Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג ביכורים שמח לכולם :)

כמו שכולם יודעים הקיץ קרב וכולם רצים להירשם לחדר כושר הקרוב כדי להספיק להיות חטובים לקיץ, אומנם בחדר כושר מגוון המכשירים עצום אך אינני מחפש להפוך "למפלצת שרירים" , ברצוני להרזות בלבד , כך שאיני רואה בחדר כושר אמצעי כל כך שבלעדיו אינני יכול לרזות.

רציתי לדעת איזה אימון טוב בשבילי כדי להתחיל לעבוד על עצמי ולראות תוצאות ?

הכל בא בחשבון , מכשירים קטנים למתיחות כגון חבלים , דלגיות וכו', אינני מחפש לקנות ספות כושר מכשירים אשר ישמשו בבוא הזמן לתליית בגדים לייבוש וכו' , מחפש מכשירים נטו שיעזרו לי לאבד קלוריות ולהרזות .

כמובן שכפיפות בטן, ריצה , שכיבות שמיכה זה הדברים שאני יעשה לרוב הכי הרבה.

איזה מכשירים כדאי להשתמש בנוסף ?

באיזו תדירות ? (פעם ריצה\פעם הליכה ?)

איזה סוגי מזון "לסגור" ?

תודה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משמעת עצמית, רצון ולסגור את הפה בין הארוחות זה כל מה שצריך.

אפשר לשפוך מאות ואלפי שקלים על חדרי כושר נוצצים וחדישים אך כל עוד חסרה לך המשמעת העצמית לא תגיע לתוצאות.

לדעתי אם המטרה שלך זה הרזייה בלבד, ז"א פעילות אירובית נטו, אפשר לעשות זאת גם ללא מכון, כל מה שנדרש זה נעלי ספורט נוחות ומסלול הליכה/ריצה נוח, והעיקר התמדה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כשרוצים לרזות, בנוסף לכל האירובי המרכיב הכי חשוב זה תזונה.

תתאמן כמו שצריך ותאכל נכון ויראו לך את הקוביות מצויין!

פורסם

המון עיריות משקיעות בין היתר במרכזי אימון קהילתיים כאלה (כמו מגרש משחקים לילדים, רק עם מכונות דומות לחדר הכושר).

שווה לך לבדוק האם יש כאלו אצלכם, אומנם זה לא חדש כושר אבל יש שם דברים נחמדים (מתח,כפיפות בטן, הליכונים ועוד).

חוץ מזה,

כמו שקודמי אמרו, לסתום את הפה בין ארוחה לארוחה, והרבה משמעת עצמית.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני למדתי שהדבר הראשון, זה התזונה.

אתה חייב לבנות תפריט ולא לזוז ממנו.

אירובי כמובן יכול להועיל, אבל הוא לא חובה בתהליך ההרזיה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לאכול פחות ובריא יותר.

ריצה, ריצה ועוד קצת ריצה.

כפיפות בטן,

שכיבות שמיחה,

מתח - לפנים, לאחור.

מתח עם אחיזת ידיים הפוכה, כדי לעבוד על הבייספס.

תוכנית בלי חדר כושר, ועם קצת התמדה תביא לך אחלה חיטוב לקיץ.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
להיות חטובים לקיץ... ברצוני להרזות בלבד...

להיות "חטוב" פירושו להיות שרירי, במידה. אם אתה חטוב, גם השומנים שיש לך אינם מדלדלים, היציבה שלך טובה יותר וכו'. האם חייבים חדר כושר?

בכלל לא.

יש לי חבר מאוד חטוב (ציצים והכל), שלא רואה חדר כושר. הוא רוכב על אופניים (לא מעט), ועושה מקבילים, מתח, כפיפות, ועוד מגוון תרגילים משיעורי התעמלות, שלא דורשים מכשור אקזוטי. מה שחשוב הוא לבנות את עצמך בהדרגה. התזונה שלו, דרך אגב, בזבל, אבל הגנטיקה שלו עומדת לצידו (יש גם כאלה...).

שחייה זה אחלה ספורט למי שלא רוצה להתנפח, רק רוצה להראות פחות מדלדל. אממה, כדי להשיג תוצאות טובות, צריך לדעת לשחות נכון, ורצוי חתירה, והרבה אנשים לא יודעים, ולכן מתקשים. לכן, הכי פשוט זה לרוץ, לעשות קצת תרגילי כוח (מתח, בטן וכו'), לסדר תזונה, והשיפור יבוא.

אישית, ברגע שאני פעיל ספורטיבית אני לא צריך להשגיח על התזונה שלי בכלל, אבל אצל כל אחד זה אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המלצה שלי (מתאמן כבר 3 שנים במכון):

תזונה- לאכול הכל, חוץ מדברים שומניים (רק דל שומן), להפחית בפחמימות, להגביר בחלבונים וכמובן לא לאכול יותר מדי.

אירובי- ריצה/אופניים, יום כן יום לא. תתחיל בעצימות נמוכה, ולאחר שבועיים תתן בגז. יש הרבה תכניות כניסה לכושר כאלה באינטרנט.

אנאירובי- תעבוד על קבוצות שרירים גדולות: שכיבות שמיכה (חזה+יד אחורית)- 4 סטים. אם אתה עובר את ה15 חזרות בסטים האחרונים ומרגיש שאתה יכול לתת עוד, תוסיף שיפוע, או משהו שיקשה עליך. אם יש לך גישה למקבילים, זה מצויין, תן גם כמה סטים (עובד על אותן קבוצות שרירים, תלוי בפוזיציה). מתח (גב+יד קדמית)- כנ"ל, 4 סטים, כשגב היד פונה אליך. אם אתה עובר את ה-8-10 בסטים האחרונים אז תוסיף משקל (יש כל מיני דרכים). כפיפות בטן (בטן)- 4 סטים. אימון כזה יום כן, יום לא (אפשר בימים של האירובי, לפני הריצה/אופניים).

לכל התרגילים חפש סרטונים ביוטיוב שמדגימים כיצד עושים אותם בצורה הכי נכונה.

כמובן שזו רק המלצה שלי,אני לא מאמן כושר מוסמך.

תוך חודש חודשיים תראה תוצאות (תלוי גם בגנטיקה).

172

פורסם
אישית, ברגע שאני פעיל ספורטיבית אני לא צריך להשגיח על התזונה שלי בכלל, אבל אצל כל אחד זה אחרת.

יופי לך.:evil:

ממש אין צורך בחדר כושר, אבל חדר כושר מאוד עוזר מבחינה מנטלית -

עצם זה שיש לך מקום קבוע ששילמת עליו הרבה כסף יעזור לך לבקר בו לעתים תכופות,

חוץ מזה שהרבה יותר נוח לרוץ בפנים עם בהייה בטלוויזיה מאשר להתרסק על בורות ביוב ולהידרס ע"י רוכבי אופניים.

כך או כך, כדאי להיעזר במישהו שמבין (עבר קורס, קיבל תואר) כדי לבנות תוכנית אימונים הדרגתית,

בעיקר להתחלה, שהיא השלב היותר קשה. אחר כך קל יותר להבין מה אתה צריך לדרוש מהגוף שלך בשלב הבא.

אגב, גם מהירות השגת התוצאות תלויה לגמרי בגנטיקה - יש כאלה שתוך שבועיים כבר נראים טוב יותר ושוקלים פחות,

במקרה שלי, לקח חודש לרדת ק"ג, ואחרי שהפסקתי להתאמן הירידה נמשכה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסכים עם ההצעה של איבגני.

לא צריך מכשירים ולא כלום, טבעי הכי טוב.

תתאמן 3-4 פעמים בשבוע, שעה בכל פעם, תעשה את כל מה שאמר איבגני, תסדר לך את זה בסטים וזהו.

בהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תשמע ,הדיעות הן לפה ולשם .

אני לפני 5 שנים ניסיתי אימונים והרזיה ללא חדר כושר ואפילו הצלחתי די יפה,אבל לא הצלחתי להתמיד,כי המסגרת הברורה של חדר כושר,מאמן ותזונה-היו חסרים לי.

כיום שאני בתוך מסגרת ברורה של חדר כושר הכוללת אימונים ABC 7 ימים בשבוע+4 פעמים פעילות אירובית[ספינינג] ירדתי ממישקל של 116 ק"ג [גובה 1.76]למשקל של 86 ק"ג העלתי מסת שריר[שבלעדיה אני מניח שהמשקל שלי היה באיזור ה77-78 ק"ג]

המסגרת הזו כבר מתנהלת כך בשנתיים האחרונות,וגיליתי על עצמי שבלי מסגרת של חדר כושר בצורה מסודרת ,אני לא מתמיד ומאבד את הכל .

כיום אני יודע שבשעה 5 וחצי שאני מסיים לעבוד אני אוטומטית נוסע לחדר כושר גם אם אני רוצה וגם אם לא ,פשוט כבר פסיכולוגית אני יודע שאני חייב ללכת לשם יום ביומו.

לכן חדר כושר פועל באופן אינדיבידואלי על כל אחד ,אצלי מסתבר שללא מסגרת כזו אני אצא מהפסים .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
יש לי חבר מאוד חטוב (ציצים והכל), שלא רואה חדר כושר. הוא רוכב על אופניים (לא מעט), ועושה מקבילים, מתח, כפיפות, ועוד מגוון תרגילים משיעורי התעמלות, שלא דורשים מכשור אקזוטי. מה שחשוב הוא לבנות את עצמך בהדרגה. התזונה שלו, דרך אגב, בזבל, אבל הגנטיקה שלו עומדת לצידו (יש גם כאלה...).

כנ"ל גם אני כמו החבר שלך 8)

לפי דעתי סיכמת את זה יפה במשפט האחרון. כל עוד אתה פעיל ועושה ספורט אתה לא אמור לדאוג מה לזרוק לבטן(כמובן גם לא להגזים יותר מדיי).

אבל הדבר הכי חשוב אתה צריך לאהוב את זה, בלי אהבה לספורט זה לא ילך.

פורסם

ראשית , חשוב לי להדגיש שאנשים פה מדברים שטויות , אין לכם מושג על מה שאתם מייעצים לו אז עדיף לא לייעץ.

לפתוח הדיון - גם אם אינך רוצה להיות "מפלצת שרירים " חובה לשלב פעילות אנאירובית ופעילות אירובית יחד בשילוב תזונה נכונה כדי לקבל תוצאות.

עבודה בחדר כושר עם משקולות עוזרת לחיזוק צפיפות העצם (מונעת אוסטאופורוזיס) , שומרת על מסת השריר הקיימת שככל שחולפות השנים הולכת ויורודת , ואז מגיעים לגיל 60 ובקושי מצליחים ללכת כי מסת השרירים שלנו שאמורה לשמש מיצב למפרקים קטנה מאוד.

פעילות בחדר כושר מגדילה את מסת השריר ועוזרת בכך שהיא שורפת יותר קלוריות במנוחה , ככל שהמסת שריר גדלה ככה השריר פולט בן היתר יותר חום שמגביר את קצב שריפת הקלוריות.

בשורה התחתונה אם אתה רוצה לראות תוצאות אתה לא תראה אותן רק מריצה ושריפת קלריות , אתה פשוט תזיק לעצמך.

כפיפות בטן ושכיבות שמיכה זה נחמד , אבל אם המטרה שלך זה להתחטב זה ממש לא יקדם אותך לשום מקום אם תבצע רק את זה.

בנוסף קח בחשבון שלא סתם רצים ונגמר הסיפור , אתה צריך להגיע לדופק מסוים במהלך הפעילות האירובית שלך כדי לשרוף שומן בצורה יעילה .

מה שאתה צריך לעשות לפני שמייעצים לך פה כל מיני שטויות זה לתת רקע על עצמך ולספר כמה זמן אתה מוכן להקדיש בשבוע לאימון.

אתה בריא ? היה לך רקע של מחלות כלשהן ? כמה פעמים אתה מוכן להקדיש בשבוע למטרות שלך ?

פורסם

יותר מדיי זיבולי שכל..

בנאדם בא ביקש להיכנס לכושר טוב ללא מכון כושר ואתה מחרטט אותו בכל מיני מושגים שבכלל לא מעניינים את הקצוץ.

בין הדברים המומלצים לעשות זה תרגילים אירוביים כגון: רכיבה על אופניים, ריצה, תרגילים כמו מתח שכיבות סמיכה בטן.

תרגילים אלו מחזקים ומחטבים את הגוף.

אם אתה רוצה לנפח את הגוף(שרירים), שתהיה כמו שוורצנגר, תעשה משקולות.

עריכה:ממליץ לך לעשות ריצה כל בוקר(חצי שעה), גם בריא וגם אח"כ אתה מרגיש רענן.

בהצלחה.

פורסם

לי אישית אין הרבה סבלנות לעשות ריצות לבד , לכן נוח לי יותר

לעשות ריצות על הליכון מול טלוויזיה , אני גם לא מרגיש את הזמן עובר כך ,

כל אחד ואיך שמתאים לו , אבל בכל מקרה אני חושב שכדאי לשלב אנאירובי ,

בין אם זה בבית על ספת כושר ובין אם זה בחדר כושר.

רק להוריד שומן לא יעזור , אתה חייב לעלות במסת שריר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...