Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפיענוח דו"ח בדיקה

tctc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אני מתעניינת בקניית רכב פיג'ו 307 שנת 2004. העברתי את הרכב בדיקת קניה. האם משהו יכול לעזור בפיענוח הד"וח? מה בעייתי ועלה מה צריך לדרוש הורדה במחיר.

1. מנוע- רעש מערכת תזמון ושסתומים, סימני שריפת שומן בעומס, תושבות מנוע, תפקוד מערכת דלק והצתה לקוי.

2. סרן קדמי- נקישה בהגה, רטיבות ממשאבת הגה חשמלית, חופשים במתלה ובוקסות.

3- שלדה- ליקויים עם משמעות נמכוה- מעיכה בגשר תחתון, תיקון תאונה בצד שמאל- החלפת דלת, פגוש קדמי פגום-חסר פלסטיק.

4- מים בפנס ראשי שמאל, מנגנון איתות פגום.

5- נקישה בשילוב הילוך תושבת גיר פגומה.

חוץ מזה הרכב נראה בסדר, ק"מ מאוד נמוך, דורשים מחירון משוקלל.

אשמח לחוות דעת

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר הכי רציני שלי נראה, זו מערכת האיתות. איני יודע אם זו אותה com שעלות החלפתה יקרה יחסית, אבל תמתין לתגובות המומחים לפיז'ו.

חוץ מזה - החלפת פנס קדמי (לא אטום?), ולברר אולי עם עוד גורם (פחח) פשרמעיכות בגשר תחתון.

שאר הדברים בגדר הנורמה שמה שמכונים רושמים (=כסת"חים).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שעניין הנזילה ממשאבת ההגה החשמלית הוא כסת"ח- זה עלול להיות סיפור יקר.

בוקסות וחופש במתלים- יכול להיות תיקון של עוד כמה מאות.

שימשיך להתעקש על מחירון משוקלל- הרי בסופו של דבר אתה תשלם כאן אם אכן משאבת ההגה החשמלית דולפת סכום של מספר אלפים (באיזור ה-3000-4000 כולל ליקויי המתלים)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנס חדש כ 1300 ש"ח, אתה יכול לקנות מפרוקיה וללכת למוסך שירכיב לך, ואז תחסוך כ 500 ש"ח.

ידית COM תלוי איפה תתקן, לי עלה לפני כמה שנים כ 1500 ש"ח.

תושבת מנוע עליונה תעלה לך בערך 1100 ש"ח. (כדאי פעם ב 4 - 5 שנים להחליף, התושבות מתבלות והגומי נקרע).

משאבת הגה חדשה בערך 6000 ש"ח. (ה 307 הקודמת שהייתה לי סבלה מנזילה כזו, והבעלים הקודמים החליף, זה מה שהוא אמר לי שעלה לו , לפני 3 שנים).

כל המחירים שכתבתי פה מתייחסים לחלקים חדשים מקוריים במוסכי רשת, לפני מו"מ על הנחה.

מחירון משוקלל הייתי משלם אם (ורק אם) המוכר היה מגיע איתי למוסך רשת, ומחליף את החלקים שדורשים החלפה.

סביר להניח שגם הבא בתור אחריך (אם לא תקנה את הרכב) ייקח אותו לבדיקה וידרוש מהמוכר לתקן את הליקויים שנמצאו בבדיקה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התשובות ,כמובן שעדיין לא רכשתי את הרכב, מכיוון אני חסרת הבנה חשבתי לקנות 2000 שח מתחת למחירון משוקלל לא תיארתי שעלות התיקונים כה יקרה... תודה רבה רבה על העזרה, האם נהוג שהמוכר מתקן על חשבונו את כל הליקויים ?

חג שמח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דבר שהוא נהוג. תלוי מה מסכמים. את יכולה לבקש, אך לא בטוח שיסכימו (גם לא ישתלם למוכר לדעתי).

את יכולה לטעון בפני מוכר הרכב את כל הטענות שהועלו כאן בפורום, בדבר עלויות התיקונים המשוערות, אך הדבר הכי נכון לעשות

אם את עדיין מתכוונת לקנות את הרכב, זה לקחת למוסך מורשה יבואן (עדיף) ולבקש הערכת עלויות התיקונים על ידם. מפה הכל כאמור עניין של משא ומתן.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משאבת הגה עושה רושם בעייתי,נוסיף לזה שהתיבה האוטומטית הרגישה משמיעה נקישות ויש לנו סיפור של כמה אלפים טובים.נוסיף את העובדה שהאוטו הזה כנראה צורך יותר דלק בגלל המצב שלו.מנוע שורף שמן זה לא סימן טוב.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במבט מפוכך יש כאן 5000-10000 ש"ח ישור קו.

אין דבר כזה לקנות רכב 2004 מושלם (אלא אם זה מכמה לא שפויים מהפורום הזה שאז מבקשים ומקבלים מעל המחירון תוך

יום..)

הפיזו הוא לא להיט של סחירות כך שרכבים במצב טוב יותר ימכרו 2-4 מתחת למחירון משוקלל.

5 מתחת למשוקלל או תיקון כל הפאולים על ידי המוכר ומחירון לאחר מכן זה מני מציע.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסי לשכנע את המוכר שיתקן את הליקויים עם קבלות, במוסך מורשה\מומחה לפז'ו, בתמורה להתחייבות שלך לקנות את הרכב במחיר המבוקש. לך זה בטוח יהיה הכי משתלם ותהני מקנייה בראש שקט. תסבירי לו בשיא האדיבות שאת הרכב הזה, במצב הזה, הוא לא ימכור, אלא אם יוריד כמה אלפים טובים או לחילופין יתקן את מה שצריך.

חג שמח ובהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...