Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בחדר כושר במשך שנתיים ומשהו, גדלתי למימדים דיי גדולים יחסית לגובה שלי ( 1.67 ), אכלתי בריא לפי תוכנית קפדנית, אף פעם לא שתיתי שייק חלבונים / קריאטין / סטרואיים למיניהם.

וזהו- עברה לי ההתלהבות והפסקתי עם זה.

במקום חדר כושר נרשמתי לאיגרוף תאילנדי- ענף ספורט מאוד ממריץ: בתחילת כל אימון עושים ריצות כולל קפיצות עם הברכיים לחזה, שכיבות שמיכה, כפיפות מרפקים וכו' ומאמנים בעצם כמעט את כל שרירי הגוף.

גם במהלך האימון נכנסים לכושר, ע"י עמידה ממושך מול היריב, ופעילות אינטנסיבית של הידיים ובעיקר הרגליים.

באמת שזה ענף ספורט מאוד מומלץ ומאוד מאתגר.

אני אישית הזעתי בו יותר מאשר בחדש כושר, והרגשתי שאני נותן יותר מעצמי מאשר בחדר כושר.

מה גם, שאתה לומד להגן על עצמך, במידת הצורך כמובן- דבר לא לומדים בחדר כושר.

מומלץ.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לעבוד כטבח, כל היום על הרגליים וגם הידיים עובדות הרבה וכשאתה עומד מול התנור אתה מזיע יותר ממה שמזיעים בחדר כושר!

בקיצור, זה נחמד שמצאת משהו שאתה אוהב, אבל אני רואה איך זה מתקשר לשאלת פותח השרשור שלא רוצה להרשם לשום דבר ושואל אם אפשר להפוך לחטוב יותר עם רגילים עצמאיים.

ובכללי, זיעה זה לא בדיוק פרמטר למדידת הצלחה בפיתוח הגוף.

ושלא תחשוב שאני מזלזל, אחרי הצבא אני רוצה להרשם לאיגרוף תאילנדי.

פורסם

אני חושב שאפשר אבל זה הרבה יותר קשה (גם ההתמדה בחדר כושר קשה אבך אם מתמידים זה משתלם) אני ניסיתי ללמוד אגרוף לפני שנכנסתי לכושר טוב (כתחליף לחדר כושר) הבעיה שם שכל עוד אתה לא הכושר סביר ומעלה ההתרדמות איטית.

אם יש את הרצון כדאי להרשם דווקא לחדר כשר מכמה סיבות אם זה אירובי אז בחוץ מה שיש לך בעיקר זה ריצה. ריצה בחוץ זה נחמד אבל זה נמאס וגם לרוץ כל יום בטוח לא תעמוד בזה. בחדר כושר יש שלל מכשירים ריצה, סקי, מדרגות, מדמה ריצה ,צעדים.

אפשר לגוון ולכן לא ישעמם והמוטיבציה לא תרד. מה גם אם בהתחלה הכושר לא בשיא וקשה לרוץ יותר מ 100 מטר אז אימוני חוץ די חסרי תועלת. לעומת החדר ששם אפשר להתחיל ממשהו אחר ולעט לעט להתחיל לרוץ.

וגם אימוני הכוח לא פחות חשובים. שכבות שמיחה ומתח זה טוב וגם בחדר כושר עושים את זה אך יש שם שלל מכשירים וגם משקולות בגדלים שונים שעובדים ספיציצפית על אזורי שריר. וזה הרבה יותר יעיל מאשר לעשות מתח מספר פעמים, אם בכלל מצליחים לעשות מתח (והרבה לא יצליחו על ההתחלה) אפילו בשביל זה יש בחדר כושר מכשיר שנותן קונטרה למשקל ולעט לעט מגיעים ליכולת לעשות מתח עצמאית.

בקיצור אם זה כלכלי אז אין מה לעשות תנסה לבד אם זה סיבות אחרות אז מומלץ בחום חדר כושר.והכי חשוב הרתון לעשות את זה.

( ובכלל אני ממליץ על תאילנד. רזיתי שם בחודש יותר מ 10 קילו רק פעילויות שונות שעושים שם ואוכל תאילנדי.)

זה גם נתן לי מוטיבציה להמשיך וכיום 10 חודש אחרי אני יותר מ 20 קילו פחות וכושר גופני מעולה. ורק מתפתח הלאה . לפני זה היה לי מנוי שנתיים אך לא מוטיבציה ולכן לא היתה התקדמות כלל וכלל הכי חשוב זה הרצון.

• תוכן חדש...