Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שדרות 'שבעת הכוכבים' בהרצליה. מכיוון הרצליה לכיוון מחלף הסירה. ברמזור לפני הקניון אני נוסע מאחורי פורד קונקט של חברת HOT, בנסיעה יחסית איטית (בערך 20-30 קמ"ש) כיוון שכבר במרחק של 300-400 מטרים הרמזור התחלף לאדום. מתקדמים לעבר הרמזור וממשיכים להאט, אלא שהרכב של HOT ממשיך כאילו כלום... עובר. בהמשך הוא נעצר ברמזור אדום ממש בצומת של הקניון (רמזור אחד אחרי) וגם זה בגלל שהיו עוד מכוניות עומדות.

הרמזור שלי התחלף די מהר והצלחתי לעבור נתיב ולעמוד ממש לידו, ומה אני רואה? הבחור מחזיק סלולרי ביד ימין ומדבר. כנראה היה כל-כך מרוכז בשיחה עד שלא התייחס לרמזור אדום.

באותה שנייה אמרתי לזוגתי שתרשום את מספר הרכב שלו ואת מספר הטלפון שהופיע על המדבקה "איך אני נוהג?". התקשרתי והקלטתי הודעה עם פירוט העבירה ופרטים שלי.

אחרי כמה דקות של נסיעה, זוגתי (שתמיד מעירה לי על העובדה שאני כל-כך מתעצבן ולוקח ללב כשאני רואה עבירות תנועה בוטות של נהגים אחרים) שואלת אותי למה עשיתי את זה? מה יוצא לי מזה והאם "עכשיו אתה מרגיש יותר טוב?" מיד הבאתי לה איזה 10 דקות של נאום על כך שנמאס כבר מהאדישות ומהזלזול של הנהגים בארץ, ושהפכנו להיות כהים מדי למראה עוולות אזרחיות במדינה, ובלה בלה בלה...

אחרי ששכנעתי אותה שזהו המעשה הנכון לעשות, המשכתי להרהר במקרה והתחלתי לחשוב: יעשו עם זה משהו בכלל? ואם יעשו, אז מה יעשו? אולי אני סתם מתנהג בטרחנות? אני לא יודע...

מה דעתכם?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא משנה מה יעשו כאשר אנשים עושים עבירות שמסכנות חיי אדם, אני חושב שמחובתך להתלונן.

בוא נגיד שכן יעשו משהו ויקחו לעובד את האוטו. או שיפטרו אותו...

תחשוב אם לא היית מתלונן, ועוד שבוע הוא ינהג שוב ויחזיק את הטלפון לא ישים לב ויעבור באדום שוב רק שהפעם בדיוק ילד עבר את הכביש והוא ידרוס אותו. אם היית יודע על זה לאחר שזה קרה. היית לוקח את האשמה עליך ואומר שיכלת למנוע את זה.

זה בתאוריה, אני לא יודע אם יעשו משהו אבל אני מצדיק את התנהלותך אם היה אפשר להתלנון על כל נהג למשטרה ע"פ מספר והיו עושים משהו לדעתי הנהגים היו הרבה יותר זהירים.

S2000

פורסם
אחרי כמה דקות של נסיעה, זוגתי שואלת אותי למה עשיתי את זה? מה יוצא לי מזה והאם "עכשיו אתה מרגיש יותר טוב?"...

עשית טוב מאוד וטוב מאוד שעשית!

בקשר לזוגתך, יש לי תרגיל קבוע במקרים דומים שעובד מעולה על נשים, תשאל את זוגתך אם האדישות שהיא כ"כ מצדדת בה תמצא חן בעניה כשמישהוא במשרד יצמיד אותה למכונת צילום וישלח לה ידיים לתוך החצאית(חו"ח) וכולם יעברו ליד, יראו ויתעלמו (תראה איך פתאום היא משתלהבת בנאום חוצב להבות על החשיבות של ערבות הדדית בחברה מודרנית).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רמזור אדום, פס הפרדה לבן, תמרורי עצור - כל האמצעים כשרים בשביל להלחם במי שמצפצף על אחד מאלו.

עבור כל היתר, לא הייתי טורח, ולו רק כי להעניש אדם דרך מקום עבודתו זה לא לעניין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מעולה. כן ירבו אנשים בעלי סבלנות כמוך, והלוואי שהחברות באמת עושות משהו עם הדברים הללו

ושהדבר הזה הוא לא רק איזה פטנט מסחרי להשתיק את עוברי האורח שסובלים מרכבים של חברות וכאלה.

אם עשית זאת, ואפילו אם לא זכית לאהדה מהאישה, הצלת את הילד הבא שיחצה במעבר חציה וידרס על ידי

הנהג החוטא הזה, שלא טרח להבין את משמעות החוקים במדינת ישראל. מי שמציל נפש אחת, כאילו הציל עולם שלם.

מעשה נבון.

רותם.

פורסם

כל הכבוד,זה מראה על אכפתיות.

הנהגים היום פשוט מזלזלים בהכל.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אני תמיד מצטער שאני עצלן וטרוד בדברים אחרים כאשר אני פוגש בכביש נהגים עבריינים כאלה ולא מרים את הטלפון למספר הזה.

גם אני מחזיק בדעתו של roee- אם זו עבירה מהסוג הזה (רמזור אדום, קו לבן רציף וכו'), חייבים לדווח!

אם זה סתם נהג מזגזג או אידיוט בסגנון אחר ..אני אוותר (כי אחרת הנייד לא יפסיק לעבוד, זה כבר שכיח מדי לצערנו).

פורסם

אני לא בטוח שמדבקות "איך אני נוהג" באמת עוזרות. מתקשרים למוקד שלהם ומקליטים הודעה.

מישהו שומע הודעות האלה?

נניח לקחו את הבן אדם לשיחה:

(ק)צין בטיחות: "מישהו התלונן שעברת באדום ודיברת בסלולארי"

(נ)הג: "מא פתאום! לא עברתי באדום."

ק: "מה לגבי סלולארי?"

נ: אוי, עמדתי בשוליים ודיברתי עם לקוח, הוא רצה להתנתק משירות ואני שיכנעתי אותו להישאר.

ק: כל הכבוד לך, אתה עושה עבודה מצויינת!

נ: אחי, בא הערב לבירה ליראות את המשחק?

ק: כן, בטח. היום בירה עליך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל הכבוד!

לי יש פיתוח לרעיון מדבקת ה"איך אני נוהג": לא נדיר לראות נהג שמסרב להתפנות מהנתיב השמאלי למרות האיתות באורות. הצד החיובי הוא שלפחות בחלק מהמקרים, על הרכב תלוי שלט למכירה עם מספר הטלפון של בעל הרכב. אני משאיר את ההמשך ליד הדימיון הטובה עליכם :twisted:

עוד יישום טוב לשיטה הזאת הוא במקרה של רכב שחונה תוך הפרעה לתנועה או בחנית נכה. מתחת לבית של ההורים שלי יש מקום חניה שמור לנכה, שכל הזמן מנוולים חונים בו ותופסים למסכן את החניה. באחת הפעמים שיצאתי מהבית ולא ממש מיהרתי להגיע לאן שרציתי תפסתי עוד כולירע כזה, שבמקרה גם תלה שלט למכירה על הרכב. התקשרתי אליו והאישה ענתה לי. בהתחלה העמדתי פנים שאני מתעניין ברכב, מה שגרם מיידית לכך שהשיחה עברה לבעלה :lol:

המשכתי לתחקר אותו בנושא, ואז שאלתי למה הוא חונה בחניית נכים. הבנאדם לא הבין מאיפה נפלתי עליו והתחיל לגמגם שטויות, תוך שהוא טוען שזה לא ענייני. אמרתי לו שאם הוא לא יורד עכשיו להזיז את האוטו, שלא יתפלא כשהוא ימצא אח"כ דו"ח משטרתי על המגב - וניתקתי. לא נשארתי לבדוק האם הוא באמת הזיז, אבל על כל מקרה, הרמתי טלפון למשטרה. אם הוא מספיק מנוול שהוא מרשה לעצמו לחמוס חניה של נכה, אני מספיק כולירע כדי להלשין למשטרה.

וכמאמר החתימה של בגירה: "צדק צדק תרדוף".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני לא בטוח שמדבקות "איך אני נוהג" באמת עוזרות. מתקשרים למוקד שלהם ומקליטים הודעה.

מישהו שומע הודעות האלה?

נניח לקחו את הבן אדם לשיחה:

(ק)צין בטיחות: "מישהו התלונן שעברת באדום ודיברת בסלולארי"

(נ)הג: "מא פתאום! לא עברתי באדום."

ק: "מה לגבי סלולארי?"

נ: אוי, עמדתי בשוליים ודיברתי עם לקוח, הוא רצה להתנתק משירות ואני שיכנעתי אותו להישאר.

ק: כל הכבוד לך, אתה עושה עבודה מצויינת!

נ: אחי, בא הערב לבירה ליראות את המשחק?

ק: כן, בטח. היום בירה עליך.

אז זהו, שלא.

כנראה אתה לא מכיר את אותה אוכלוסייה העונה לשם "קציני בטיחות". כל קציני הבטיחות שאני מכיר הם חבר'ה רציניים שלא מעיזים לזלזל בעבודה שלהם. יש להם הרבה יותר אחריות ממה שאתה חושב.

כל הכבוד על הדיווח. גם אם זו טיפה בים זה עדיין משהו. אותו אחד שיחטוף בראש (והוא יחטוף) יחשוב פעמיים לפני כל עברת תנועה שהוא עומד לעשות, ואם הוא יעביר את המסר לשניים שלושה-שה חברים שלו מהעבודה זה יעשה רק טוב.

מישהו בפורום כתב פעם שאין כמו להתקשר למספר כזה ולהוציא ככה את כל העצבים של הבוקר :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי לא עושים כלום עם התלונה שלך חוץ מבחברת חשמל ששם המדיניות היא של להחרים את הרכב לעובד אם בוצעה אווירה או תאונה מחשידה ,מטעם החברה לא מטעם המשטרה.

אני דיווחתי יותר ממקרה אחד של נהג שעקף קו לבן או עבר ברמזור אדום [זהו ,אני לא משטנקר על עובדים שסתם נדחפים או מעצבנים ,כי בד"כ אני נותן ומשתדל שהדבר לא יפריע לי].

אבל לצערי במקום העבודה הקודם שלי דיברתי עם קצין הרכב שאמר לי מפורשות ,לקחת לעובד את הרכב כמו שמאיימים פשוט לא ישים כי החברה לא רוצה לשלם את הקנס לחברת הליסינג.

זה במקרה הטוב,

במקרה הרע אפילו לא פונים לנהג.

שיקום אדם אחד שיוכיח שקציני רכב באמת לקחו למישהו את הרכב.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...