Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר מדיי זיבולי שכל..

בנאדם בא ביקש להיכנס לכושר טוב ללא מכון כושר ואתה מחרטט אותו בכל מיני מושגים שבכלל לא מעניינים את הקצוץ.

בין הדברים המומלצים לעשות זה תרגילים אירוביים כגון: רכיבה על אופניים, ריצה, תרגילים כמו מתח שכיבות סמיכה בטן.

תרגילים אלו מחזקים ומחטבים את הגוף.

אם אתה רוצה לנפח את הגוף(שרירים), שתהיה כמו שוורצנגר, תעשה משקולות.

עריכה:ממליץ לך לעשות ריצה כל בוקר(חצי שעה), גם בריא וגם אח"כ אתה מרגיש רענן.

בהצלחה.

באמת עדיף שאל תגיב בנושאים שאין לך שום מושג בהם.

אם אתה טוען שמתח , שכיבות סמיכה ותרגילים לבטן מחטבים את הגוף - אני איתך סיימתי את הדיון באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

מה ההסכמה שלך אם אפשר לשאול ?

אגב - לנפח את הגוף רק במשאבה .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדיי פעם תשמור את "החוכמה" שלך לעצמיך.

ההסכמה שלי היא בכך שאני עושה את כל הדברים הללו ויש תוצאות חיוביות ועם הפרשים גדולים לעומת חברים ממכוני כושר. שוב אני לא פוסל את מי שמתאמן במכונים, פשוט אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר(כמובן שצריך לדעת מה ואיך לעשות בצורה נכונה)עם תרגילים מועילים יותר מאשר בחדר כושר(מה שפותח השירשור ביקש).וזאת כמובן כמו שהזכרתי מלכתחילה את האהדה לספורט כי בכוח לא יצא מזה כלום.

פורסם

תוצאות אפשר להשיג גם במכון וגם בלי (שניהם מנסיון), אבל שום דבר לא ילך בלי תזונה נכונה.

ייתכן והתוצאות שלך יותר טובות כי אתה אוכל נכון (בהנחה שכולכם עובדים על אותו הדבר, לצורך הנושא חיטוב, ועובדים נכון).

פורסם
מדיי פעם תשמור את "החוכמה" שלך לעצמיך.

ההסכמה שלי היא בכך שאני עושה את כל הדברים הללו ויש תוצאות חיוביות ועם הפרשים גדולים לעומת חברים ממכוני כושר. שוב אני לא פוסל את מי שמתאמן במכונים, פשוט אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר(כמובן שצריך לדעת מה ואיך לעשות בצורה נכונה)עם תרגילים מועילים יותר מאשר בחדר כושר(מה שפותח השירשור ביקש).וזאת כמובן כמו שהזכרתי מלכתחילה את האהדה לספורט כי בכוח לא יצא מזה כלום.

כפי שחשבתי , אין לך שום הסמכה בתור מדריך חדר כושר והתגובות שלך בהתאם.

אז יופי שאתה מגיע לתוצאות חיוביות וחברים שלך מהמכון לא , ואם הם לא אוכלים נכון ? אם הם לא מתאמנים כמו שצריך ? ההשוואה שלך ממש לא במקום.

"פשוט להגיע לתוצאות טובות יותר" - איזה תוצאות טובות יותר ? באיזה הקשר ? יש אחד שרוצה לפתח שרירים ויש אחד שרוצה לשמור על בריאות וכל אחד מגיע לתוצאות טובות בהתאם למטרה שלו , זה שאתה הגעת לתוצאות טובות שמתאימות לך אז יופי , זה לא אומר שמה שאתה עשית מתאים גם לו ושהמטרות שלך זהות למטרות שפותח הדיון רוצה , לכל אחד יש גנטיקה שונה , מבנה גוף שונה , מצב בריאותי שונה ועוד אלף דברים שונים ככה שמה שעובד אצלך לא בהכרח יעבוד אצלו.

אפשר להגיע לתוצאות גם בעזרת תרגילים של מתח , שכיבות סמיכה ובטן אני לא אומר שלא , אבל זה ממש לא אותו הדבר כמו אימון בחדר כושר , ולא נותן את אותם הייתרונות שחדר כושר נותן.

פורסם
כפי שחשבתי , אין לך שום הסמכה בתור מדריך חדר כושר והתגובות שלך בהתאם. נכון אין לי את ההסמכה בתור מדריך חדר כושר, אבל יש לי מספיק נסיון כדי לדעת איך להתאמן בצורה נכונה ומועילה.(וזאת לאחר שהייתי בענף ספורט מקצועי מעל 4 שנים עם מאמן מקצועי שלימד אותי הרבה מאוד דברים בכל מה שקשור לספורט).

אז יופי שאתה מגיע לתוצאות חיוביות וחברים שלך מהמכון לא , ואם הם לא אוכלים נכון ? אם הם לא מתאמנים כמו שצריך ? ההשוואה שלך ממש לא במקום. ההשוואה שלי היא כן במקום, בוא נפרט את זה יותר לעומק הם מתאמנים עם מדריך צמוד אליהם, בחדר כושר.בנוסף הם אפילו קונים את החלבונים שמוכרים. אני לעומת זאת ממש אבל ממש לא שומר על תזונה נכונה, אוכל פשוט מה שמתחשק לי (כמובן שהכל בפרופורציות).

"פשוט להגיע לתוצאות טובות יותר" - איזה תוצאות טובות יותר ? באיזה הקשר ? יש אחד שרוצה לפתח שרירים ויש אחד שרוצה לשמור על בריאות וכל אחד מגיע לתוצאות טובות בהתאם למטרה שלו , זה שאתה הגעת לתוצאות טובות שמתאימות לך אז יופי , זה לא אומר שמה שאתה עשית מתאים גם לו ושהמטרות שלך זהות למטרות שפותח הדיון רוצה , לכל אחד יש גנטיקה שונה , מבנה גוף שונה , מצב בריאותי שונה ועוד אלף דברים שונים ככה שמה שעובד אצלך לא בהכרח יעבוד אצלו.

תוצאות של חוזק, עיצוב, כושר וכו'..

כל אחד מן החברים הם בריאים בלי כל בעיה חס וחלילה.

ועכשיו תקרא את מה שפותח השירשור כתב: "ברצוני להרזות בלבד , כך שאיני רואה בחדר כושר אמצעי כל כך שבלעדיו אינני יכול לרזות.

אז מכאן פשוט המלצתי לו שזה אפשרי גם בלי חדר כושר.

אפשר להגיע לתוצאות גם בעזרת תרגילים של מתח , שכיבות סמיכה ובטן אני לא אומר שלא , אבל זה ממש לא אותו הדבר כמו אימון בחדר כושר , ולא נותן את אותם הייתרונות שחדר כושר נותן. אחד שרק מתחיל להתאמן ואין לו כל שמץ של מושג בתחום הספורט אני אפילו ממליץ לו להיכנס לחדר כושר עם מדריך צמוד שילמד אותו את הבסיס. כאשר יש לך את כל הידע ואתה לא מתכוון להתאמן מקצועי לא מחייב להתאמן צמוד למדריך ובנוסף בחדר כושר(שוב, אני לא פוסל את המקום).חוץ מהאווירה ומהמכשירים שהם יותר מקצועיים מאלו שאתה יכול לרכוש לבית אילו יתרונות עוד יכול לתת לך חדר כושר?

באדום

פורסם

יכול לתת לך מכשירים שנועדו לעבוד על שרירים שאתה לא יכול לעבוד עליהם בבית, לפחות לא בעצימות שאפשר להתאמן עליהם בחדר כושר.

מכשירים שנודו למטרות הספציפיות האלה של כושר גופני (לא משנה אם חיטוב, נפח או כח), וזה נותן תוצאות יותר מהר.

דוגמא כדי לפשט את מה שאני מנסה להגיד:

יש לך 3 ק"מ לעבור.

אתה יכול ללכת אותם, או לסוע על אופניים.

בשני המקרים תגיע ליעד, אבל עם האופניים תעשה את זה יותר מהר.

ככה לדעתי ההליכה היא אימון בבית לעומת אימון בחדר כושר שהוא האופניים שיביאו אותך לשם יותר מהר.

אבל שוב, תלוי מה אתה רוצה.

אני הולך על נפח, ופה אין תחליף לחדר כושר.

פורסם

לווא דווקא,

בנאדם חרוץ ששם לעצמו מטרה מה הוא מעוניין להשיג מעצמו מתאמן בבית. השני עצלן שמתאמן בחדר כושר ושלא עושה כלום ובא בשביל "להעביר" את הזמן ויוצא בהרגשה שהוא "דפק" אימון מהסרטים.

אז ככה שהמשפט יכול להיות הפוך :wink:

הכל תלוי בבנאדם ואיזה מטרות הוא שם לעצמו.

פורסם

כמובן!

הכוונה שלי הייתה לכך שאם היינו לוקחים את אותו האדם בשני המקרים, הוא כנראה היה מגיע לתוצאות טובות יותר/מגיע לתוצאות יותר מהר בחר כושר.

אני בצבא, ולפני שהתפנה לי זמן וקיבלתי את האפשרות ללכת לחדר כושר הייתי עושה "אימון ביתי" כל יום במשך כ4-5 חודשים, וזה הביא לתוצאות.

עכשיו אחרי 5 חודשים של אימונים רצופים בחדר כושר 4-5 פעמים כל שבוע אני חייב לציין שהתוצאות הרבה יותר בולטות לעין (התאמנתי גם לפני הצבא, אז אני לא כזה צנום).

כמובן שהכל תלוי באדם, ובקח שהוא חייב להיות נחוש להשיג את המטרה שלו, אחרת הוא לא יתקדם, ואני רואה הרבה כאלה בחדר כושר שבאים כדי להרגיש טוב עם עצמם ש"הנה אני עושה כושר", אבל הם לא מבצעים תרגילים באופן נכון.

פורסם
יופי לך.:evil:

נכון!

יש יתרונות בלהיות גבר עם מאסת גוף של כוסית...

עצם זה שיש לך מקום קבוע ששילמת עליו הרבה כסף יעזור לך לבקר בו לעתים תכופות,

כל הכלכלה של מועדוני הכושר מבוססת על ההיפך, שהרבה משלמים ולא מגיעים...

חוץ מזה שהרבה יותר נוח לרוץ בפנים עם בהייה בטלוויזיה מאשר להתרסק על בורות ביוב ולהידרס ע"י רוכבי אופניים.

צריך להאמר כאן משהו לגבי אופניים. למי שאוהב אדרנלין ומהירות, אין תחליף לרכיבה בחוץ. זה מוסיף כיף ועניין, וחדר כושר זה מקום סטרילי בהשוואה. עם זאת, אפניים יכול להיות עסק מסוכן. כמה מסוכן? תלוי איך רוכבים ואיפה, אבל הסכנה מנפילה היא ממשית. כמובן שלחדר הכושר גם עומד יתרון המיזוג, וזה חתיכת יתרון...

ממש אין צורך בחדר כושר, אבל חדר כושר מאוד עוזר מבחינה מנטלית

אולי זה רק אני, אבל חדרי כושר נראים לי כמו אתר מורשת מחודש של האינקוויזיציה...

כיום שאני בתוך מסגרת ברורה של חדר כושר הכוללת אימונים ABC 7 ימים בשבוע+4 פעמים פעילות אירובית[ספינינג] ירדתי ממישקל של 116 ק"ג [גובה 1.76]למשקל של 86 ק"ג העלתי מסת שריר[שבלעדיה אני מניח שהמשקל שלי היה באיזור ה77-78 ק"ג]

כאן נכנס העניין האישי, כי אתה התחלת בעודף רציני, מה ששם אותך במקום בו אתה זקוק למשהו יותר אינטסנסיבי, ועבודה תחת פיקוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם אתה טוען שמתח , שכיבות סמיכה ותרגילים לבטן מחטבים את הגוף - אני איתך סיימתי את הדיון באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

אם אני אספק תמונות של מישהו שלא עושה שום משקולות ועונה להגדרה "חטוב" (אפילו מאוד), אתה תתנצל בפומביי? או שמא "חטוב" אצלך זה מייקל לואיס וצפונה (כלומר, אנשים שהעבודה שלהם היא להיות בחדר כושר, ויש להם לפחות 24 קוביות בבטן?).

האמת היא שעשית סלט. אז בוא נפרק את הטיעונים שלך:

1. "חובה לעשות גם פעילות אנאירובית."

כדאי. אפילו כדאי מאוד. כדאי מהסיבות שציינת. צריך, זה כבר תלוי עד כמה אתה פעיל אירובית. אם מאוד, אז חובה לתמוך בפעילות האירובית גם בחיזוק שרירים. ריצה, אופניים ושות', שמבוצעים באינטנסיביות, מעמיסות על המפרקים וביצוע בטוח ויעיל דורש גם מאסת שריר.

עד כאן, נכון.

אבל מי שרץ 4-5 ק"מ, 3 פעמים בשבוע ו/או עושה שעה+ אופניים, לא חייב לעבוד מסודר גם על השרירים. רצוי שכן, אבל לא חובה.

2. "בשביל לעבוד על שרירים צריך חדר כושר."

לא צריך.

שוב, אם מישהו הוא תריאתלט, ועוסק בלדחוף את גבולות מעטפת הביצועים הפיסיולוגים שלו, אתה צודק. הוא חייב עבודה מדידה, מסודרת, מפוקחת, ורצינית, כנגד תנגדות. אם מדובר בסה"כ באדם שרוצה להיות פעיל ובריא (וגם להראות טוב), מספיק לעבוד כנגד משקל גוף.

לא, זה לא יוביל אותך לקריירה בדוגמנות הלבשה תחתונה, אבל זה מספיק כדי להיראות רזה ולא מידלדל (בצירוף תזונה מתאימה, כן?!), ולהיות בריא.

דרך אגב, אם אתה רוצה שרירים בריאים לחיזוק השלד והיציבה - פילאטיס (ממדריך רציני, מקצועי ומלומד). כן, זה לוקח הרבה זמן ללמוד ולבצע, אבל זו עבודה מדוייקת, מפוקחת, שלעולם לא מעמיסה יותר מדי (שוב, אם מבוצע ע"י מקצוען מנוסה, ולא כל אחד שקורא לעצמו מדריך פילאטיס הוא כזה).

פורסם

אני לא מתכוון להכנס לויכוחים מיותרים, אני אספר לך מה אני עושה כבר איזה חצי שנה וכמה אני מרגיש שזה תרם לי,

ואתה תסיק מזה מה שבא לך.

פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע -

או ריצה של 4 ק"מ שאני יכול לרוץ אותם ב16 או ב22 דקות, תלוי איך בא לי באותו היום.

או אופניים, שם אני לא מתכנן מרחקים, בוחר יעד מעניין ונוסע הלוך וחזור.

3 פעמים בשבוע בבית עם משקולות וספת משקולות, כל תרגיל 5 סטים, משהו כמו 4-6 תרגילים שונים.

יום ריצה, יום כוח - השיקולים ברורים, גם גיוון וגם זמן לבניית שרירים והתאוששות מלאה.

ביום שבת לא מתאמן בכלל, לעיתים אפילו מדלג על אימון/תרגיל אם יש כאב מסויים או שיש איזה בלת"ם.

כך יוצא שבממוצע חודשי אתה לא עושה 6 אימונים בשבוע , אלא 5-5.5 אימונים, כך שיוצא טוב מידי פעם לפספס.

משחק כדורגל/כדורסל/מהשבאלך מחליף אימון.

מבחינת משקל - ירידה של 8-9 קילו בחודשיים הראשונים (ממשקל 70 ק"ג!).

מבחינת "חיטוב" - אחרי שלושה חודשים החזרתי כל מה "שאיבדתי" מאז הפסקתי לשחק כדורגל באופן פעיל ( 3 שנים

ללא עיסוק ממשי בספורט, לצערי הרב ).

לדעתי זאת "התוכנית" הכי מאוזנת מבחינת אורח חיים בריא, כושר וגוף שרירי וחטוב ללא צורך בתלות בחדר כושר לבן אדם

שעובד ועסוק ולא מחפש להיות שרירן.

כדי למצוא איזון בפיתוח הגוף בין פלגי הגוף השונים מומלץ בפעילות האירובית לעבוד לעיתים במאמץ גבוה לפרקי זמן קצרים

(דיווש חזק,ספרינטים, כוח מתפרץ).

אם אתה בחור שאוהב ונהנה מאכילת ירקות, יש לי טיפ שאם תתמיד בו ובאימון גופני סביר, גם אתה תרד כל כך הרבה במשקל.

פורסם

בשביל לרזות, יותר חשוב מה אתה אוכל מאיך אתה מתאמן.

לך לדיאטן/ית שיבנו לך תפריט שאתה יכול לעמוד בו ויעזור לך לרזות.

במקביל תתאמן, בעיקר כדי לא לאבד הרבה מסת שריר בתהליך ההרזיה.

בלי שום קשר, אימון אירובי זה דבר חשוב, וגם אימון התנגדות. מכל הסיבות שכבר פירטו לפני.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אם אני אספק תמונות של מישהו שלא עושה שום משקולות ועונה להגדרה "חטוב" (אפילו מאוד), אתה תתנצל בפומביי? או שמא "חטוב" אצלך זה מייקל לואיס וצפונה (כלומר, אנשים שהעבודה שלהם היא להיות בחדר כושר, ויש להם לפחות 24 קוביות בבטן?).

האמת היא שעשית סלט. אז בוא נפרק את הטיעונים שלך:

1. "חובה לעשות גם פעילות אנאירובית."

כדאי. אפילו כדאי מאוד. כדאי מהסיבות שציינת. צריך, זה כבר תלוי עד כמה אתה פעיל אירובית. אם מאוד, אז חובה לתמוך בפעילות האירובית גם בחיזוק שרירים. ריצה, אופניים ושות', שמבוצעים באינטנסיביות, מעמיסות על המפרקים וביצוע בטוח ויעיל דורש גם מאסת שריר.

עד כאן, נכון.

אבל מי שרץ 4-5 ק"מ, 3 פעמים בשבוע ו/או עושה שעה+ אופניים, לא חייב לעבוד מסודר גם על השרירים. רצוי שכן, אבל לא חובה.

2. "בשביל לעבוד על שרירים צריך חדר כושר."

לא צריך.

שוב, אם מישהו הוא תריאתלט, ועוסק בלדחוף את גבולות מעטפת הביצועים הפיסיולוגים שלו, אתה צודק. הוא חייב עבודה מדידה, מסודרת, מפוקחת, ורצינית, כנגד תנגדות. אם מדובר בסה"כ באדם שרוצה להיות פעיל ובריא (וגם להראות טוב), מספיק לעבוד כנגד משקל גוף.

לא, זה לא יוביל אותך לקריירה בדוגמנות הלבשה תחתונה, אבל זה מספיק כדי להיראות רזה ולא מידלדל (בצירוף תזונה מתאימה, כן?!), ולהיות בריא.

דרך אגב, אם אתה רוצה שרירים בריאים לחיזוק השלד והיציבה - פילאטיס (ממדריך רציני, מקצועי ומלומד). כן, זה לוקח הרבה זמן ללמוד ולבצע, אבל זו עבודה מדוייקת, מפוקחת, שלעולם לא מעמיסה יותר מדי (שוב, אם מבוצע ע"י מקצוען מנוסה, ולא כל אחד שקורא לעצמו מדריך פילאטיס הוא כזה).

אני לא מרגיש צורך להתנצל על זה שאני צודק אבל נו מילא :-)

"אם אני אספק תמונות של מישהו שלא עושה שום משקולות ועונה להגדרה "חטוב"" - זה לא ממש יעזור לי , כל בן אדם נולד עם גנטיקה ומבנה גוף מסוים , אז יש כאלה שיהיו רזים וחטובים גם אם הם לא מבצעים אימוני כוח והם רק עושים פעילות אירובית , זה שאתה נותן לי דוגמא ספציפית לא עוזר לי ממש.

"אבל מי שרץ 4-5 ק"מ, 3 פעמים בשבוע ו/או עושה שעה+ אופניים, לא חייב לעבוד מסודר גם על השרירים. רצוי שכן, אבל לא חובה." חייב אם אתה רוצה לראות תוצאות ולמנוע פציעות ופגיעות בעצמך , ואם אתה סתם רוצה להיות בחור רזה אז אל תעשה פעילות אירובית בכלל זה גם אפשרי.

". "בשביל לעבוד על שרירים צריך חדר כושר."

לא צריך. - זה נכון במידה ויש לך תנאים בבית כמו בחדר הכושר.

פורסם

בני האדם לא נבנו במשך מאות אלפי בשנים כדי שגופם ותיפקודו יתאימו לחדר כושר. ניפוח הגוף הוא עניין של אופנה, לא של בריאות. אני מוציא מהחשבון אתלטים מקצועיים, שמראש אינם עוסקים ברמת פעילת גופנית בריאה, אלא מוגזמת.

אני אומר שוב, כדי לעבוד נכון ובריא על שרירים לא צריך יותר מפילאטיס. למעשה, אין יותר טוב מפילאטיס...

פורסם
בני האדם לא נבנו במשך מאות אלפי בשנים כדי שגופם ותיפקודו יתאימו לחדר כושר. ניפוח הגוף הוא עניין של אופנה, לא של בריאות. אני מוציא מהחשבון אתלטים מקצועיים, שמראש אינם עוסקים ברמת פעילת גופנית בריאה, אלא מוגזמת.

אני אומר שוב, כדי לעבוד נכון ובריא על שרירים לא צריך יותר מפילאטיס. למעשה, אין יותר טוב מפילאטיס...

1+

אני מדריך כושר במקצועי כבר מעל 5 שנים.

כל התרגילים שיש בחדר הכושר למעשה מחקים תנועות רגילות של הגוף ביום יום רק באופנים שונים כדי ליצור גיוון לגירוי של השריר,

ומה לעשות...גירוי למוח של הבנאדם אפילו חשוב יותר ברוב הפעמים.

אין שום בעיה באימון נכון להשיג תוצאות מעולות בלי משקולות, אבל מי שרוצה לגדול בנפח יצטרך בשלב מסויים להתאמן עם משקולות.

לפותח השרשור,

אני אנסה לסדר לך כמה כללי אצבע כדי שתקבל תוצאות לפני הקיץ :-)

1. תנסה לחלק את התזונה שלך לשלוש ארוחות גדולות ביום (בוקר, צהריים, ערב) ושתים עד שלוש "ארוחות ביניים" שיהיו פרי/חטיף אנרגיה.

אין צורך לרוב האנשים להתחיל לאכול כמויות חלבו אדירות, זה אפילו עלול לגרום לבעיות כליות.

2. תנסה לא לאכול דברים שמכילים מעל 5% שומן, או הרבה מאוד קלוריות (אחרי יומים שלושה של התבוננות ברכיבים של המזון שאתה צורך אתה כבר תדע לבד).

3. תתאמן יום כן ויום לא, גם כדי שלא ימאס עליך מהר, גם כדי להשאיר טעם של עוד וגם כדי להמנע מפציעות.

4. את האימונים ניתן לעשות כאימון משולב של אירובי (הליכה, ריצה, אופניים) ואנארובי.

אישית אני אוהב אימונים שכוללים הליכה/ריצה ותוך כדי או בנקודת האמצע לעשות שכיבות סמיכה, מתח, בטן, מקבילים.

אפשר לעשות יום אירובי ויום אימון אנאירובי, הכל תלוי בכמה זמן יש לך ומה יותר כיף לך (חשוב שתהנה מזה).

5. תשתדל שהאימונים לא ייקחו יותר משעה, מאחר ולאימון של יותר משעה אין כמעט יתרון ברוב המקרים ואפילו להיפך.

ניתן ליצור גירוי גדול מאוד לשרירים ואפילו לשרוף כמות גדולה של קלוריות באימון 25-30 דקות, כך שלא תמיד יש יתרון לאימונים ארוכים ומתישים.

6. תזונה נכונה ברוב הפעמים משפיעה הרבה יותר מאימון למי שרוצה לרזות, שזה מה שאני מניח שאתה קורא לו חיטוב.

שיהיה בהצלחה,

ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות גם בפרטי.

• תוכן חדש...