Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בקשותי קומפוננט של JBL GTO608Iומגבר של SOUNDSTREAM LW 4.48

רציתי לדעת אם אפשר לחבר תזוג קומפוננט על יציאה אחת או אפשר לעשות גישור ואז הם יקבלו יותר כוח

תודה לעוזרים

פורסם

כן אפשר לעבוד איתו על יציאה אחת בחיבור במקבילי ב-2 אום סטריאו

למשל אם אתה מתכנן להוסיף עוד זוג רמקולים ויש לך כבר זוג תפוס ע"י סאב

אתה יכול לחבר כול זוג רמקולים ב-2 אום סטריאו.

כן אפשר לעבוד איתו בגישור על הסט הנ"ל אם כי זה מיותר לחלוטין והחיסרון ירידה באיכות

אם היה לך GTI608 הייתי מבין אבל GTO ,המגבר מספיק עוצמתי כדי להגביר אותו ללא בעיות.

פורסם
כן אפשר לעבוד איתו על יציאה אחת בחיבור במקבילי ב-2 אום סטריאו

למשל אם אתה מתכנן להוסיף עוד זוג רמקולים ויש לך כבר זוג תפוס ע"י סאב

אתה יכול לחבר כול זוג רמקולים ב-2 אום סטריאו.

כן אפשר לעבוד איתו בגישור על הסט הנ"ל אם כי זה מיותר לחלוטין והחיסרון ירידה באיכות

אם היה לך GTI608 הייתי מבין אבל GTO ,המגבר מספיק עוצמתי כדי להגביר אותו ללא בעיות.

מתעלק על השרשור.

אתה אומר לחבר 2 רמקולים על ערוץ אחד?

חיבור מקבילי הוא- לחבר את הפלוס לפלוס ואת המינוס למינוס של הרמקולים ומשם למגבר נכון?

זה אומר שבגלל ששני הרמקולים 4 אוהם ביחד, אחרי חיבור מקבילי הם יהיו 2 אוהם?

פורסם

סליחה GTI 608

הכוונה שלי היית לחבר קרוס למגבר בגישור כלומר CH1+CH2 לקרוס אחד וCH3+CH4 לקרוס השני או שאני יחבר רגיל והמגבר יפתח אותם

פורסם

בחיבור בגישור יש ירידה באיכות

ישנם מגברים שבהם הירידה הזו לא מורגשת ויש כאלו שכן.

אין לך מה להפסיד ,חבר בשתי השיטות ותראה מה נישמע יותר טוב.

המגבר הנ"ל ללא גישור דיי חלש בשביל הסט הנ"ל.

• תוכן חדש...