Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... איך שאני עברתי הוא החליף נתיב איתי והבנתי שהוא כאן נמצא איתי ב"תחרות" התחיל להיצמד אלי ואני כבר על 100...... ואני בבלימות פיתאומיות ואנשים הבינו שיש כאן איזה בעייה ותפסו ממש מרחק מימני ומימנו והוא התחיל לסטות את ההגה בפתאומיות לכיווני וכמה שאני נותן גז קיק דאון (והאוטו שלי לא מגיב כמו שלו. שלי יונדאי אלנטרה 2.0 ושלו כולה צוקומוקו מיצובישי לאנסר 1.6 וטס כמו שד) .... עד שאמרתי לעזזאל עכשיו עם החוקים והתחלתי לעבור בהרבה את המהירויות המותרות

אני מקווה שהוא קיבל את מה שמגיע לו אבל זה שהוא משוגע לא אומר שאתה צריך להיסחף לסיטואציה, מישהו מסכן אותך על הכביש האט בנתיב הימני ותן לו להשתגע לבד ולא לסכן את שאר התנועה יחד איתו..

מהתיאור שלך נראה שניסית ללמד אותו לקח. לא חכם ומסוכן !

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

benj - אף אחד אינו רוצה להיות הגורם לפיטוריו של עובד (גם זה שנוהג ברכב חברה, בצורה מסוכנת).

אבל - אולי התלוננו עליו כבר מספר פעמים (בפני קצין הרכב), והוא באמת "נהג מסוכן" לסביבתו ?

אם כך - נעדיף שלא ינהג כלל (שיקרקעו אותו, או את הרכב שלו), מאשר שיהרוג מישהו, אפילו עד כדי פיטורין.

מצד שני - אם אני קצין רכב בחברה גדולה, אם מישהו עובר עברה פעם ראשונה (לפחות ממה שאני יודע), אני - מזהיר אותו !

(ולא גורם באיזשהי צורה לערעור מעמדו בחברה, עד כדי פיטורין)

אולי באמת פעם אחת לא שם לב, אבל אם כמה פעמים לא "שם לב" - שוב, שלא ינהג !

מצד שלישי - גם לא בטוח שבחלק מהחברות בכלל עושים עם התלונות האילו משהו.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפותח השרשור קרה לי מקרה דומה מאוד אך קצת יותר מסוכן, הייתי במחלף מסובים ברמזור אדום נתיב שמאלי הראשון בתור, מאחורי היה עובד של 013 נטוויז'ן שכנראה מיהר מאוד. המזור התחלף לירוק והתחלנו לנסוע הוא מאותת לי עם האורות כמו משוגע אמרתי לחברה שלי שאני לא מתעסק עם הנהגים האלה ואותתי לימין והמתנתי שהמכונית ש"יושבת לי על הזנב" תחלוף ואני ישתלב בימני, איך שאני עברתי הוא החליף נתיב איתי והבנתי שהוא כאן נמצא איתי ב"תחרות" התחיל להיצמד אלי ואני כבר על 100 והוא מצפצף בצרורות ואני עברתי לשמאל והוא אחרי בשמאל, עד שהוא היה בשמאל ו התפרץ לימין ונסע לצידי והתחיל "לגנוב" לי מהנתיב ולעלות על שלי ואני בבלימות פיתאומיות ואנשים הבינו שיש כאן איזה בעייה ותפסו ממש מרחק מימני ומימנו והוא התחיל לסטות את ההגה בפתאומיות לכיווני וכמה שאני נותן גז קיק דאון (והאוטו שלי לא מגיב כמו שלו. שלי יונדאי אלנטרה 2.0 ושלו כולה צוקומוקו מיצובישי לאנסר 1.6 וטס כמו שד) והוא יושב כנראה עם האמא שלו (או סתם נערת ליווי מבוגרת מאוד :-o) ואני עברתי לנתיב הימיני והוא מנסה להוריד אותי לשוליים ולא הצליח עד שאמרתי לעזזאל עכשיו עם החוקים והתחלתי לעבור בהרבה את המהירויות המותרות. הוא נכנס לאור יהודה ואני המשכתי עד שרמזור של יהוד אחת מצפצפת לי ואמרה לי כל הכבוד שיצאתי חי מהסיטואציה הזאת והיא נתנה לי את מספר הרכב שלו "למקרה ולא רשמתי" ואני לא רשמתי וגם החברה שלי נכנסה ללחץ ולא רשמה אחרי שאמרתי לה שתרשום היא הייתה בשלה. אך מה? למספר היה חסרים 3 ספרות. איזה באסה! איך עכשיו אפשר לעשות אם זה משהו. אחרי פחות מ72 שעות אני נוסע לכפר דניאל(ליד בן שמן) כדי להחליף את האוזניות שקניתי ואת מי אני רואה!? את הכוכב שלנו אני זיהיתי אותו לפי הפרצוף שראיתי במראה השמאלית, אותו אוטו, אותו סגנון נהיגה מייד לקחתי את המספר שלו צלצלתי למוקד שלהם ואמרו שהם מכירים אותו ונתנו לו הזהרות והחרימו לו כמה פעמים את הרכב ושהוא עשה עבירות מכאן ועד הודעה חדשה והם הולכים לפתר אותו בחודש הבא והם הולכים כבר מהיום(אותו היום ההוא) להחרים לו את הרכב והם ממש הודו לי על זה שצלצלתי כי הוא גם היה מעורב ב3 תאונות פגע וברח (במזל זה היה רק תאונות של רכוש).

קצת חפירה תסלחו לי 8)

לפי הסיטואציה שאתה מתאר נשמע שהוא ממש ניסה להוריד אותך מהכביש...

על כזה דבר לא הייתי סולח.

אני לא יודע מה הייתי עושה בכזה מצב לחץ, אבל מה שאני מקווה שהייתי עושה זה לתת קיק ולברוח ממנו מהר, וברמזור הבא יוצא אליו ומעכב אותו (עם כמה כוח שידרש) עד שתגיע משטרה.

Auto Emoción

פורסם

קודם כל כמו שאמרו כאן, בחברות רבות לוקחים את הנושא ברצינות.

אבי קצין רכב עם מעל 300 כלי רכב בחברה ואני מכיר את העולם הזה כמו את כף ידי. תאמין לי שאף אחד לא נשאר אדיש כאשר קצין הרכב לוקח אותו לשיחה או התראה. לרובנו זה ממש לא נעים.

אין ספק שאף אחד לא מפטר ולא מאשים אם קורה פעם אחת. קציני הרכב חיים במדינת ישראל ויודעים כיצד רוב האנשים נוהגים

וכי לא על כל פיפס "נופלים" על בעל רכב. אבל בהחלט מתיחסים לכל תלונה, ואם שלוש- ארבעה פעמים בתקופת זמן קצרה

יש תלונה על נהג מסויים, הוא בהחלט יחטוף. ואפילו חזק. זה כמובן לאחר בירור ובדיקה מול המתלונן.

הרכב הוא שלט הפרסומת של החברה, ואף אחד לא רוצה תדמית בעייתית בכביש או בכלל, תאמין לי.

יותר מזה, ביברות רבות היום מחייבים את הנהג בהשתתפות על כל נזק לרכב. וגם מסבים דו"חות משטרתיים על שמו (למרות שאין פה חובה), ככה שהוא חוטף על עבירה גם קנס וגם נקודות אם יש (כמו נהג פרטי).

אז טוב שהתלוננת, זה בד"כ בניגוד למה שחושבים, לא נופל על אוזניים ערלות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
לפי הסיטואציה שאתה מתאר נשמע שהוא ממש ניסה להוריד אותך מהכביש...

על כזה דבר לא הייתי סולח.

אני לא יודע מה הייתי עושה בכזה מצב לחץ, אבל מה שאני מקווה שהייתי עושה זה לתת קיק ולברוח ממנו מהר, וברמזור הבא יוצא אליו ומעכב אותו (עם כמה כוח שידרש) עד שתגיע משטרה.

כמה פעמים שנתתי קיק הוא עדיין הופיע לידי וסיכן אותי, אני התחמקתי מימנו ככול שיכולתי ואני חושב שאם אני הייתי יוצא אליו ומעכב אותו זה היה יכול להסתיים רע. גם הוא שנראה די שרירי ומלא ואני רזה אני כבר חושב שאתם מבינים איך זה היה יכול לסתיים.

לרגע אני לא חשבתי אפילו לצאת מהרכב אם זה ברמזור וגם אני לקחתי את הסיכון שעמדנו ברמזור שהוא יכול לצאת אלי פתאום(לכן אני תמיד עם דלתות נעולות).

ולגבי הקיקים, מה אני אגיד לך במילה אחת. אכזבה, ציפיתי ממנוע 2.0 שיתן קצת יותר וכל מה שהיה שם זה פשוט שהוא לא סחב(וזאת הפעם הראשונה שבאמת כל הנסיעה הייתה עם הרגל לרצפה)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני מקווה שהוא קיבל את מה שמגיע לו אבל זה שהוא משוגע לא אומר שאתה צריך להיסחף לסיטואציה, מישהו מסכן אותך על הכביש האט בנתיב הימני ותן לו להשתגע לבד ולא לסכן את שאר התנועה יחד איתו..

מהתיאור שלך נראה שניסית ללמד אותו לקח. לא חכם ומסוכן !

אני לא ניסיתי לרגע ללמוד אותו לקח אבל ברגע שאני נוסע כחוק והוא מתגרה בי, מזפזפ בנתיבים ועושה מה שבראש שלו לא נותר לי ברירה אלא לעבור אותו, וברגע שאני התחלתי לנסוע מהר הוא כבר היה צריך לפנות לדרכו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני לא ניסיתי לרגע ללמוד אותו לקח אבל ברגע שאני נוסע כחוק והוא מתגרה בי, מזפזפ בנתיבים ועושה מה שבראש שלו לא נותר לי ברירה אלא לעבור אותו, וברגע שאני התחלתי לנסוע מהר הוא כבר היה צריך לפנות לדרכו.

אני לא אמשיך לחפור בנושא כי רק אתה היית שם ויודע בדיוק מה קרה, אבל מהתאור שלך לא בחרת בדרך הבטוחה ביותר כדי לצאת מהמצב.

קח את מה שכתבתי כחומר למחשבה.

פורסם
לפותח השרשור קרה לי מקרה דומה מאוד אך קצת יותר מסוכן, הייתי במחלף מסובים ברמזור אדום נתיב שמאלי הראשון בתור, מאחורי היה עובד של 013 נטוויז'ן שכנראה מיהר מאוד. המזור התחלף לירוק והתחלנו לנסוע הוא מאותת לי עם האורות כמו משוגע אמרתי לחברה שלי שאני לא מתעסק עם הנהגים האלה ואותתי לימין והמתנתי שהמכונית ש"יושבת לי על הזנב" תחלוף ואני אשתלב בימני.

איך שאני עברתי הוא החליף נתיב איתי והבנתי שהוא כאן נמצא איתי ב"תחרות" התחיל להיצמד אלי, ואני כבר על 100 והוא מצפצף בצרורות. עברתי לשמאל והוא אחרי בשמאל, עד שהוא היה בשמאל והתפרץ לימין ונסע לצידי והתחיל "לגנוב" לי מהנתיב ולעלות על שלי ואני בבלימות פיתאומיות, ואנשים הבינו שיש כאן איזה בעייה, ותפסו ממש מרחק מימני ו ממנו. הוא התחיל לסטות [להסיט] את ההגה בפתאומיות לכיווני, וכמה [כאשר] שאני נותן גז קיק דאון (והאוטו שלי לא מגיב כמו שלו. שלי יונדאי אלנטרה 2.0 ושלו כולה צוקומוקו מיצובישי לאנסר 1.6 וטס כמו שד). הוא יושב [ישב] כנראה עם האמא שלו (או סתם נערת ליווי מבוגרת מאוד :-o) ואני עברתי לנתיב הימיני, והוא מנסה [ניסה] להוריד אותי לשוליים ולא הצליח, עד שאמרתי: "לעזאזל עכשיו עם החוקים, והתחלתי לעבור בהרבה את המהירויות המותרות [המהירות המותרת] .

הוא נכנס לאור יהודה ואני המשכתי עד שברמזור של יהוד אחת מצפצפת [צפצפה] לי ואמרה לי כל הכבוד שיצאתי חי מהסיטואציה הזאת. היא נתנה לי את מספר הרכב שלו "למקרה ולא רשמתי", ואני לא רשמתי. גם החברה שלי נכנסה ללחץ ולא רשמה, אחרי שאמרתי לה שתרשום, היא הייתה בשלה. אך מה?! למספר היה חסרים [חסרות] 3 ספרות. איזה באסה!

איך עכשיו אפשר לעשות עם זה משהו? אחרי פחות מ-72 שעות [מאז המקרה], אני נוסע לכפר דניאל_(ליד בן שמן), כדי להחליף את האוזניות שקניתי, ואת מי אני רואה!? את הכוכב שלנו. אני זיהיתי אותו לפי הפרצוף שראיתי [שלו] במראה השמאלית. אותו אוטו, אותו סגנון נהיגה. מייד לקחתי את המספר שלו, צלצלתי למוקד שלהם, ואמרו שהם מכירים אותו, ונתנו לו [כבר] הזהרות, והחרימו לו כמה פעמים את הרכב, ושהוא עשה עבירות מכאן ועד הודעה חדשה, והם הולכים לפטר אותו בחודש הבא, וכבר מהיום (אותו היום ההוא) להחרים לו את הרכב, והם ממש הודו לי על זה שצלצלתי, כי הוא גם היה מעורב ב-3 תאונות פגע וברח (במזל זה היה רק תאונות של רכוש).

קצת חפירה תסלחו לי 8)

נשמע שהוא רצה להרוג אותך :shock:

ל"נהגים" כאלה צריך לשלול את הרשיון לכל החיים!

פורסם

תתפלאו לשמוע (או שאולי לא) - אבל כמעט שבוע עבר מאז ואף אחד לא חזר אליי...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כאחד שעבד תחת קצין רכב בחברה גדולה אני יכול להגיד שהמדבקות הללו לא בדיוק עושות את העבודה כי זה כמו לעשות נו נו נו לילד,כמובן שאם אתה בחור חדש באותה החברה או מישהו שלא מכירים אז זה יהיה קצת יותר מנו נו נו .

ואם כבר במדבקות עסקינן אז שימו לב כי לרכבים של מנכ"לים/מנכ"לים וכל אותם מנהלים בכירים בחברות לא נוסעים עם המדבקות ,ומי זה שלא שם אותם ,אותו הקצין בטיחות "האחראי" (לתחת שלו).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
כאחד שעבד תחת קצין רכב בחברה גדולה אני יכול להגיד שהמדבקות הללו לא בדיוק עושות את העבודה כי זה כמו לעשות נו נו נו לילד,כמובן שאם אתה בחור חדש באותה החברה או מישהו שלא מכירים אז זה יהיה קצת יותר מנו נו נו .

ואם כבר במדבקות עסקינן אז שימו לב כי לרכבים של מנכ"לים/מנכ"לים וכל אותם מנהלים בכירים בחברות לא נוסעים עם המדבקות ,ומי זה שלא שם אותם ,אותו הקצין בטיחות "האחראי" (לתחת שלו).

אני מניח שאתה כותב זאת מהכרת כל החברות במשק וכל קציני הרכב בענף.

מה זה נו נו נו? מה רצית שעל כל שיחה מטופשת ממישהו שחושב שחתכו אותו יפטרו את הבן אדם?

ואכן לדוגמא על רכב המנכ"ל אין מדבקה בד"כ (זה לא ייצוגי) אבל על רכבי הסמנ"כלים ומנהלי מחלקות בכירים מאד, יש גם יש מדבקה. אוסיף ואומר כי ברוב המקרים המוחלט (נכון שזה לא 100%) מי שמשתולל זה לא רכב המנכ"ל או הבכירים. בד"כ ההשתולליות הם ברכבי סוכני השטח, המכירות,השרות, ושאר עובדים זוטרים, חבר'ה צעירים שקיבלו רכב מהחברה ומתחרעים עליו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עשית את המעשה הנכון, עצם זה שיש לך נקיפות מצפון רק מראה עד כמה אתה אנושי ומתחשב.

יש דברים שחייבים לעשות והכי גרוע שאם לא אני /אתה נעשה אותם, אף אחד אחר לא יעשה אותם.

לפני שנתיים בערך הייתי בעיר מגוריי בסביבות השעה 8 בבוקר, ברחוב חד סיטרי צר שיש בו שני גני ילדים, את הרחוב הזה חוצים שנים או שלושה רחובות קטנים, גם הם חד סיטריים, אלא שברחוב ההוא היו תמרורי "עצור", בכל מפגש,

לפתע אני שומע רכב דוהר כשנהימת המנוע נשמעת הייטב כבר מתחילת הרחוב, שלפתי את הסלולארי שלי וכשהוא חצה את ה"עצור" השני מבלי מבלי להרים את הרגל מהגז ועבר אותי, הקלדתי בסלולארי את מספר הרכב ולמזלי הייתה גם מדבקת חברה קטנה של חברה מאוד מוכרת על הכנף האחורית,

טלפנתי ל 144 ובקשתי את המספר של קצין הרכב בחברה, לאחר שיחה עם אותו קצין רכב, שבמהלכה הסברתי לו מה יכלו להיות תוצאות הנהיגה של אותו נהג, הוא היה נחרץ מאוד, דאגתי להסביר לו שאני בטוח ב 100% שמי שנהג ברכב ע"פ צורת הנהיגה אינו בעל הרכב.

לאחר כשעה קיבלתי שיחת טלפון מקצין הרכב, הוא אמר שצדקתי זה לא היה עובד החברה,

מתברר שבחברות מובילות יש שרות, של חברה חיצונית, שבאים עד העובד הביתה ולוקחים את הרכב לשטיפה, ניקוי ומחזירים.

כמה דקות אחר כך הייתה שיחת טלפון לא נעימה, "דיבר" איתי אותו בחור צעיר שנהג ברכב, בתחילת שיחתו הוא הבהיר לי שכרגע שלחו אותו הביתה בגללי, ואז שפך את כל ה"ברכות" שהוא מכיר.

שיחה נוספת עם קצין הרכב, סיימה גם את ההטרדה הזו.

אני יודע ובטוח שאני עשיתי את המעשה הנכון, אך הטעם הרע נשאר עימי זמן לא קצר אחר"כ...

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

• תוכן חדש...