Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת - אצלנו החבר'ה נפגשים גם בלי תאריכים, פשוט יש יותר אנשים וחשיפה כשזה דרך הפורום, אבל גם במצומצם זה סבבה, פחות דיבורים יותר עבודה על הרכבים :D

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי צריך לקחת את "נציג "מפגש צפון - אדי .

"נציג"מפגש מרכז - חושב שיש אחד מוגדר, אולי איתמר ?

"נציג" מפגש דרום - מי מהדרומיים מוכן לקחת את התפקיד ?

לשבת ביחד (אפשר גם על דפי הפורום כמובן ) ולקבוע תאריכים .

מפגשי מרכז הם הנפוצים ביותר , מפגשי דרום וצפון אחריהם .

במפגשי הצפון לפי הבנתי יש כל שבוע ,ובזה לא חושב שאפשר לעמוד מבחינת החלוקה בין המפגשים לכן אני דיי לא בטוח איך להכניס אותם למשוואה. אשמח לשמוע את דעת המנהלים והמגיעים למפגשים .

ולפני כל זה, האם לדעתכם תדירות מפגשי הדרום נמוכה וצריך להעלות אותה?

פורסם

מוטי אנחנו באמת נפגשים פעם בשבוע לפחות 5-6 רכבים לעבודות שירות על הרכבים :).

מעבר לזה באמת אפשר לפרסם לוח זמנים למפגשים אבל לא חושב שצריך להתייעץ יותר מדי כל הנציגים, כל אזור שיחליט מתי שנוח לו, לדוגמא רצינו לקבוע גם אנחנו ל21 לחודש מפגש אבל לא הסתדר לכמה חברים לכן בהתייעצות החלטנו להזיז את זה ל28, לקבוע מראש זה לפעמים לקבע את המחשבה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אצלכם בצפון , אתם מתארגנים מהר מאוד ורובכם חברים קבועים שמגיעים כך שקל להעביר את הההודעות.

אני מניח שמפגשי צפון כאלה ספונטניים , לא מגיעים מהדרום או מהמרכז?

במפגשי הדרום אנחנו דיי צריכים לארגן ולהודיע מראש, על מנת לקבל כמות נכבדת של אנשים ומערכות .

להתחשב בכל מפגשי הצפון בלוח הזמנים לדעתי יהיה בלתי אפשרי.

לדעתי מפגשי צפון כמו שהם ,ולהעלות את התדירות של מפגשי דרום בהתאם למפגשי המרכז. אבקש מהמנהלים שיגיבו את דעתם , כי אני לא יכול לשנות דברים על דעת עצמי .

פורסם
האמת - אצלנו החבר'ה נפגשים גם בלי תאריכים, פשוט יש יותר אנשים וחשיפה כשזה דרך הפורום, אבל גם במצומצם זה סבבה, פחות דיבורים יותר עבודה על הרכבים :D

like.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המפגשים המוכרזים מתקיימים פעם בחודש קרוב ל6שנים.

אנחנו ברב המקרים מקיימים את המפגש לפי ההענות של הקהל בצפון אנחנו דיי יודעים מתי הרב יכול ולא יכול שבוע לפני ,לכן יהיה קצת קשה עם לוח זמנים מאורגן אבל אני מבטיח שאנחנו נשב במפגש ונדון וננסה לארגן לוח זמנים קבוע.

יש גם מפגשים פרטים שמתקיימים בצורה פרטית אלה נערכים לפי המצב רוח ולא קשורים לפורום ולא דרושים הודעה מוקדמת(כמון שהם פתוחים לכול אדם).

אדי.

פורסם

המפגשים , הצפוניים דיי שונים (חוץ מהמפגש הקרוב שהפכתם לעל האש, מה שמצריך התארגנות מסויימת ).

אני מניח שאם אתה מגיעים למפגש"פרטי" אתם כבר חברים במציאות (קל יותר להודיע) ודיי "כבדים" בתחום ,לכן יש לכם המון במה לעזור ולבצע "עבודות שירות על הרכבים " כפי שכינתם .

במפגשי הדרום\מרכז זה קצת שונה . הרוב מדברים, על נושאים כללים ועל כאלה שקשורים לאודיו כמובן , שומעים ואוכלים , יצא לי לראות מפגש שישראל ביצע התקנה ברכב אני חושב ,וזהו.(יכול להיות שאני פספסתי והיו עוד).

• תוכן חדש...