Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב משפחה עד 80000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב משפחה עד 80000 הדברים החשובים לי

1. בטיחות

2. רכב רחב (יש 2 כסאות בטיחות ועוד ילדה שיושבת מאמצע)

3. צריכת דלק נמוכה

4. תא מטען גדול

תודה מראש על העזרה

אילן

פורסם

אם אתה מחפש ראש שקט לך על מאזדה3 או יונדאי i30 . אם אתה מחפש תחושת ערך מוסף נוספת לך על הפוקוס . יש מבחן השוואתי עליו תוכל לקרוא בhttp://www.icars.co.il . ראיתי את זה תחת קטגוריית מאמרים .

פורסם

אני לא הייתי רוצה להיות ילדה, שיושבת בין שני כיסאות בטיחות במושב האחורי של מאזדה 3..

אם כבר, מאזדה 6, טויוטה אוונסיס סובארו B4 - אלה רכבים יפניים למשפחה של 5 אנשים עם כיסאות תינוק.

אבל, מנועי 2000 סמ"ק לא יהיו חיסכוניים והאחזקה של הרכבים האלה תהיה יותר יקרה.

אם תוותרו על הדרישה לרכב יפני, תגלו שמיניוואן כמו רנו סניק או סיטרואן קסרה פיקאסו הרבה יותר נוחות לנוסעים+בגאז' גדול ונח להכנסת חפצים גדולים (עגלות, למשל). בטיחות מצויינת ורכב יותר חדש בתקציב הרשום.

פורד פוקוס גם יכול להתאים מבחינת הבטיחות, מרחב פנים וגודל הבגאז' - אבל גם הוא לא יפני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...