Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב 99-כמה שאלות כלליות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נתקל בסאאב 99 שנת 75-מנוע 2.0 אוטומט.

היא די מוצאת חן בעיניו, היא במצב נסיעה ורוצים עליה 3,000 ש"ח..

הענין הוא שהוא לא מכיר סאאבים וכאן אתם נכנסים לתמונה:

האם הרכב נחשב אמין?(יחסית לוולבו 144, נניח)

עלויות אחזקה גבוהות\נמוכות?

מה אתם אומרים על המחיר?

ובככל, כל פרט על הרכב יתקבל בברכה.

תודה ושבת שלום!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ב-1989 רכשתי סאאב 99 מודל 1972,שמתי מנוע מיבוא,החלפתי קלאץ' ומשאבת קלאץ' (נקודות קצת רגישות) והרכב שירת אותי במשך שנתיים ללא אף תקלה,אפילו לא אחת. הרכב בנוי היטב,כיף לנהיגה ולנסיעה ומזכיר מאד את הוולוו. יש האומרים כי הוא מכוער,בעיני הוא יפיפה. הנקודה הבעייתית (מאד) היא השגת החלפים ומיעוט המוסכים המטפלים במכוניות אלו. החלפים יקרים להחריד (בעצם הרבה יותר...) וקשה להשיגם. מאידך,יש מועדון מסודר וותיק מאד שיכול לעזור המון ואנו גם חיים בעידן האינטרנט כל שיתכן שמה שאני זוכר בעניין החלפים שוב אינו רלבנטי. המחיר סביר אם הרכב במצב סביר אך מה שחשוב יותר הוא לעשות חישוב של עלות הבאתו למצב אותו אתה רוצה והאם שווה לך לעשות כן למען התענוג. הסאאב אינו רכב בעל ערך אספני מיוחד אך בהחלט יודע לתת ערך רגשי וגאווה לבעליו השאר בידיך,חג שמח.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני לא בטוח אם זה הדגם אבל לי שיש בחיפה קרוב לתחת TOP10 לפני התחנה לוקחים ימינה ועוד פעם ימינה ואי שם הרכב נמצא בתוך איזה כניסה קטנה של מקום לתיקון משאיות ,

יש שם מוסך רגיל שבעליו היו מבין הראשונים שתיקנו סאאבים בישראל , מתחילת שנות ה70 , איזה בן אדם עם שם משפחה "קוט" , יש ליד המוסך שלו את הרכב הזה במצב רעוע אבל לא ממש הסתכלתי טוב על הרכב .

לתיקונים נדמה לי שהוא טוב מאוד , ( אנחנו מטפלים אצלו בסאאב 9000 - חדשה יחסית אבל מסתדר איתה טוב מאוד ) .

אולי הוא או בעל הרכב שנמצא שם ימכור את הרכב וישמש לך כחלקי חילוף או שתוכל להיעזר בבן אדם לשיפוץ .

אם אתה מעוניין אני אברר מה מספר הטלפון שלו .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...