Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששכנעתי אותה שזהו המעשה הנכון לעשות, המשכתי להרהר במקרה והתחלתי לחשוב: יעשו עם זה משהו בכלל? ואם יעשו, אז מה יעשו? אולי אני סתם מתנהג בטרחנות? אני לא יודע...

מה דעתכם?

אתה לא צריך לשכנע אף אחד בהתנהלות שלך, פעלת כי חשבת שזה הדבר הנכון לעשות באותו הרגע, גם אני הייתי פועלת באותה צורה.

יש דברים שהם בלתי נסלחים ואסור לעבור עליהם בשתיקה כגון רמזור אדום, קו הפרדה רצוף וכו'.

מכאן ואילך מה יעשו לו זה כבר לא לעיניינך ולא לטיפולך, אתה דיווחת את שראית, כמו שוטר שכותב דוח תנועה, אין לך שום אינטרס כי אינך מכיר את הנפשות הפועלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלה קטנה.

אך קצין הרכב יכול לדעת שאכן מי שמתקשר הוא אזרח תמים שמתלונן על ביצוע עברת תנועה? ולא איזה שכן ממורמר

שיודע איפה אני עובד ולאן אני נוסע כל בוקר.

פורסם
בעבר השארתי כזו הודעה ואחרי מספר ימים חזרו אלי מהוט. אם עשו עם זה משהו אני לא יודע, אבל לפחות חזרו אלי.

משום מה אני מתקשה להאמין למה שאמרת... השארת הודעה וחזרו אליך מהוט (זה לא קורה למיליון לקוחות, למה דווקא לך כן) :wink:

אין ספק שיש רמות של קטנוניות בתלונות על נהגים ויש רמות שמצדיקות זאת. לגבי שיחה בסלולרי ללא דיבורית זה קטע שפשוט מעצבן אותי. איך לנהג אין בושה לצפצף על כל העולם ואשתו ולדבר עם הטלפון בתוך האוזן תוך כדי נהיגה. מצב כזה מצריך שיחה למוקד.

אין ספק שפעלת נכון ידידי.

לגבי התהליך שזה יעבור - במקומות שהנושא פועל בצורה תקינה לוקחים את הנהג לשיחת בירור/הבהרה, במקרה של ריבוי תלונות מהסוג הנ"ל פשוט יענישו אותו, אין פה ענישה על מקרה חד פעמי.

וזה גם עונה לשאלתך NIKIG, אם מדובר בשכן שלך הרי מרבית התלונות יבואו מהמספר שלו ואז יידעו לא להתייחס, במידה והוא משאיר מספרים פיקטיביים הם יראו שאין ביסוס לטענות.

Confidence In Motion

פורסם
לצערי לא עושים כלום עם התלונה שלך חוץ מבחברת חשמל ששם המדיניות היא של להחרים את הרכב לעובד אם בוצעה אווירה או תאונה מחשידה ,מטעם החברה לא מטעם המשטרה.

לא יודע לגבי הוט, אבל יש לי חבר שעבד פעם בחברה מסויימת, ומתוקף תפקידו היה לו רכב צמוד.

לאחר שהתקבלה תלונה על אופי נהיגתו של החבר, הוא זומן לפגישה עם קצין הרכב של החברה, אשר הבהיר לי שבפעם הבאה שתתקבל תלונה דומה נגדו, יינקטו נגדו צעדים.

יש ויש חברות - לא צריך להכליל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שלה קטנה.

אך קצין הרכב יכול לדעת שאכן מי שמתקשר הוא אזרח תמים שמתלונן על ביצוע עברת תנועה? ולא איזה שכן ממורמר

שיודע איפה אני עובד ולאן אני נוסע כל בוקר.

בשביל זה יש אזהרה ראשונה.. שנייה במקרים חריגים, לאחר מכן כבר דיי מובן שמדובר בעבריין סדררתי בכביש.

פורסם

כול הכבוד לך!

חבל שאין גם מדבקות כאלו לערסים .

ביום חמישי חזרתי מירושלים לראשל"צ על 431 , בעיקול שיורדים מהכביש לכיוון ראשון מרכז/נס ציונה , חתיכת ערס ילד , עוקף אותי מהשולים !! בצד ימין בתוך העיקול כשדה הראייה שלו אפסי .

כשצפצפתי לו מה הוא עושה , קיבלתי אצבע משולשת ... , ישראל 2010 !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
מניסיון בתחום "מאחורי הקלעים של הוט" מטפלים בזה ביד קשה מאוד, עד כדי העברת תפקיד ואפילו פיטורים במקרים חריגים.

וזאת בדיוק הפואנטה מבחנתי.

כמובן שאני לא מצדד בעבירות תנועה וכפי שמישהו אמר כאן: רמזור אדום, עצור ופס לבן הם קו אדום מבחנתי.

מאידך, ב2 סוגיות אני מסתייג מהמעשה הנ"ל:

1. אינני רוצה להיות הסיבה לפיטוריו של אדם ואיבוד פרנסתו.

2. פותח השרשור וכולם לאחריו יוצאים מנק' הנחה כי אותו נהג הינו רשלן כדרך שבשגרה ואני מנסה לחשוב האם זה לא באמת כך ואולי באמת אותו אדם לא שם לב לאותו רמזור אדום (יכול לקרות לכולנו) ואולי הוא דיבר בטל' רק לאחר מכן והקשר הוא נסיבתי נטו.

לא יודע, ברור שאני כן בעד דיווח על נהגים מסוכנים, מצד שני לפני שאני בטוח באשם של אדם במעשה שביצע אני חושב על הספק הסביר כי הדבר נעשה כמעשה חד פעמי, כטעות שכולנו יכולים למעוד בה וכי בסה"כ עובר עליו יום קשה בעבודה וקרה מקרה שאני לא מצדיק אותו אבל יכול להיות שהוא עדיין רק בגדר מקרה.

מה גם שהמבחן הסופי הוא תמיד מבחן הנזק וכאן לא היה כזה.

ושוב אני לא אומר שפותח השרשור לא פעל נכון , אני רק תוהה האם יש לבצע קביעה כ"כ קיצונית וגורפת לגבי אותו נהג ללא הוכחה רסמית כי אכן הוא מסוג האנשים שלא נרצה לראות על הכביש.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עשית את המעשה המתבקש והנכון. אני לא הייתי מתקשר, מהסיבה הפשוטה שלא יעשו עם זה כלום. במקרה הטוב, יזמנו אותו לשיחה, הוא יכחיש, לקצין הרכב לא תהיה ברירה אלא להאמין לו (כי אין הוכחה), ופה זה נגמר והנהג הזה ממשיך לשים קצוץ.

פורסם

לגבי הטיפול של החברות בתלונות מסוג כזה, אכן יש ויש.

בחברה הקודמת בה עבדתי, כאשר היתה מתקבלת תלונה,

היו מזמנים אותך לבירור אצל קצין הרכב, שלא היה אדם הכי

נחמד בעולם.

הם מודעים לעובדה שיש תלונות שיקריות, או קטנוניות, אבל הנהג

מקבל את הנזיפה+איום שאם תלונות כאלה יחזרו, יכולים לקחת לו

את הרכב, ואפילו לנקוט בצעדים חמורים יותר.

ככה שזה לא נכון להגיד שמחפפים את התלונות האלה.

פורסם

אני מכיר שני מקרים:

חברת תוכנה בינלאומית גדולה, שבה בתלונה השנייה אתה מקבל "ריתוק" לרכב. כן, גם אם אתה המנכ"ל והבת שלך היא שנהגה במכונית.

מקרה שני, בחברה שבה עבדתי התקבלה תלונה על אחד מרכבי המנהלים שנצפה משתולל. בדיקה העלתה שבאותו הזמן עובד חברת הליסינג נהג את הרכב לטיפול, והתלונ ההועברה לחברת הליסינג. העובד הזה פוטר. אני יודע זאת, כי הוא הגיע להתחנן בפני קצין הרכב של החברה בה עבדתי שיימשוך את התלונה ויעיד שנעשתה טעות בזמנים.

ואני אומר, אם חלק מהעבודה המקצועית שלך כוללת נהיגה, ואתה נוהג כמו מופרע, אז מן הצדק שזה יעלה לך במקום העבודה שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי שהרשיון שלו הוא בעצם העבודה שלו ונוהג בחוסר אחריות לדעתי טיפש שלא יודע להעריך מקום עבודה.

עריכה: בנוסף על כך הוא מייצג את החברה שלו בכביש, איך הוט נראו באותו הרגע?

פורסם

1. אינני רוצה להיות הסיבה לפיטוריו של אדם ואיבוד פרנסתו.

ושוב אני לא אומר שפותח השרשור לא פעל נכון , אני רק תוהה האם יש לבצע קביעה כ"כ קיצונית וגורפת לגבי אותו נהג ללא הוכחה רסמית כי אכן הוא מסוג האנשים שלא נרצה לראות על הכביש.

בן.

בן יכל להיות שיש אנשים אשר לא מתאימים לעבודות בהם כלי רכב משמש כעבודה העיקרית וכאשר רוב ההתנלות של העבודה מתבצעת על הכביש.

אתה לא רוצה שהאדם יאבד את מקום עבודתו, אני מסתכלת על כך בצורה אחרת, אני לא רוצה שאותו אדם שקיבל את הרכב מהעבודה יגרום להולך רגל לאבד את חיו.

אני בטוחה שגם אותו מנהל של הנהג מכיר אותו מעט ויכל להפעיל שיקול דעת אם האדם עבר עברה במכוון או שבטעות.

אתן לך דוגמא, יש לי שכן שהיה עובד בחברת רכבים גדולה, הוא עבד שם מספר חודשים עד אשר החליטו להראות לו את דלת היציאה ולשחררו מתפקידו, הגיעו עליו המון תלונות והחברה לא רצתה את האחריות עליה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפותח השרשור קרה לי מקרה דומה מאוד אך קצת יותר מסוכן, הייתי במחלף מסובים ברמזור אדום נתיב שמאלי הראשון בתור, מאחורי היה עובד של 013 נטוויז'ן שכנראה מיהר מאוד. המזור התחלף לירוק והתחלנו לנסוע הוא מאותת לי עם האורות כמו משוגע אמרתי לחברה שלי שאני לא מתעסק עם הנהגים האלה ואותתי לימין והמתנתי שהמכונית ש"יושבת לי על הזנב" תחלוף ואני אשתלב בימני.

איך שאני עברתי הוא החליף נתיב איתי והבנתי שהוא כאן נמצא איתי ב"תחרות" התחיל להיצמד אלי, ואני כבר על 100 והוא מצפצף בצרורות. עברתי לשמאל והוא אחרי בשמאל, עד שהוא היה בשמאל והתפרץ לימין ונסע לצידי והתחיל "לגנוב" לי מהנתיב ולעלות על שלי ואני בבלימות פיתאומיות, ואנשים הבינו שיש כאן איזה בעייה, ותפסו ממש מרחק מימני ו ממנו. הוא התחיל לסטות [להסיט] את ההגה בפתאומיות לכיווני, וכמה [כאשר] שאני נותן גז קיק דאון (והאוטו שלי לא מגיב כמו שלו. שלי יונדאי אלנטרה 2.0 ושלו כולה צוקומוקו מיצובישי לאנסר 1.6 וטס כמו שד). הוא יושב [ישב] כנראה עם האמא שלו (או סתם נערת ליווי מבוגרת מאוד :-o) ואני עברתי לנתיב הימיני, והוא מנסה [ניסה] להוריד אותי לשוליים ולא הצליח, עד שאמרתי: "לעזאזל עכשיו עם החוקים, והתחלתי לעבור בהרבה את המהירויות המותרות [המהירות המותרת] .

הוא נכנס לאור יהודה ואני המשכתי עד שברמזור של יהוד אחת מצפצפת [צפצפה] לי ואמרה לי כל הכבוד שיצאתי חי מהסיטואציה הזאת. היא נתנה לי את מספר הרכב שלו "למקרה ולא רשמתי", ואני לא רשמתי. גם החברה שלי נכנסה ללחץ ולא רשמה, אחרי שאמרתי לה שתרשום, היא הייתה בשלה. אך מה?! למספר היה חסרים [חסרות] 3 ספרות. איזה באסה!

איך עכשיו אפשר לעשות עם זה משהו? אחרי פחות מ-72 שעות [מאז המקרה], אני נוסע לכפר דניאל_(ליד בן שמן), כדי להחליף את האוזניות שקניתי, ואת מי אני רואה!? את הכוכב שלנו. אני זיהיתי אותו לפי הפרצוף שראיתי [שלו] במראה השמאלית. אותו אוטו, אותו סגנון נהיגה. מייד לקחתי את המספר שלו, צלצלתי למוקד שלהם, ואמרו שהם מכירים אותו, ונתנו לו [כבר] הזהרות, והחרימו לו כמה פעמים את הרכב, ושהוא עשה עבירות מכאן ועד הודעה חדשה, והם הולכים לפטר אותו בחודש הבא, וכבר מהיום (אותו היום ההוא) להחרים לו את הרכב, והם ממש הודו לי על זה שצלצלתי, כי הוא גם היה מעורב ב-3 תאונות פגע וברח (במזל זה היה רק תאונות של רכוש).

קצת חפירה תסלחו לי 8)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...