Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שאלה לגבי צביעת הרכב שלי, עשיתי לו את רוב תיקוני הפחחות שהיו (לא היו הרבה) צבעתי את כל הרכב בצבע יסוד ועכשיו צריך לצבוע אותו, הצבע המקורי הוא דו שכבתי ובקשתי כבר כמה הצעות מצבעים לצביעה בתנור, כולם אמרו לי שהם לא יצבעו בדו שכבתי אלא יהפכו את הצבע לברק ישיר, אני עדיין לא מבין למה הם לא רוצים לצבוע את הרכב בדו שכבתי אז רציתי לדעת האם יש הבדל כלשהו בין ברק ישיר לדו שכבתי האם יהיה פחות ברק או תופעות לוואי כלשהם?

תודה .

פורסם

צבע המקור הוא אכן דו שכבתי אך אני שואל מה תהיה התוצאה אם הרכב יצבע בברק ישיר, האמת שרציתי לצבוע את הרכב לבד (יש לי קומפרסור ומרסס מקצועי וכמובן שצבע זה לא הבעיה) אבל ירדתי מהרעיון מפני שאין לי תנור נגיש ואני חושש לצבוע את הרכב בחוץ שלא ידבק לו אבק וכו' וגם הבנתי שהצביעת לכה היא עדינה וצריך לעשות אותה טוב ואני כמובן לא צבעי מקצועי. מה דעתכם?

(דרך אגב מדובר בונדורה בלי חלונות).

• תוכן חדש...