Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון שמש בגג, האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מומלץ בחום , ב4 הרכבים האחרונים שלי היה סאן רוף וזה פריט שאני לא מוכן לוותר עליו גם בעתיד.

עם זאת- רק סאן רוף מקורי, אם המטרה היא לקחת רכב בלי ולהתקין בו - התשובה היא : עדיף להימנע.

יש סיבה מיוחדת לכך?

כי לפי מה שהבנתי, החברה היחידה שאפשר דרכה לעשות סאנרוף לרכב והוא יהיה מאושר ברישיון, היא אותה חברה שעושה לכמה מהיצרניות בארץ את הסאנרוף. (מבחנתי - זה אומר שכנראה העבודה שלהם ברמה גבוהה - תקנו אותי אם אני טועה)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור 1.93 גובה אני לא נכנס כמעט בשום רכב עם סאנרוף:x.

ארור מי שהמציא את זה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
יש סיבה מיוחדת לכך?

כי לפי מה שהבנתי, החברה היחידה שאפשר דרכה לעשות סאנרוף לרכב והוא יהיה מאושר ברישיון, היא אותה חברה שעושה לכמה מהיצרניות בארץ את הסאנרוף. (מבחנתי - זה אומר שכנראה העבודה שלהם ברמה גבוהה - תקנו אותי אם אני טועה)

הסיבה המרכזית היא איטום.

ברכבים עם גג שמש מקורי יש תעלות ניקוז מובנות בגג הרכב כך שלא צריך להסתמך על איטום החלון עצמו. בגג שמש לא מקורי אין את האופציה הזו למיטב ידיעתי.

פורסם
האם זה מצריך שינוי ברישיון?

אף אחד לא התייחס לזה עד עכשיו.

כן, התקנת סאנרוף מחייבת עידכון רישיון הרכב, ולכן אפשר להתקין רק אצל מתקין מורשה, שיכול לתת לך אישור התקנה.

אם אתה קונה רכב עם סאנרוף (לא משנה אם הוא מקורי או הרכבה מקומית) תבדוק, שהוא מופיע ברישיון.

אחרת אתה עלול להסתבך בטסט הקרוב.

פורסם

שום להסתבך ושום נעליים, צריך ללכת לעמדה 1.

(מישהו מתנדב לקחת את הטראנו שלי לצרכי אישורים ? סאנרוף מקורי אגב)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אחרי שהתרגלתי לסאנרוף, קשה לי מאוד לראות את עצמי רוכש רכב שאין לו כזה.

פעמים רבות, לעתים גם כשחם (אבל לא חום קיצוני) אני מעדיף לנסוע עם סאנרוף פתוח מאשר להדליק מזגן.

בנוסף, מצטרף למה שאייל כתב: סאנרוף ברכב זה אך ורק מקורי - כזה שהרכב הגיע עמו מהמפעל. אני לעולם לא ארכיב במכונית שלי סאנרוף מהתקנה מקומית.

יש לא מעט רכבים שנמכרים בארץ עם סאנרוף בהתקנה מקומית.

Auto Emoción

פורסם

ארור מי שהמציא את זה.

אני 1.95 ואני נכנס יופי בלאון עם סאנרוף.

Auto Emoción

פורסם

ארור מי שהמציא את זה.

לא הבנתי, ברכבים עם סאנרוף הגג נמוך יותר? מה ההיגיון פה?

השאלה מתייחסת לאותו סוג רכב, נגיד גולף קומפורטליין מול ג'נרישיין (סתם לדוגמא MK4), האם בקומפורטליין הגג יותר גבוה מהג'נרישיין כי אין בה סאנרוף? לא נראה לי הגיוני בכלל.

דרך אגב, עד היום נסעתי ב -

טוסון (לא יודע אם נחשב ג'יפ עם סאן רוף)

סיויק 99

לאנטיס 2002

גולף 2001

BMW סדרה 3

גולף 2006

ובכל הרכבים האלה היה סאן רוף, אני מטר 97, ובאף אחד מהם לא הייתה לי איזה שיהי בעיה עם גובה הגג של הרכב.

פורסם
יש לא מעט רכבים שנמכרים בארץ עם סאנרוף בהתקנה מקומית.

זה עדיין לא אומר שמדובר בסאנרוף מקורי. קרא את תגובתו האחרונה של אייל כדי להבין מדוע עדיף להימנע מסאנרוף כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע איך נסעתי עד כה בלי סאנרוף,ממש שימושי בעיקר שימושי מתי שאתה ממתין באוטו לחברה ובזמן הזה אתה מעשן,העשן יוצא כמו גדול מהסאנרוף.

קיצר גם שימושי בכל מצב,וגם פוזה.לא רואה את עצמי מהיום קונה רכבים ללא סאנרוף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לדעתי מיותר וסתם מכניס רעש מיותר לתא הנוסעים. אולי זה טוב למי שמעשן ברכב.

היה לך כבר רכב עם סאנרוף?

הטענה שלי זה שמי שמתנסה עם רכב עם סאן רוף, כבר לא יוותר על התענוג

יואב :arrow:

פורסם

לא, מהסיבה שכל פעם שנהגתי עם אחד, פתחתי אותו, לא הבנתי למה זה טוב וסגרתי אותו. גם ככה המזגן כמעט תמיד פועל והרבה יותר אפקטיבי.

מה שכן, זה באמת מוסיף ליופי.

emotion of motion

פורסם
לא הבנתי, ברכבים עם סאנרוף הגג נמוך יותר? מה ההיגיון פה?

השאלה מתייחסת לאותו סוג רכב, נגיד גולף קומפורטליין מול ג'נרישיין (סתם לדוגמא MK4), האם בקומפורטליין הגג יותר גבוה מהג'נרישיין כי אין בה סאנרוף? לא נראה לי הגיוני בכלל.

.

ההגיון הוא שהחלון אמור להכנס איפשהו כשאתה פותח את הגג,בנוסף יש לו מסילות שעליהן הוא נע,לכן הגג עצמו הוא כמובן באותו גובה,הדיפון של הגג בפנים הרכב אכן יהיה מעט נמוך יותר מאשר במצב רגיל במטרה להכיל בתוכו את החלון כאשר הגג פתוח.

לגבי עניין הסאנרוף,

גם אני אישית מאוד אוהב סאנרוף,גם כי אפילו כשהוא סגור אתה יכול רק לפתוח את המדף שלו (כלומר שהחלון עצמו ישאר סגור אבל יאפשר לאור לחדור פנימה) ולהאיר קצת את פנים הרכב.

כיף לנסוע איתו פתוח כי מצד אחד הוא לא מכניס רוח לפנים הרכב ומצד שני הוא עדיין יוצר סירקולציה של אויר.

עבור הרווקים שביננו,הוא מאפשר עוד תנוחה אחת לרשימה כשאתה עם בחורה ברכב... (רק להזהר מכאלה שנסגרים אוטומטית עם האזעקה,זה לא נעים לבחורה...מנסיון,ותודה למי שהמציא מנגנון בטיחות לסגירת חלונות :lol:).

בקיצור,זה סבבה לגמרי ואני גם לא רואה את עצמי קונה רכב ללא סאנרוף.

אגב, מישהו הזכיר שבאירופה רוב הרכבים נמכרים ללא סאנרוף,מצד שני אני יכול "לדווח" שבהונג קונג פרט למוניות ל-99% מהרכבים יש סאנרוף\חלון פנורמי ואם זה רכב יחסית ארוך (כמו למשל SUV וכו') אז תמיד יהיה סאנרוף כפול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...