Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מאזזדה 3 חדשה שנת 2010

רציתי לדעת האם ניתן לקנות רכב חדש עם 0 K? שהוא לא מחברה?.

והאם מישהו שמע על קבוצות קנייה למאזדה 3?

תודה,

פורסם

יש כמה סוכנויות רכב שמחזיקים מאזדה 3 יד ראשונה עם 0 קילומטרים. כלומר הרכבים חדשים אבל אתה תירשם כיד שנייה. מדובר על דגם האקטיב שמיועד בגדול ללקוחות הליסינג ופחות מאובזר מהדגמים שמיועדים לשוק הפרטי.

בנוגע לקבוצות רכישה, חיפוש קצר בגוגל תחת הכותרת "קבוצות רכישה למכוניות" יניב תוצאה טובה לדעתי.

פורסם

לגבי קבוצת רכישה- זה אפשרי אבל לא אצל יבואן מזדה, הבטוח בעצמו, מס' 1 במכירות, מדוע שיתן לך הנחה שהרי גם ככה לקוחות משחרים לפתחו.

אם תרצה קבוצת רכישה- תנסה אצל יבואן פולקסווגן, יבואן פיג'ו, יבואן פיאט, אלו חברות שמחפשים לקוחות, אבל אל תחשוב שההנחה/אבזור נוסף שתקבל יהיה משהו מדהים.

לגבי מזדה בכללי- אני הייתי הולך לכיוונים אחרים-רק לא להיות חלק מהעדר, ובפרט שאני חושב שיש הרבה מכוניות חדשות טובות ממנה.

בהצלחה

• תוכן חדש...