Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקשר לבניה תודה על הפירגון

flashbone אני מעדיף לא להתקין מידים בקיק פנל כי אין סדר בין האלמנתים.

מוטי, בקשר לרכב דמו של DLS , השרשור יפתך בסוף שבועה הבה .כנראה או מוקדם יותר.

אלכס

IMG_0030.jpg

IMG_0034.jpg

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין סדר בין האלמנטים? מי קבע את זה? אשמח אם תנסה להיות יותר ברור בתשובה שלך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

איך תפסתם את התוספת של המיד עם הבנייה שלו? בלי ברגים בלי כלום?

אשמח לדעת איך עשיתם את זה. תודה רבה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

עבודה יפה ומסודרת.

מיקום מעניין למידים. מעניין לשמוע את זה.

נראה כמו תמורה טובה לבקשות הלקוח.

כל הכבוד, המשיכו להעלות בניות יצירתיות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב, אני מצטער מראש שאני צריך להיות האיש הרע.

אבל יש בהתקנה הזאת מס' דברים שמפריעים לי, ואני מתפלא על התגובות ה"חמות".

1. הבניה בדלת לא מקצועית, והתוצאה בהתאם.

לא משתמשים בפיברגלאס שתי וערב לעבודות כאלו, זה בעיקר מיועד לשטחים חלקים וגדולים או תבניות.

ניתן לראות בבירור שיש התרוממות של הפיבר ונשאר חלל אוויר ריק, שהוא מועד לקריסה ולהתנתקות.

זה בגלל שלא היה שימוש בבסיס של פוליארטן או במתיחת בד על המשטח עצמו, ורק לאחריו את הפיבר.

ניתן לראות את זה בתמונה בבירור:

attachment.php?attachmentid=198722&d=1272865112

באותו עניין, הטבעות לא מובנות לי, כבר הושקעה עבודה , כבר יש תהליך של בניה.

אם כן, מדוע לא נעשו טבעות מדורגות להתקנה שטוחה של האלמנט? גם נראה יפה יותר, וגם יעזור לגימור.

ואם לא, אז לפחות לעשות פאזה לטבעות כדי לקבל מראה חלק יותר, ולא 2 דקות עבודה עם גיגסאו על פלטת פורמיקה מארון.

דבר נוסף, הגימור עם הלבד פשוט מזעזע, לא קשור לרכב ונראה כמו התקנה בשקל וחצי.

זה פשוט הורס כל עבודה שנעשתה, כי זה רק הופך את המראה לזול ולא קשור, מכיוון שכבר העירו על הנושא לפני, אני מבין שהנושא הובן.

2.

החיווט בדלת.

גם הוא חובבני ולא עולה בקנה אחד מול רמת מקצועיות של "בית התקנות".

מי שם קרוסים בדלת?!? יש מקום עם יותר לחות מזה? מה הבעיה להריץ חוטים לדלת? אומנם זאת קצת עבודה, אבל זה א-ב של התקנות.

ושאף אחד לא יקשקש, עובדה קיימת אני מוכן להתחייב שבעוד שנה שנתיים כל הקרוס מלא בקורזיה, ומשם הדרך לקצרי גוף ורעשים היא קטנה, שלא נדבר על שאר נזקים עתידיים.

קרוסים בדלת זאת פשוט חובבנות, אומנם פעם זה היה מאוד נפוץ, אבל ההגיון הישר מבין שזה לא המקום המתאים לזה.

ובנוסף, ברגע שיש שם בורג שמתנתק, או איזה אזיקון, הקרוס מתחיל לקרקרש בדלת כמו רעשן.

לסיכום, לצערי זאת התקנה מאוד חובבנית, ניכר שנעשתה עבודה רבה, אך לא מקצועית ולא ברמת גימור מכובדת.

אם זה היה פרוייקט של חבר פורום חובבני עוד איכשהו היה ניתן להבין.

אבל בתור עסק, המתהדר בשם "מרכז ההתקנות".

הייתי מצפה לעבודה יותר איכותית וברמת גימור אחרת.

לתשומת ליבכם.

ושוב, לא משהו לפגוע, רק ביקורת , ועוד ביקורת בונה.

under construction..

פורסם

אני לא מתקין במקצועי אבל הרכבת קרוסים בדלתות פשוט לא נתפסת מבחינתי.

ואם רוצים לעשות היפוך פאזות או פתאום מתחשק לי להנחית או להגביר את צליל הטויטר ,בשביל זה עליי לפרק את הדיפון של הדלת? :shock:

שלא לדבר על קרקושים או מקום מועד לפורענות בכל הקשור ללחות.

מה שנקרא-סוף מעשה במחשבה תחילה....

ליאור

פורסם

אין מניעה להתקין קרוסים בדלת בלבד שהיא אטומה בצורה כזאת שמים לא יגיעו לקרוסים

מצטער מאוד, לא מוצא בעיה בזה

(עתיד - מהמחשב של שי :))

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אין מניעה להתקין קרוסים בדלת בלבד שהיא אטומה בצורה כזאת שמים לא יגיעו לקרוסים

מצטער מאוד, לא מוצא בעיה בזה

(עתיד - מהמחשב של שי :))

פה בדיוק טמונה הבעיה,

לא צריך שמים יגיעו לקרוסים פיזית, מספיקה הלחות לעשות את הנזק לאורך הזמן.

בשורה התחתונה, ראיתי עשרות מערכות עם קרוסים בדלתות, שלאחר שנה-שנתיים הכל מפוצץ קורוזיה.

למעשה, היה אפילו בית התקנות בפ"ת, שהיה נוהג כך באורך קבע לאורך שנים.

וברוב המקרים הלקוחות היו חוזרים עם תקלות(רעשים בטוויטרים, וופרים לא עובדים,קרוס שהשתחרר ומקרקש בדלת, מגבר בפרוטשין בגלל קצר וכו')

דלת של רכב היא לא דבר אטום למים, להיפך, יש אפילו פתחי ניקוז בתחתית הדלת.

וזה תקף, מפיאט 127 ועוד מרצדס S קלאס 2010.

אגב, היו מתקינים חכמים שאפילו היו עוטפים את הקרוסים בשקית ניילון:roll:.

ואז פשוט הייתם רואים טיפות מים בתוך השקית..כתוצאה מאידוי טבעי בהפרשי טמפרטורות.

under construction..

פורסם

מסכים עם ניר בכל מילה,

לא יעזור כלום, קרוס לא שמים בדלת, ואין חכם כבעל ניסיון. גם עם הדלת אטומה למראית עין, עדיין ישנה לחות שעם הזמן

תהרוס את הקרוס כתוצאה מקורוזיה. זה קרה לי לא ברכב אחד עד שלמדתי את הלקח.

דבר שני (מעבר ללבד המזעזע, מצטער, פשוט אין לי הגדרה אחרת ל"ריפוד" הזה) הינו החיווט בשקל וחצי בו השתמשתם, לעניות דעתי לסט הזה מגיע חיווט ברמה אחרת לגמרי.

גם הבחירה במיקום המידים תמוהה בלשון המעטה, קשה לי להבין איך הצלחתם להשיג במה עם מידים במיקום הזה. חבל שבאמת לא נעשה שימוש בחלק תחליפי לבניית קיק פאנל, כמו שדני עשה ברכב ליסינג הקודם שהיה לו.

אין סדר בין האלמנטים?????? WTF בחיים לא שמעתי דבר כזה, אשמח אם תפרט.

מצטער, עם כל הרצון הטוב, זאת לא רמת התקנה של "מרכז התקנות".

נ.ב. סתם עצת ייעול, לא חייבים לחתוך פלטות מארון ישן עם פורמייקה, ישנם פלטות MDF חדשות למכירה במחירים שוים לכל נפש.

אלי

פורסם

אין אישית אהבתי את ההתקנה ולדעתי היא נותנת פתרון לבעיית הלקוח -רכב ליסינג. חוץ מהבד השקעה נוספת בבניות מיותרת לדעתי במצב כזה משום שבניה זה דבר שמיועד לאותו סוג רכב ולרוב היא לא תתאים כמו שצריך ברכב אחר. בנוסף גם חשוב לשים לב שהמטרה פה הייתה לפגוע כמה שפחות ברכב על מנת שיהיה אפשר להחזיר אותו למצב שלפני ההתקנה ברגע שמחזירים אותו.

לגבי הקרוסים בדלת:

בכל רכב נכנסים מים לתוך חלל הדלת א-ב-ל יש דלות שהחלל שבין הדלת לדיפון אטום לגמרי (כמו דגמי פולקסוואגן לדוגמא) ובדלת כזאת אין שום בעיה להתקין קרוסים. לחות יש גם באוויר והיא יכולה להגיע לכל מקום. לגבי כל עניין השינויים בקרוס זה כבר עניין אחר, אבל קחו בחשבון שלא כל אחד משחק עם זה כל הזמן, ויש אנשים שפשוט לא נוגעים אחרי ההתקנה.

• תוכן חדש...