Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה רכשתי מצבר VOLTA בחנות אוטו דיפו בבני ברק.

מסיבה זו או אחרת המצבר שווק חיים והתנעה התאפשרה רק ע"י כבלים.

התקשרתי לסניף לברר מה ניתן לעשות (בחשיבה סקפטית לחלוטין של ינערו אותי וישלחו ליבואן וכדומה..)

הודיעו לי בטלפון כי עלי להגיע לסניף לבדיקת המצבר.

הגעתי היום בבוקר (שוב סקפטי שאקבל תירוץ טוב של... זליגת זרם / כל סיבה אחרת ושבעצם כל האוטו לא טוב ורק המצבר כן) אבל ההיפך הוא הנכון, תוך דקה קיבלתי הפניה לבדיקה במקום, ותוך כעשר דקות הוחלף המצבר לחדש בלי שאלות טרטורים או טפסים. ממש אמריקה. (כל זה נעשה עם חיוך על הדרך של נותני השירות בסניף)

באמת שאפו לרשת על שירות לקוחות וכיבוד האחריות (זה כבר לא כ"כ טריוויאלי היום, כל אחד מפיל אחריות על צד ג')

יעיל, מהיר ועם חיוך. כל הכבוד!:mm_yeah:

פורסם

באמת יפה.

אתה כבר השני שאני שומע עליו עם מקרה כזה. מכרה שלי נכנסה לבדיקה קטנה במוסך אוטו דיפו (כמדומני בדיקת צמיגים) , על הדרך בדקו את המצבר שלה שנקנה שם לפני כמה חודשים, החליטו שהוא תקול והחליפו לחדש ללא עלות.

מי יודע? אולי רשת מוסכי אוטו-דיפו תעלה את הרף ותכתיב נהלי שירות חדשים בכל הנוגע למוסכים? :roll::roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

זה היתרון של רשת גדולה שלעובדים שלה אין סיבה לחסוך עליך כי זה לא הכסף שלהם, אבל מצד שני החסרון הוא שהם הרבה יותר יקרים. היית יכול בטח לקנות את המצבר הזה בכמעט חצי מחיר במקום אחר, כזה שהיה מתנער ממך בשעת הצורך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בקטנה לגבי המחיר:

אני ממש לא בטוח שהמחיר הוא פי שתיים ממחיר של מצבריה רגילה:

המצבר נרכש במבצע של 25% (ויש להם מבצעים כאלו כל הזמן על מצברי שנפ ווולטא) ואם אני לא טועה נרכש בסביבות 650 שקלים אחרי הנחה (זה מצבר של 65A של פורד מונדיאו) אני חושב שבירור בזמנו הראה שזהו פחות או יותר המחיר הרגיל של מצבר מסוג זה...

אז אני לא מסכים ממש עם קביעה של פי שתיים יותר יקרים ביחוד עם מתייחסים לכך שאין שם תופעות של מוצרים משופצים וכדומה שעלולים להיות אצל מתקין חאפר שנותן מחיר זול במיוחד (זאת כמובן בלי להכליל כי ישנם מאות נותני שירות בשוק עם רמת שירות ואיכות גבוהה ביותר כמובן)

פורסם

חברים.

אם כבר התחלתם אז רציתי להגיד משהו על אוטודיפו.

המחירים שם טובים למדי(שמן ליקווי מולי MOS2 ב120 למשל)

המוסך ברמה גבוהה(מוסך בילו ושלמה המכונאי הכל יכול)

אני מטפל באוטודיפו ומרוצה מהטיפולים-וכן אני עומד ליד הרכב

בעת הטיפול ורואה בדיוק מה שמים לי.

זה יתרון שלא מרשים ברוב המוסכים.

נכון שאם ילך חיישן -הם לא הגיעו לרמה הזאת

אבל כמוסך שמבצע טיפולים הם טובים מאוד.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אכן, גם לי יש רק שבחים על מוסך אוטודיפו חיפה.

המוסך הכי נוח שטיפלתי בו, קובעים שעה מראש ומקבלים אותך בלי המתנה מיותרת.

יש מוסכניק צמוד לרכב שמטפל רק ברכב שלך ולא בעוד 10 רכבים במקביל.

השירות אדיב ועם חיוך, נותנים לך לראות מה עושים ועוד מסבירים לך כל דבר.

לא ניסו לעבוד עלי אף פעם ולא מנסים לדחוף לך את האלמנט :wink:

מחירי עבודה הוגנים מאוד (עלות טיפול של החלפת שמנים, פיטרים ורצועת אביזרים - 75ש"ח, במוסך מורשה טויוטה רצו 500 רק על החלפת רצועה)

מחירי חלקים הוגנים (השוותי עם המוסכים הכי זולים שמצאתי והמחיר זהה).

ניתן לבחור את סוג השמנים מתוך מבחר גדול מאוד בחנות (לעומת שמן מחבית שמקבלים במורשה, שמבחינתי יכול להיות גם שמן קיק..)

פינת המתנה הכי מושקעת בארץ (חנות אביזרים גדולה ומרכז קניות צמוד :-P).

זמן טיפול קצר מאוד בהשוואה למוסך מורשה (טיפול של החלפת שמנים/מסננים, רצועת אביזרים, צלחות קדימה/אחורה + רפידות שעה).

אפשרות לשלם בתלושים!!, חיסכון של עד 20%. (אומנם לפי הכללים שלהם זה עד 500ש"ח אבל אפשר לחלק את הטיפול למספר חשבוניות..).

בקיצור מומלץ בחום

פורסם

אתם רואים לאן הגענו? שבנאדם צריך להיות מופתע ומאושר מכך שחברה מסוימת כיבדה את האחריות של המוצר שהוא קנה ממנה במיטב כספו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק רוני בכך שאנחנו מתפלאים שיש מי שנותן שרות טוב

לצערנו בנושא המוסכים בארץ 50% מהמוסכים"מכניסים לנו את האלמנט"

ויש גם מוסכים ישרים ואמינים ,אבל תדמית המוסכים מה לעשות נשארה של שודדים.

הבעיה שבמדינת "חטוף ככל יכולתך" הנהגים הם "פרה חולבת"בכלל:

אגרות,דוחות חניה ותנועה,מיסים מהגבוהים בעולם על רכב,על דלק,על מחירי חלפים וכ"ו

וכך נותרנו ציבור הנהגים קרחים מכאן ומכאן

אח"כ מתפלאים למה אנחנו סקפטים:wink:

בחו"ל אנשים משלמים פחות על מכוניות פחות על מוסכים ויש להם גם אוטובאנים לנסוע בהם

לנו יש פקקים הלוך לעבודה וחזור ממנה..אכן מדינת חלם!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

גם אני הופתעתי לטובה קניתי רדיו דיסק 2250 של פיוניר +רמקולים 300W גם של פיוניר ללא מע"מ והנחהת כרטיס מועדון של 5 % כך ששולם 850 ש"ח בין הזולים היכן שחיפשתי.

כשהרכבתי בבית את המכשיר היו בעיות של חשמל ועזרו לי לפתור אותם וגם הייה חסר שלט והשלימו לי ללא בעיות.

הקנייה בוצעה באוטו דיפו ראשל"צ

פורסם

אבל,אם למצבר יש אחריות בכל תחנת שירות הוא יוחלף לא?

• תוכן חדש...