקי המפגשים

מה שאני יכול לומר שנהניתי מאוד התרשמתי בגדול מאיכויות הסאונד ויותר מהאנשים האיכותיים והנעימים שפגשתי

ממרומי גילי אני יכול לומר שהמון זמן לא נתקלתי בהתקהלות של חב"רה צעירים כל כך נעימים נחמדים חברותיים ומעניינים

אני לא רוצה לציין שמות כי פגשתי הרבה אנשים נחמדים שאיניני יודע מה שמם אבל אני ממש לא יכול להתאפק מלציין את האיש המקסים הזה שלקח פיקוד ועמד על המנגל ופשוט האכיל את כולם (הבנתי שזה אבא של מוטי) מדהים

המשך שבוע מבורך לכולם

דרור

• תוכן חדש...